ده سوالی که هنگام استخدام مشاور سئو بایست پرسید

اگر وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل دیده نمی شود، مشتریان هدف شما هیچگاه کسب و کارتان را نخواهند دید. رتبه بالاتر وب سایت در نتایج جستجو فاکتوری مهم برای هر چه بیشتر دیده شدن وب سایت محسوب می شود. در صورت رسیدن به این مهم، کاربران بیشتری با آن آشنا شده و در نتیجه فروش و سوداوری کسب و کار افزایش می یابد.

اما اگر شما فاقد زمان و مهارت کافی برای افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو باشید، چه کار باید کنید؟ در چنین شرایطی استخدام مشاور سئو با تجریه می تواند گزینه فوق العاده ای باشد. در صورت نیاز به مشاور سئو می توانید از خدمات مجموعه رادزاد نیز بهره مند شوید.

در این مطلب به طرح 10 سوال پرداخته ایم تا قبل از تایید مشاوره سئو مد نظرتان از او بپرسید.

1. آیا ممکن است که لیستی از مشتریان قدیمی یا حال حاضرتان داشته باشم؟

برخی از کارشناسان سئو معتقدند که یک مشاور سئو معتبر در معرفی تعدادی از مشتریان خود نبایست بیمی داشته باشد.

معرفی چند تن از مشتریان یک مشاور می تواند به شما کمک کند تا میزان موفقیت فرد را در کار خود ارزیابی کنید. مطمئنا نبایستی انتظار داشته باشید که یک مشاور سئو جزییاتی درباره مشتریان خود به شما ارائه دهد. دقت داشته باشید که این سوال مختص افراد می تواند باشد، چرا که مجموعه های سئو غالبا به خاطر حفظ ضوابط کاری خود از معرفی مشتریانشان معذورند.

2. چگونه به ارتقا رتبه سایت در نتایج جستجو خواهید پرداخت؟

هیچگاه به سمت مشاورین سئویی نروید که به بیان جزییات روش های کاری خود نمی پردازند. آنها بایستی به توضیح استراتژی های خود برای افزایش رتبه پرداخته و همینطور به تحلیل زمان مورد نیاز برای موفقیت در کمپین های سئو بپردازند.

مشاورین سئو بایستی درک کاملی از سئو آن پیج داشته و بتوانند راهکارهای بهینه ای را برای سئو وب سایت ارائه دهند. این راهکارها شامل بهینه سازی یو آر ال ها، ساختار لینک های داخلی، عنوان صفحات و متا تگ ها می باشد.

همچنین نظر مشاور سئو مد نظر خود را درباره سئو خارجی و روش های پیشنهادی او را جویا شوید. هنوز مشاورین سئو زیادی وجود دارند که متاسفانه اعتقاد به خرید بک لینک دارند.

3. آیا شما به دستورالعمل های وبمستر موتورهای جستجو پایبندید؟

مطمئنا شما نیاز به مشاور سئویی دارید که از قوانین موتورهای جستجو تبعیت کرده و راهکارهای او در جهت فریب آنها نباشد. راهکارهایی مانند تولید محتوای اسپم و یا اضافه کردن متن و لینک های مخفی در صفحات تنها به پنالتی شدن سایت منجر خواهد شد.

موتروهای جستجویی مانند گوگل و بینگ دارای دستورالعمل های مشخصی برای حضور سایت ها در نتایج جستجو هستند.

4. آیا شما می توانید رتبه یگ گوگل، بینگ و یاهو را برای وب سایت من تضمین کنید؟

اگر کاندیدای مورد نظر شما پاسخ بله به این پاسخ دهد، فورا سراغ کاندیدای بعدی بروید! رتبه یک گوگل به هیچ وجه تضمین شدنی نیست و متاسفانه برخی از مشاورین سئو چنین گارانتی هایی را به مشتری می دهند.

ادعای آگاهی از جزییات الگوریتم گوگل از طرف مشاور سئو مد نظر شما، به منزل کارت قرمزی برای او خواهد بود. تنها خود موتورهای جستجو بر روی الگوریتم های رتبه بندی تاثیر گذار بوده و کسی از جزییات دقیق آنها مطلع نیست.

5. آیا در کسب نتایج محلی تجربه دارید؟

نمایش وب سایت کسب و کارها مخصوصا کسب و کارهای کوچک مبتنی بر مشتریان محلی در نتایج محلی گوگل می تواند تاثیر شگرفی در موفقیت آنها داشته باشد. اگر شما نیز داری چنین شرایطی هستند، سئو محلی می تواند به شما کمک زیادی کند.

در صورت بهینه بودن وب سایت شما در حوزه سئو محلی، وب سایت شما در جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با مکان شما به نمایش در خواهد آمد. برای رسیدن به چنین هدفی، مشاور سئو سایت بایستی راهنمایی های لازم در جهت رسیدن به چنین نتیجه ای را ارائه دهد.

6. آیا شما تمام تغییرات انجام شده در وب سایت را به من اطلاع خواهید داد؟

انجام سئو در وب سایت مستلزم تغییراتی در کدنویسی وب سایت هاست. نحوه انجام این تنظیمات و تعداد صفحات لازم برای این تغییرات دارای اهمیت فراوانی برای شما خواهد بود. در صورتی که قصد دادن اجازه به تغییر در کدهای سایت را به کاندیدای خود دارید، حتما این سوال را از او بپرسید.

به عنوان مثال آیا کاندیدای مشاور سئو، تنها به ویرایش عناوین صفحه بسنده کرده یا اینکه از ابتدا آنها را تغییر می دهد؟ آیا او اقدام به اضافه نمودن محتوای بیشتر به صفحه محصولات و خدمات خواهد نمود؟ آیا اقدام به طراحی مجدد سایت یا بخشی از آن می نماید؟ آیا او صفحات جدید به سایت اضافه می کند؟

7. چگونه به ارزیابی موفقیت در سئو سایت می پردازید؟

برای بررسی موفقیت های حاصل از سئو بایستی از تعداد و منابع ترافیکی سایت آگاهی کاملی داشته باشید. مشاور مد نظر شما بایستی تجربه کافی از کار با نرم افزارهای آنالیتیکس را داشته و بتواند تغییرات رتبه کلمات کلیدی سایت را گزارش دهد. تعداد بک لینک ها از دیگر سایت ها و همینطور کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران سایت می تواند پارامترهای خوبی برای ارزیابی سئو باشد.

زمان ارائه این اطلاعات توسط او و نحوه استفاده او از این اطلاعات برای ارتقا رتبه سایت را نیز از ابتدا جویا شوید.

8. ما چگونه و چه زمان هایی با یکدیگر ارتباط برقرار می کنیم؟

نحوه ارتباط مشاورین سئو با یکدیگر متفاوت است و هر یک استانداردهای خاص خود را دارند. شما بایستی فردی را برای این کار انتخاب کنید که متناسب با نیازهای شماست. از کاندیدای مد نظر خود بپرسید که به چه صورتی با شما ارتباط برقرار می کند؟ آیا این ارتباط از طریق تلفن خواهد بود؟ یا از طریق روش های آنلاین مانند اسکایپ؟ همچنین تعداد دفعات ارتباط در ماه را نیز از ابتدا مشخص کنید.

9. شرایط پرداخت هزینه ها از طرف شما چیست؟

شما بایستی از میزان دستمزد مشاور سئو مطلع شده و بایستی از او بپرسید که نحوه پرداخت هزینه های به صورت پروژه ایست یا ساعتی؟ هزینه مشاوره سئو به صورت پروژه ای بسته به اندازه پروژه می تواند مقادیر متفاوتی باشد. همچنین هزینه ساعتی مشاوره سئو نیز بسته به تجربه و مهارت طرف مقابلتان رنج گسترده ایست.

فاکتور دیگر نیز زمان پرداخت حقوق مشاور است. روزانه، ماهانه یا شش ماهه بودن پرداخت ها می تواند برای بعضی از افراد دارای اهمیت باشد. همچنینی بایستی از مشاور سئو پرسید که در صورت پرداخت شش ماهه، آیا سود چند درصدی بایست به مبلغ پرداختی اضافه گردد یا نه.

10. در صورت فسخ قرارداد چه اتفاقی می افتد؟

هنگامی که قرارداد شما به پایان رسیده و یا به هر دلیلی زودتر از موعود خاتمه یابد، شما بایستی صاحب تمام بهینه سازی های انجام شده باشید.

در واقع قرارداد شما بایستی به گونه ای باشد که در صورت فسخ آن، مشاور سئو قادر به تغییر یا حذف محتوای اضافه شده نباشد. همچنین بهتر است که شرایط فسخ زود هنگام قرارداد را با او از ابتدا چک نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *