تبلیغات اینترنتی چیست؟

تبلیغات اینترنتی مجموعه ای از ابزارهاست که برای ارسال پیام های تبلیغاتی به کاربران با استفاده از اینترنت به عنوان یک پلتفرم بازاریابی جهانی به کار می رود.

با تکامل فن آوری های وب در دهه 90 میلادی، تبلیغات اینترنتی به عنوان یک معادل مجازی برای روش های بازاریابی سنتی مانند تبلیغات تلویزیونی و رادیویی، تبلیغات در روزنامه، بیلبوردها و غیره ظاهر شد. امروزه بازاریابان انتظار دارند که شرکت ها پول بیشتری را برای تبلیغات دیجیتالی نسبت به تبلیغات سنتی خرج کنند.

در این مطلب می فهمیم که چرا تبلیغات آنلاین تا این حد محبوب شده است و رایج ترین انواع آن یعنی بازاریابی در موتورهای جستجو، بازاریابی ایمیلی، تبلیغات در رسانه های اجتماعی، تبلیغات نمایشی، تبلیغات همسان و غیره را بررسی می کنیم.

تبلیغات اینترنتی چیست؟

تبلیغات اینترنتی یا آنلاین یک استراتژی بازاریابی هدفمند و مبتنی بر داده است که به شما امکان می‌دهد برند خود را از طریق کانال‌ها و پلتفرم‌های آنلاین برای مشتریان تبلیغ کنید، پلتفرم هایی مانند:

  • رسانه های اجتماعی
  • موتورهای جستجو
  • وب سایت ها
  • و غیره

با توجه به اینکه روزانه میلیاردها مشتری از اینترنت برای تحقیق در مورد شرکت ها و خرید محصولات و خدمات استفاده می کنند، تبلیغات آنلاین یک استراتژی موثر بازاریابی است که به افزایش آگاهی از برند و دستیابی به تعداد بیشتری از مخاطبان هدف کمک می کند.

تبلیغات آنلاین به متقاعد کردن مشتریان هدف به انجام اقدامات خاصی مانند خرید در وب سایت کمک می کند.

برخلاف استراتژی‌های تبلیغات سنتی، تبلیغات آنلاین محصولات شما را قادر می‌سازد تا نوع جمعیت خاصی مانند جنسیت، نسل یا منطقه جغرافیایی به خصوصی را هدف قرار دهید. تبلیغات آنلاین از نوع تعاملی هستند، به این معنی که کاربران می توانند از طریق اقداماتی مانند کلیک کردن و بازدید از وب سایت شما به آن پاسخ دهند.

مزایا و معایب تبلیغات اینترنتی

بیش از چهار میلیارد کاربر اینترنت در سراسر جهان وجود دارد. این تعداد کاربر رونق زیادی به تبلیغات اینترنتی می دهد. کاربران با استفاده از موتورهای جستجو، دنبال کردن برندهای مورد علاقه خود در رسانه های اجتماعی، و اشتراک در کمپین های ایمیلی و پوش نوتیفیکیشن، به دنبال محصولات مورد علاقه خود می گردند. فرصت های تبلیغاتی بسیار زیاد است، اما استفاده صحیح از آنها به این راحتی نیست. بنابراین، بیایید نگاهی دقیق تر به مزایا و معایب تبلیغات اینترنتی داشته باشیم.

مزایای تبلیغات اینترنتی:

  • پوشش جهانی و دسترسی آسان: کاربران امروزی اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات مورد نظر خود را طبق عادت از طریق موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ جستجو می کنند. تبلیغات اینترنتی راهی برای نمایش محصولات و خدمات خود به بیش از 4.3 میلیارد کاربر وب در سراسر جهان است. شما به راحتی می توانید تمام دنیا را از طریق اینترنت هدف قرار دهید.
  • مقرون به صرفه برای هر مقدار بودجه: با توجه به آمار وب سایت Seriously Simple Marketing، حداقل هزینه برای دستیابی به 2000 نفر مخاطب به طرق آنلاین، سه برابر ارزان‌تر از روش‌های تبلیغاتی سنتی است، بنابراین هر کسب و کاری از یک کسب‌وکار خانگی کوچک گرفته تا یک شرکت بزرگ می‌تواند از تبلیغات آنلاین استفاده کند و از منابع مالی خود بیشترین بهره را ببرد.
  • ایجاد ترافیک برای وب سایت: هر چه تعداد بازدیدکنندگان وب سایت شما بیشتر باشد، مشتریان بالقوه بیشتری خواهید داشت و این موضوع در نهایت منجر به افزایش فروش می شود. هدف تبلیغات اینترنتی جلب توجه کاربران و ارسال آنها به وب سایت شماست. پیشنهادات نمایش داده شده در تبلیغ دیجیتال باید حس کنجکاوی را در کاربران برانگیزد و به آنها دلیل خوبی برای کلیک کردن و ورود به سایت شما بدهد.
  • امکان هدف گیری کاربران: برخلاف رسانه‌های فعال در بازاریابی سنتی که تبلیغ برای همه کاربران نمایش داده می شد، در تبلیغات اینترنتی می توان پیام خود را برای مخاطبان خاصی هدف‌گذاری و تنظیم کرد. در واقع می توان بر روی افرادی متمرکز شد که به احتمال زیاد به مشتری تبدیل می‌شوند. به عنوان مثال، یک شرکت تجهیزات سفر ممکن است در رسانه های اجتماعی در صفحاتی تبلیغ کند که مخاطبین آن علاقه مند به سفر هستند، و از این طریق لایک ها و اشتراک گذاری های بیشتری دریافت کند.
  • امکان ریتارگتینگ: تبلیغات اینترنتی راهی برای گفتن این جمله است: «هی، به نظر می رسد چند روز پیش از این توستر بازدید کردی. من در اینجا یک محصول شگفت انگیز برای شما دارم!» اگر یکی از مشتریان بالقوه بدون خرید چیزی از فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی شما بازدید کنند، می توانید در روزهای آتی بنر وب سایت یا محصول بازدید شده را در هنگامی آنها در حال بازدید از وب سایتی دیگر هستند به آنها نمایش دهید و از این طریق محصول و وب سایت خودتان را به آنها یادآوری کنید.
  • امکان ایجاد روش های مختلف برای ارتباط با مخاطبان: تبلیغات اینترنتی به شما کمک می کند برای ارتباط با مخاطبان خود در مکان و زمان مناسب ظاهر شوید. اگر صاحب یک فروشگاه ساعت کوچک هستید، از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و پینترست برای نمایش محصولات استفاده کنید. برای به اشتراک گذاشتن اخبار و ایجاد روابط طولانی مدت با مخاطبان خود، آنها را با بازاریابی ایمیلی از محصولات جدید خود آگاه کنید. با ترکیب عاقلانه روش های مختلف تبلیغات دیجیتال، می توانید نشان دهید که کسب و کار شما همیشه حاضر و آماده خدمت رسانی است.
  • قابل اندازه گیری بودن: برخلاف بازاریابی آفلاین که محاسبه هزینه و میزان اثربخشی آن تا حدودی تقریبی است، می‌توانید بازده تلاش‌ها و کارایی بازاریابی اینترنتی را با پلتفرم‌های تحلیل وب مانند Google Analytics به طور دقیقی محاسبه کنید.

معایب تبلیغات اینترنتی:

از چالش های اصلی مرتبط با تبلیغات آنلاین می توان به وجود رقابت شدید، پر هزینه بودن اشتباهات، تجزیه و تحلیل پیچیده و کور شدن تبلیغات اشاره کرد. بیایید نگاه دقیق تری به این چالش ها داشته باشیم.

  • وجود رقابت شدید: میزان رقابت به موضوع کسب و کار شما بستگی دارد، اما اگر محصول شما چیز جدیدی نیست، باید برای جلب توجه مشتریان با دیگران رقابت کنید. این بازار به ویژه برای فروشگاه های اینترنتی بیش از حد اشباع شده است، بنابراین باید نیازهای مشتریان خود را در اولویت قرار دهید و به طور منظم محصول خود را بهبود بخشید تا در رقابت پیروز شوید.
  • گران تمام شدن اشتباهات: هدف قرار دادن کاربران اشتباهی، انتخاب کلمات کلیدی بسیار رقابتی و فعال نگه داشتن کمپین تبلیغاتی پس از اتمام آن، رایج‌ترین اشتباهاتی هستند که می‌توانند برای شما هزینه زیادی داشته باشند. برای جلوگیری از این اشتباهات، یا به یک متخصص آگاه یا تجربه زیاد نیاز دارید و باید بدانید که هر دو نیاز به سرمایه گذاری دارند.
  • تجزیه و تحلیل پیچیده: برای تجزیه و تحلیل عملکرد تبلیغات خود، به یک پلتفرم ثالث مانند Google Analytics و کمی تجربه برای تفسیر صحیح نتایج نیاز دارید. شرکت‌های متوسط و برندهای بزرگ، تحلیل‌گرانی در اختیار دارند تا تبلیغات را همیشه هدفمندتر و مؤثرتر کنند.
  • کور شدن تبلیغات: این اصطلاح مربوط به کور شدن برای دیدن بنرها است. تصور کنید که در جایگاه به خصوصی از یک وب سایت تبلیغ بنری قرار داده اید. هر بار که کاربران، صفحات آن وب سایت را باز می کنند، تبلیغ شما را مشاهده می کنند. به همین دلیل، آنها به سادگی بنرها را بدون مورد توجه قرار دادن نادیده می گیرند. برای جلوگیری از این مشکل، مطمئن شوید که بنرهای شما افراد مناسبی را هدف قرار می دهند، افرادی که واقعا به پیشنهاد شما نیاز دارند.

تفاوت تبلیغات و بازاریابی چیست؟

تبلیغات بخشی از بازاریابی است. برای روشن شدن موضوع، اجازه دهید هر دو اصطلاح را تعریف کنیم.

  1. بازاریابی: فرآیندی برای تبلیغ محصولات شما به مخاطبان هدف است. بازاریابی شامل تحقیق درباره بازار هدف، شناسایی شخصیت خریدار و تجزیه و تحلیل داده ها است. بازاریابی شامل فعالیت هایی است که پیشنهادات شما (شامل خدمات و محصولات) را به مشتریان ارائه می دهد.
  2. تبلیغات: یکی از آن فعالیت‌هایی است که به گسترش برند شما کمک می‌کند. تبلیغات یکی از عناصر بازاریابی است. سایر بخش های بازاریابی عبارتند از روابط عمومی، پروموشن فروش، فروش مستقیم، فروش شخصی.

بنابراین، تبلیغات بخشی از بازاریابی است، در حالی که بازاریابی صرفاً تبلیغات نیست.

انواع تبلیغات اینترنتی

اینترنت فرصت های گسترده ای را برای ارتباط با مشتریان بالقوه ارائه می دهد. در ادامه تاثیرگذارترین انواع تبلیغات اینترنتی در بازار را بررسی می کنیم.

1. بازاریابی در موتورهای جستجو

نوار جستجو نقطه شروع سفر کاربران برای خرید است. پس از وارد کردن یک کلمه کلیدی و جستجوی آن، افراد عمدتاً روی نتایج صفحه اول تمرکز می کنند. بازاریابی در موتورهای جستجو شامل هر کاری با هدف رساندن صفحات شما به بالای صفحه نتایج موتورهای جستجو است، چه به صورت ارگانیک و چه به صورت پولی.

Google Ads نتایج پولی را بر اساس حراج رتبه نمایش می دهد. کسب و کار ها قیمت خود را برای یک کلمه کلیدی خاص تعیین می کنند، در حالی که گوگل نیز کیفیت و ارتباط محتوا با کلمه کلیدی را تجزیه و تحلیل می کند. فرمول رتبه بندی تبلیغات به شرح زیر است:

رتبه آگهی = پیشنهاد قیمت به ازای هر کلیک × امتیاز کیفی.

در تصویر زیر می توانید تبلیغ در گوگل را برای عبارت Chelsea fan shop (فروشگاه هواداران چلسی) مشاهده کنید. برای کلیدواژه‌های محبوب‌تر، ممکن است تا چهار آگهی در بخش بالای صفحه وجود داشته باشد. اگر تا به حال در گوگل جستجو کرده باشید، احتمالا این نوع تبلیغ را تاکنون دیده بودید.

تبلیغ گوگل برای Chelsea fan shop

2. بازاریابی ایمیلی

این سبک از بازاریابی، مبتنی بر ارتباطات از طریق ایمیل است. این نوع تبلیغات اینترنتی یکی از قدیمی ترین و سازگارترین انواع است، زیرا بازاریابان فعال در زمینه ایمیل همیشه به دنبال نوآوری هایی هستند و انصافا هم در این کار موفق بوده اند.

می‌توانید کمپین‌های ایمیلی خود را شخصی‌سازی، بخش‌بندی و تست کنید تا مخاطبان خود را بهتر هدف قرار دهید.

ایمیل کم آزار ترین پلتفرم برای تبلیغات است زیرا مشترکین شما، با کمال میل دریافت خبرنامه ها و تبلیغات ایمیلی را انتخاب می کنند. به علاوه، آنها می توانند هر زمان که بخواهند از اشتراک خود انصراف دهند. ایده اصلی ایمیل مارکتینگ هدایت لیدهای بازاریابی به وب سایت، همراه با پروموشن هایی از جنس محتوای غیر قابل فروش است.

نمونه ایمیل در بازاریابی ایمیلی

3. تبلیغات در رسانه های اجتماعی

این سبک از بازاریابی به معنای تبلیغات در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، پینترست برای کسب و کارهای B2C و لینکدین برای کسب و کارهای B2B است. شرکت‌ها اخبار و تبلیغات خود را به دو طریق از طریق رسانه‌های اجتماعی برای مخاطبان هدف ارائه می‌کنند:

  • به صورت ارگانیک: اگر ظروف آشپزخانه تولید می‌کنید، می‌توانید محتوای ارزشمندی مانند ترفندها، روش‌های هیجان‌انگیز استفاده از محصولات یا دستور العمل‌هایی به همراه تشویق کاربران به اشتراک‌گذاری و ایجاد یک تصویر جذاب از برند تولید کنید.
  • به صورت پولی: در این حالت، می‌توانید با پرداخت پول، پست‌های تبلیغاتی را بر اساس سن، جنسیت، فعالیت‌های مورد علاقه و سایر موارد مرتبط با مخاطبان خود منتشر کرده و از قدرت رسانه‌های اجتماعی برای ارتقا برند خود استفاده کنید.

نمونه تبلیغ در فیسبوک

4. تبلیغات نمایشی

40 درصد از آمریکایی ها به دلیل ماهیت ناخواسته تبلیغات نمایشی و به کمک نرم افزارهای مسدودکننده تبلیغات (Ad-Blocker)، از مشاهده انواع مختلف تبلیغات نمایشی یعنی تبلیغات بنری، والپیپر، پاپ آپ، فلش و تبلیغات ویدیویی فرار می کنند. علاوه بر این، بسیاری از افرادی که از نرم افزارهای مسدود کننده تبلیغ استفاده نمی کنند، به صورت ناخودآگاه اطلاعات موجود در تبلیغات را نادیده می گیرند و دلیل آن پدیده ای روانی به نام «banner blindness» است. از اواسط دهه 90 میلادی، تبلیغات نمایشی به عنوان چیزی آزاردهنده، شهرت منفی پیدا کرده است. به غیر از مواردی که تبلیغ مورد نظر بسیار مرتبط با حال و هوای کاربر است، تبلیغات نمایشی تا حد زیادی نادیده گرفته می شوند و بدتر از آن، کاملاً از طریق نرم افزارهای مسدود کننده های تبلیغات، نامرئی می شوند.

صاحبان وب‌سایت‌هایی که ترافیک زیادی دارند، علاقه مند به کسب درآمد از آن هستند و بنابراین بخشی از فضای صفحات خود را با Google AdSense یا پلتفرم های مشابه می‌فروشند، در مقابل نیز تبلیغ‌کنندگان آن را با Google Ads می‌خرند. گوگل تبلیغات مرتبط را بر اساس دو رویکرد متفاوت در قیمت‌گذاری نشان می‌دهد: CPC (هزینه به ازای هر کلیک) و CPM (هزینه به ازای هر هزار بازدید). گوگل به کسب و کارها اجازه می‌دهد تبلیغات خود را مجدداً هدف‌گیری (retarget یا ریتارگت) کنند.

تبلیغاتی که در تصویر زیر می بینید بر اساس موقعیت جغرافیایی هدف گذاری شده و ممکن است برای کاربران محلی جالب باشد. وب سایت زیر متعلق به یک روزنامه مستقر در کالیفرنیا است.

تبلیغ در وب سایت یک روزنامه محلی

5. تبلیغات همسان

تبلیغات همسان (بومی یا Native)، یک جایگزین بی آزار برای تبلیغات نمایشی است. کسب و کارها به سایت‌های معروف مانند BuzzFeed، Bored Panda و New York Times برای قرار دادن محتوای تبلیغاتی در نشریاتشان پول پرداخت می کنند. این تبلیغ از آنجا که به شیوه‌ای معمولی و همانند پست های وب سایت ناشر اتفاق می‌افتد، خوانندگان متوجه تبلیغی بودن محتوای منتشر شده نمی‌شوند و به همین دلیل است که این پدیده “همسان” نامیده می‌شود.

این کار مانند قرار دادن یک ماکت پلاستیکی سنگ در باغ سنگ ژاپن است: هیچ کس نمی فهمد که این سنگ از جنس پلاستیک است زیرا در کنار انبوهی از سنگ های طبیعی قرار گرفته است. به عنوان مثال هر یک از پست های تصویر می توانند یک تبلیغ همسان باشند.

نمونه تبلیغ همسان

6. تبلیغات ویدیویی

همانطور که از نام آن پیداست، این نوع تبلیغ در قالب ویدیو است و در سرویس هایی مانند YouTube، Vimeo، DailyMotion و Vine قرار می گیرد. تبلیغات ویدئویی نسبتا گران قیمت است، اما در عین حال موثر نیز می باشد، زیرا امکان وایرال شدن ویدیوهای با کیفیت وجود دارد. در تصویر زیر کمپین تبلیغاتی ویدیویی به نام “Save The Ocean” را مشاهده می کنید که مردم را تشویق به پیوستن به شرکتی می کند که هدف آن کاهش آلودگی آب است.

نمونه تبلیغ ویدئویی در یوتیوب

7. پوش نوتیفیکیشن

این فناوری به شما امکان می دهد که هر زمانی که کاربران آنلاین هستند توجه کاربران را به خود جلب کنید. پیام های پوش نوتیفیکیشن در گوشه صفحه نمایش شما ظاهر می شوند و کاربر با کلیک بر روی آن به صفحه ای از یک وب سایت هدایت می شود. به عنوان مثال، یک کافی شاپ می تواند قبل از ساعت 10 صبح، یک اطلاعیه صبحگاهی در مورد تخفیف 20 درصدی برای سفارشات آن روز ارسال کند. کاربران در پوش نوتیفیکیشن ها مشترک می‌شوند تا از این طریق با برند مورد علاقه خود در ارتباط باشند و جز اولین کسانی باشند که از اخبار و به‌روزرسانی‌ها مطلع می‌شوند.

اگر صاحب یک وب سایت خبری بزرگ هستید، می‌توانید از مزایای کسب درآمد از این طریق استفاده کنید. بدین ترتیب می توانید برای مشترکین خود تبلیغاتی از جنس پوش نوتیفیکیشن ارسال کنید.

نمونه تبلیغ پوش نوتیفیکیشن

8. تبلیغات موبایلی

این نوع تبلیغات در گوشی های هوشمند و تبلت ها ظاهر می شود. کسب و کارها بدین شکل می‌توانند از طریق پیامک برای مشترکین خود محتوای تبلیغاتی ارسال کنند. به عنوان مثال اگر یک فروشگاه کفش دارید، می توانید برای مخاطبان محلی و در زمان های خاص (مثلا روزهای عید) برای مشترکین خود پیامک ارسال کنید. شما می‌توانید به کمک پلتفرم هایی مانند SendPulse در کمترین زمان کمپین‌های پیامکی ایجاد کنید. طبق آمارها نرخ باز شدن این نوع پیامک ها بسیار بالاست.

نمونه تبلیغات موبایلی

چگونه می توانم به صورت رایگان در اینترنت تبلیغ کنم؟

کسب و کارهای کوچک به اشتباه تصور می کنند که تبلیغات آنلاین برای آنها بسیار گران تمام می شود. ما می خواهیم این تصور اشتباه را از بین ببریم. فرمت های تبلیغاتی موثر زیادی وجود دارد که نیازی به سرمایه گذاری زیادی ندارند. در ادامه آنها را بررسی می کنیم.

  • سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید. کاربران در هر ثانیه و از سراسر جهان در گوگل جستجو می کنند. آنها به دنبال اخبار، محصولات، دستور العمل ها، راهنماها، نکات خانه داری و دیگر موارد هستند. شما می توانید نیاز آنها را برآورده کنید و از این طریق مشتریان جدیدی به دست آورید. برای شروع سئو، از جستجوی کلمات کلیدی شروع و موارد کم رقابت را انتخاب کنید. به کمک مطلب جامع ما که درباره سئو نوشته شده است، می توانید سایت خود را در صدر جستجو قرار دهید.
  • کمپین های ایمیلی بسازید. با کمک کمپین های ایمیلی می توانید به مشتریان خود آموزش دهید، محصولات خود را تبلیغ کنید، اخبار و به روز رسانی ها را با کاربران خود به اشتراک بگذارید، مشتریان را از سفارشات خود مطلع کنید و شهرت برند را افزایش دهید. همه اینها به علاوه کلی آیتم دیگر به صورت رایگان و با سرویس ایمیل SendPulse امکان پذیر است. اگر حداکثر 500 مشترک در لیست پستی خود دارید، به کمک SendPulse می توانید هر ماه 15000 ایمیل به صورت رایگان برای آنها ارسال کنید.
  • پست های مهمان را بنویسید. ابتدا وبلاگ های معتبر و دارای مخاطبین زیاد را پیدا کنید، وبلاگ هایی که ممکن است کاربران آنها به محصولات شما علاقه مند باشند. محتوای ارزشمندی را به صاحبین آنها ارائه دهید، نکات مهمی را در محتوا قید کنید، گزارشی از مطالعات خود ارائه دهید و مشاوره بدهید. در ادامه به وب‌سایت خود لینک دهید و اعتبار دامنه خود را تقویت کنید. به این ترتیب، پیام خود را به مخاطبان هدف منتقل می کنید و آگاهی از برند خود را افزایش می دهید.
  • از قدرت رسانه های اجتماعی استفاده کنید. حداقل دو دلیل برای استفاده از شبکه های اجتماعی وجود دارد: بیشتر پلتفرم‌های شبکه های اجتماعی رایگان هستند و کاربران همواره در آنها به دنبال برند‌ها هستند. اگر بودجه کمی دارید، پیاده سازی کمپین های تبلیغاتی ضروری نیستند. کافیست پروفایل برند خود را ایجاد کنید، عکس‌ها و ویدیوهای محصولات خود را اضافه کنید، اخبار مربوط به به‌روزرسانی‌های اخیر را به اشتراک بگذارید و نظر مشتریان را درخواست کنید. علاوه بر این، می‌توانید یک چت بات در فیس‌بوک مسنجر ایجاد کنید تا به پرسش‌های متداول مشتریان پاسخ دهد و به کاربران کمک کند تا سفارش خود را ثبت کنند.
  • وبلاگ خود را راه اندازی کنید. وبلاگ مکانی است که در آن می توانید تخصص خود را نشان دهید و همزمان برند خود را تبلیغ کنید. برای به اشتراک گذاشتن اخبار مربوط به شرکت خود، آموزش به مخاطبان، ارائه نکات تخصصی و نمایش پشت صحنه برندتان، به طور مرتب محتوا منتشر کنید. حتی می توانید با گرفتن و انتشار محتوا از سایر کسب و کار های مرتبط، از وبلاگ خود کسب درآمد کنید.

این پنج روش رایگان تبلیغات آنلاین در عمل ثابت شده اند. کافیست آنها را امتحان کنید!

هزینه تبلیغات اینترنتی چقدر است؟

  • تبلیغ در موتورهای جستجو: هزینه هر کلیک برای تبلیغات در موتورهای جستجو به طور میانگین میانگین 2.32 دلار است. این قیمت به حجم جستجوی کلمه کلیدی (یک کلمه یا عبارت خاص چند بار در ماه جستجو می شود)، سطح رقابت (به این معنی که چند کسب و کار از این کلمه کلیدی استفاده می کنند) و همینطور قیمت پیشنهادی وابسته است.
  • بازاریابی ایمیلی: قیمت متوسط برای 2000 مشترک از 27 دلار، 5000 مشترک از 47 دلار، 10000 مشترک از 69 دلار و 50000 کاربر از 253 دلار شروع می شود. با سرویس هایی مانند SendPulse می توانید هر ماه تا 15000 ایمیل برای 500 مشترک به صورت رایگان ارسال کنید. این سرویس به شما اجازه می‌دهد تا قالب‌های ایمیلی بسازید و ایمیل‌های شرطی ارسال کنید.
  • رسانه های اجتماعی: بسته به زمینه کسب و کار، میانگین هزینه CPC در فیس بوک 1.86 دلار و میانگین هزینه CPM، 11.20 دلار است. در اینستاگرام، میانگین هزینه هر کلیک بین 0.50 تا 1.00 دلار است. در کسب و کارهای رقابتی تر مانند پوشاک یا شرکت های حقوقی، هزینه تبلیغات می تواند به 3.00 دلار در هر کلیک برسد.
  • تبلیغات نمایشی: اندازه بنر و جایگاه قرارگیری آن در صفحه، دوره نمایش و میانگین تعداد بازدیدکنندگان سایت از عوامل اصلی قیمت گذاری هستند. لازم نیست حتما از Google Ads استفاده کنید، می توانید از سرویس دهنده های دیگری مانند Microsoft Advertising، Quora، AdRoll و غیره استفاده کنید یا مستقیماً با صاحبان وب سایت ها تماس بگیرید.
  • تبلیغات همسان: دلیل اصلی استفاده از تبلیغات همسان، ترافیک زیادی است که وب سایت تبلیغ گیرنده دارد. این گران‌ترین نوع تبلیغات آنلاین است، زیرا تبلیغ‌کننده ملزم به تولید محتوای باکیفیت است، بنابراین نیازمند به ویرایش و طراحی حرفه‌ای محتوا می باشد. این نوع تبلیغات به دلیل ماهیت هضم آسانش برای کاربران، بسیار کارآمد است.
  • تبلیغات ویدیویی: شرکت ها به ازای هر بازدید ویدئوی خود در یوتیوب، به صاحبین یوتیوب مبلغی را پرداخت می کنند. به طور معمول، تبلیغات ویدیویی بین 0.10 تا 0.30 دلار برای هر بازدید هزینه دارند، به این معنی که برای نمایش تبلیغ خود برای 10000 نفر، تقریبا 1000 دلار پرداخت خواهید کرد. عامل مهم دیگر در قیمت نهایی، هزینه تولید ویدئو است. میزان هزینه در تولید ویدئو بستگی به این دارد که چند نفر روی ویدیو کار می کنند و چقدر از شما دستمزد می گیرند.
  • تبلیغات پوش نوتیفیکیشن: شما می توانید از این روش برای ارسال سریع تبلیغات استفاده کنید. هزینه تبلیغ در پوش نوتیفیکیشن معمولا پایین است.
  • بازاریابی موبایلی: هزینه هر پیامک در ایران تقریبا 22 تومان است. این عدد در ایالات متحده آمریکا تقریبا 0.022 دلار است.

در هنگام تبلیغات اینترنتی به چه نکاتی دقت کنیم؟

  • میزان بازگشت سرمایه را تجزیه و تحلیل کنید. با بازاریابی اینترنتی به راحتی می توان مطمئن شد که تلاش های شما تا چه زمانی ارزشمند و نتیجه بخش است. بسته به نوع بازاریابی دیجیتالی که استفاده می کنید، تمام معیارهای ممکن را بررسی کنید. نرخ باز شدن تبلیغ و CTR را در بازاریابی ایمیلی تجزیه و تحلیل کنید، از Google Analytics برای ارزیابی تلاش‌های خود در شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجو استفاده کنید.
  • مخاطبان خود را تقسیم بندی کنید. مخاطبان خود را به گروه‌های مختلفی تقسیم کنید که دارای ویژگی‌های مشترکی مانند سن، جنسیت، مکان هستند و رویکرد مناسب را برای هر یک از آنها بیابید. اگر یک کمپین تبلیغاتی برای فروش لباس ایجاد می‌کنید، مطمئن شوید که پیامی که به زنان می‌دهید با پیام آقایان متفاوت است.
  • بهترین رسانه را برای تبلیغ برند خود انتخاب کنید. اگر غذای گیاهی درست می‌کنید و می‌فروشید، از شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ و دریافت سفارش‌ها استفاده کنید. دیده شدن در فهرست‌های محلی نتایج جستجوی گوگل ممکن است مشتریان بالقوه را در هنگام جستجوی «رستوران ایرانی نزدیک من» به سمت شما هدایت کند.
  • از پلتفرم های اجتماعی محبوب استفاده کنید. اگر مخاطبان شما را عمدتاً جوانان 14 تا 30 ساله تشکیل می شوند، احتمالاً اینستاگرام بهترین گزینه برای ارتباط با آنها است. فیس بوک برای هدف گذاری روی بزرگسالان ارجحیت دارد، بنابراین بهترین اقدام در اینجا بررسی مخاطبان، عادات و ترندهای جهانی برای انتخاب درست است.
  • خلاق باشید. هدف از تبلیغات اینترنتی جلب توجه کاربران است. بخش های خلاقانه را با رنگ های روشن و سرفصل های بزرگ واضح تر کنید، اما از زیاده روی خودداری کنید.
  • از CTA های واضح استفاده کنید. زمان کمی برای رساندن پیام تبلیغ به مخاطبان وجود دارد، بنابراین قبل از شروع، تکلیف را با خود روشن خود کنید. بسته به کسب و کار و هدف از تبلیغات، از یک CTA کوتاه و بدون ابهام مانند «هم اکنون رزرو کنید»، «بیشتر بدانید»، «کد تخفیف بگیرید» و غیره استفاده کنید.
  • دستگاه های موبایل را از یاد نبرید. تبلیغات طراحی شده را در دستگاه های موبایل تست کرده تا از کارکرد و نمایش صحیح آنها اطمینان حاصل کنید. به خاطر داشته باشید که 58 درصد میانگین بازدیدهای وب سایت از تلفن‌های هوشمند به دست می آیند.

جمع بندی

طراحی استراتژی برای تبلیغات آنلاین نیاز به برنامه ریزی دقیقی دارد. تجزیه و تحلیل کنید و از کانال های تبلیغاتی مختلف برای افزایش دسترسی به مخاطبان و بهبود نتایج استفاده کنید. همچنین، کل درآمد خود را محاسبه کنید تا از میزان فروش محصولات خود مطلع شوید و بر اساس آن برای آینده برنامه ریزی کنید.

در نهایت به یاد داشته باشید که بخش بزرگی از استراتژی تبلیغات آنلاین شما باید شامل بازاریابی در موتورهای جستجو و سئو باشد. سئو شکل نسبتا ارزان و بسیار موثری از تبلیغات دیجیتال و روشی عالی برای افزایش فروش و ایجاد مشتری وفادار است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *