هشت نکته در سئو خارجی یا بیرون صفحه

در این مطلب به بررسی جامع سئو بیرون صفحه یا همان سئو خارجی سایت می پردازیم و شما را با تکنیک های این نوع سئو آشنا می کنیم.

معرفی هشت تکنیک اصلی سئو بیرون صفحه

شما به عنوان یک متخصص سئو مطمئنا برای ارتقا سئو یک سایت از روش های زیادی تا کنون استفاده کرده اید. در این پست، به بررسی تکنیک های سئو بیرون صفحه یا اصطلاحا Off Page SEO می پردازیم و توضیح می دهیم که چگونه با استفاده از این روش ها می توانیم به بهبود سئو سایت کمک شایانی کنیم.

تصور بسیاری از افراد از سئو بیرون صفحه یا سئو خارجی، صرفا لینک سازی در سایت های دیگر می باشد. اما حقیقت اینست که این اصطلاح شامل مفاهیم دیگری نیز می شود. سئو بیرون صفحه به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در خارج از سایت شما و در سایت های دیگر انجام می گیرید و شامل بازاریابی شبکه های اجتماعی، سوشال بوکمارکینگ و لینک بیلدینگ و چند مورد دیگر می باشد. در ادامه به معرفی این روش ها می پردازیم.

نوشتن بلاگ

این روش یکی از معروف ترین راه های سئو بیرون صفحه می باشد و محبوبیت آن نیز بی دلیل نیست. در حقیقت کاربران اینترنت به طور میانگین تقریبا 23% زمان خود را در حال خواندن بلاگ ها و صفحات اجتماعی هستند. نوشتن مطالب در وبلاگ ها، یکی از راه های آموزش دقیق تر خواندگانتان درباره محصولات و خدمات سایتتان می باشد.

به علاوه می توانید با استفاده از کامنت گذاری، نوشتن پست ها، پاسخ به کامنت های دیگران و نوشتن پست در سایر صفحات مرتبط با حوزه کاری شما، ترافیک بیشتری را برای سایتتان به ارمغان بیاورید. این کامنت ها به وسیله موتور های جستجو آنالیز می شوند و به کسب رتبه بهتر کمک می کنند. اگر شما در نوشتن مهارت زیادی ندارید، می توانید افراد متخصصی را استخدام فرمایید تا این مهم را برای شما انجام دهند.

مدیریت اعتبار آنلاین

به طور میانگین، صاحبین وبسیات حدودا 30% زمان خود را در ارائه تکنیک های سئو بیرون صفحه صرف می کنند. آیا شما به اندازه کافی برای این کار زمان می گذارید؟

مدیریت اعتبار یکی از تکنیک های چالشی سئو بیرون صفحه می باشد و به معنی تولید محتوا در سایت و انتشار آنها در شبکه های اجتماعی و سایر پلتفرم ها می باشد.

این کار موجب می شود که پست های سایت توسط افراد بیشتری دیده شده و حتی ممکن است در فید های خبری آنها نیز به اشتراک گذاشته شود. به علاوه این کار سبب می شود که شما به صورت مستقیم با بازار هدف خود در تماس باشید و بنابر این می توانید مطالبی منتشر کنید که مستقیما آنها را درگیر خود کند. توجه داشته باشد که اگر میخواهید دنبال کنندگان خود را افزایش دهید، همیشه بایست فعال باشد و مطالب جدیدی منتشر کنید.

ثبت سایت را در موتورهای جستجو و دیرکتوری ها فراموش نکنید

مطمئنا در طول یک بازه زمانی، سایت شما توسط موتورهای جستجو بررسی و ایندکس خواهد شد. اما آیا میخواهید منتظر آنها باشید؟

در عوض شما می توانید به صورت رایگان سایت خود را در موتورهای جستجو معروف همچون گوگل، یاهو و بینگ ثبت کرده و هر چه سریعتر به آنها اطلاع دهید تا صفحات سایت را ایندکس کنند.

همچنین نسبت به ثبت سایت در انواع دیرکتوری های معروف اینترنت مانند ZoomInfo، One Mission، Pegasus و غیره نیز اقدام کرده تا از مزیت های آنها نیز استفاده کنید. در هنگام ثبت سایت در این دیرکتوری ها توجه کنید که سایت خود را در دسته درست قرار دهید و تا آنجا که ممکن است در انتخاب زیرمجموعه نیز دقت کنید تا بیشترین تناسب را با محتوای سایت داشته باشد.

عکس ها و ویدئو های خود را به اشتراک بگذارید

از اشتراک عکس های محصولاتتان در شبکه های اجتماعی خجالت نکشید. این کار موجب معرفی آنها به سایر کاربران می گردد و در دیده شدن سایت و محصولاتتان تاثیر به سزایی خواهد داشت. همچنین عکس های محصولاتتان را در سایت های تخصصی اشتراک تصاویر مانند Photo Bucket، Flickr و Picasa به اشتراک بگذارید. این کار قطعا موجب افزایش رتبه سایت شما خواهد شد.

این کارها را برای ویدئو های خود نیز انجام دهید. ویدئوی معرفی محصولات یا حتی مصاحبه های شغلی سایت خود را در Youtube، Vimeo و Dailymotion آپلود کرده و به اشتراک گذارید. لایو فیسبوک و اینستاگرام را هم فراموش نکنید.

پست مهمان در دیگر سایت ها بنویسید و اسناد خود را به اشتراک بگذارید

شما همواره به دنبال راه هایی هستید که کمپانی خود را به عنوان یک قدرت بی چون و چرا در بین افراد معرفی کنید. آپلود اسناد و به اشتراک گذاشتن آنها باعث افزایش شفافیت فعالیت تجاری شما می گردد و به دیگران اجازه می دهد تا با کار شما بیشتر آشنا شوند و اطلاعات بیشتری در زمینه محصولات و سرویس هاستان کسب کنند. این اسناد را در سایت هایی مانند Google Docs و Slide Share منتشر کنید تا کاربران این احساس راحتی و آشنایی به آنها دست دهد که انگار در یک اتاق و روبروی شما نشسته اند.

همچنین پست های طولانی تری نوشته و آن ها در سایت های معتبری مانند Medium، Buzzle و Ezine منتشر کنید. سایت های ایرانی معتبر زیادی نیز وجود دارند که بسته به نوع محتوای سایت خود می توانید یکی از آنها را انتخاب کرده و با صرف هزینه این کار را انجام دهید. با این کار این فرصت به شما دست می دهد که لینک سایت را در سایت های معتبرتری منتشر کرده و علاقه مندان بیشتری را به سایت خود جلب کنید. به علاوه این کار موجب می شود که شما به عنوان یک حرفه ای جلوه کنید و نام خود را به عنوان یک برند معروف در ذهن مخاطبان جا بیندازید. در نتیجه کاربران به جای رفتن به سایت های رقیب، به سایت شما مراجعه و از خدمات شما استفاده خواهند کرد.

اجازه نوشتن نقدهای آنلاین را به کاربران بدهید

نقد های آنلاین یکی از راه های سئو بیرون صفحه می باشد. از اینکه از کاربران و مشتریانتان بخواهید که محصولات و فعالیت شما را نقد کنند، نهراسید. این راه، یکی از روش های مدرن برای آگاه سازی مشتریان جدید از کیفیت خدمات و محصولات شما می باشد. بدون وجود این گونه نقد ها، آنها احساس می کنند که صرفا در حال خواندن متن های تبلیغاتی هستنند که توسط صاحبین سایت نوشته شده است و این کار از اعتماد آنها به شما خواهد کاست. نقدهای آنلاین موجب افزایش شفافیت کار شما می شود و در کل باعث افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو نیز خواهد شد.

از سوشال بوکمارکینگ استفاده کنید

این تصور که ارسال پست های بسیار زیاد و اسپم گونه در سایت های سوشال بوکمارکینگ (Social Bookmarking) همچون Dig، در سئو سایت اثر مثبتی دارد، کاملا نادرست است. از جمله وبسایت های معروف این زمینه می توان به StumbleUpon، Propeller، Dig و Delicious اشاره کرد. به خاطر داشته باشید که محتوای این سایت ها از نرخ بازدهی بالایی برخوردارند و بنابر این بهتر است که به شکل کم اما پیوسته در این سایت ها به انتشار مطالب پرداخت. همچنین در نظر داشته باشید که از برچسب های مناسب برای پست های خود استفاده کنید تا توجهات بیشتری را به خود جلب کنید.

در فروم ها و انجمن های آنلاین فعالیت کنید

راه اندازی یک انجمن آنلاین در سایت یک تصمیم کاملا خوب می باشد اما به راه انداختن یک گفتگو و بحث آنلاین در یک سایت دیگر کار عاقلانه تری می باشد. گفتگوی به راه افتاده را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک گذاشته تا افراد بیشتری را در این گفتگو وارد کنید. این کار موجب بیشتر شدن کلیک ها و افزایش حجم بحث و گفتگو خواهد شد.

همچنین بسیاری از انجمن ها به شما اجازه لینک گذاری در پست ها و در قسمت امضای آنها می دهند. با قرار دادن لینک هایی از سایت خود که مرتبط با گفتگوها هستند، به آنالیز و پایش این لینک ها توسط گوگل مطمئن شوید.

هم اکنون شما یک متخصص سئو بیرون صفحه می باشید!

با استفاده از این تکنیک ها و رعایت آنها شما به یک متخصص سئو بیرون صفحه تبدیل می شوید و به کسب و کار خود می توانید رونق ببخشید و حتی با یک تعرفه سئو مناسب برای دیگران نیز این کار را انجام دهید. در صورتی که سوالی برای شما ایجاد شده آنها را از طریق فرم زیر به ما اطلاع دهید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. با خواندن دیگر مطالب سایت نیز از تجربه های تیم ما در ارتقا سئو سایت بهره مند شوید.

2 دیدگاه

  1. سلام وقت بخیر. من تازه سایتم رو راه اندازی کردم. اوایل خوب پیش رفت، ولی کلا الان با این که چند تا مقاله خوب هم نوشتم و با یک سری کلمات کلیدی صفحه اول هستن، اما رتبه سایتم رو الکسا اصلا نشون نمیده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. پاسخ به پارس اینفوتک: سلام، ممکن است ربات های سایت الکسا توسط سرور شما بلاک شده یا اینکه مشکل خاص دیگری وجود دشته باشد. به هر حال الکسا هم سایتی مانند دیگر وب سایت هاست و ممکن است باگ های زیادی داشته باشد. در کل پیشنهاد می کنیم که در راستای پیشرفت سئو سایت، بر روی الکسا تمرکز نکنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *