چگونه افزونه های وردپرسی را از بین چند گزینه انتخاب کنیم؟

افزونه های وردپرسی بسیار مفید هستند، اما در عین حال می توانند وب سایت را کند کنند، هکر ها را به وب سایت راه دهند و حتی موجب پنالتی گوگل برای سایت گردند. در هنگام انتخاب یک افزونه وردپرسی می بایست پنج ملاحظه را در نظر داشته باشید.

پنج ملاحظه در انتخاب افزونه های وردپرس

  1. مورد تایید بودن توسط بسیاری از کاربران
  2. محبوب بودن
  3. بروزرسانی های منظم
  4. بخش پشتیبانی قوی
  5. عدم تداخل با دیگر افزونه ها

مورد تایید بودن توسط بسیاری از کاربران

یک افزونه رایگان اصولا توسط وردپرس تایید شده است. وردپرس دارای یک مخزنی از پلاگین هاست که در صورت تایید در آن قرار می گیرند و قابل دانلود هستند.

در صورت کشف یک مشکل در افزونه های رایگان، وردپرس اقدام به حذف افزونه از مخزن خود می کند. عموم مشکلاتی که در افزونه های وردپرسی پیش می آید ناشی از کدنویسی هاییست که موجب آسیب پذیری این سیستم مدیریت محتوا می گردد.

وجود چنینی سیستمی، امنیت افزونه ها را به طور صد در صد تایید نمی کند، اما مطمئنا نصب افزونه از مخزن وردپرس امنیت بیشتری نسبت به نصب افزونه هایی دارد که در آن وجود ندارند.

البته این مسئله دارای استثنائاتی نیز است و آن، دانلود افزونه های حرفه ای از شرکت های معتبر می باشد. عموما اغلب افزونه های پولی داری نسخه رایگان نیز هستند. از نظر ما تایید نسخه های رایگان توسط مخزن وردپرس می تواند نشانی از تایید نسخه پولی آن نیز باشد.

در هر صورت حتی اگر افزونه مورد نظر شما دارای نسخه رایگان نیز نباشد، بهتر است که قبل از دانلود و نصب آن اقدام به تحقیق در باره سلامت آن در سایر وبلاگ ها کنید.

محبوبیت افزونه

ما به شخصه معتقد به آگاهی های عمومی نیستیم. با این حال محبوب بودن یک افزونه در وردپرس یک حس امنیت در ما ایجاد می کند.

محبوبیت موجب تضمین سلامت کامل افزونه نمی گردد. تاریخ نشان می دهد که حتی افزونه های محبوب هم به ندرت حاوی کدهای مخرب شده اند. اما با این حال محبوبیت یک افزونه احتمال بدون مشکل بودن آن را بالاتر می برد.

بروزرسانی های منظم افزونه

برخی از افزونه های ممکن است توسط توسعه دهندگان خود رها شده باشند. در صفحه مربوط به هر افزونه در سایت وردپرس می توانید تاریخ آخرین بروزرسانی  آن را مشاهده کنید. افزونه های که مدت هاست بروزرسانی نشده باشد، احتمالا افزونه ساده ای خواهد بود. اما جدا از این، عدم بروزرسانی در دراز مدت، نشانه ای از رها شدن آن توسط توسعه دهنگان آن نیز است.

بهتر است که از انتخاب چنین افزونه هایی پرهیز کنید، چرا که وردپرس همواره در حال تغییر و تحول بوده و نصب افزونه های که مدت هاست بروزرسانی نشده است، احتمالا سایت شما را با اختلالاتی همراه خواهد کرد.

پشتیبانی افزونه

هر یک از افزونه های وردپرس دارای صفحه پشتیبانی در بخش مخزن وردپرس هستند. در صورت وجود مشکل در افزونه احتمالا آن را در این بخش مشاهده خواهید کرد. یکی از مشکلات شایع، تداخلاتیست که ممکن است افزونه مورد نظر شما با سایر افزونه های داشته باشد. گاهی نیز بایستی دست به اعمال تغییرات در کدهای قالب سایت بزنید تا افزونه به خوبی در وب سایت نصب شود.

به عبارتی دیگر صفحه پشتیبانی افزونه موجب می شود تا با هر گونه اختلالات موجود در افزونه، قبل از نصب آن آگاه گردید.

عدم تداخل با دیگر افزونه ها

یکی از مشکلاتی که ما اغلب در وب سایت های وردپرسی مشاهده می کنیم وجود دو افزونه با کارکرد مشابه در وب سایت است. این موضوع بیشتر در حوزه های داده های ساختار یافته و افزونه های افزایش سرعت دیده می شود.

بهتر است که تا آنجا که می توانید از افزونه کمتری استفاده کرده و موارد غیر ضروری را پاک کنید. نصب افزونه های زیاد در وب سرور موجب کند شدن آن می گردد. حتی نصب افزونه هایی که با هدف افزایش سرعت سایت نصب شده اند، در صورتی که تعداد آنها زیاد باشد موجب کاهش سرعت سایت خواهد شد.

قبل از نصب هر افزونه از ضروری بودن آن در سایت مطمئن شوید و اطمینان حاصل کنید که آن افزونه بخشی از مشکلات سایت را حل می کند. اگر به هر دلیلی آن افزونه نتواند به همه نیاز های شما پاسخ دهد، نصب افزونه های مکمل دوم و سوم اختلالاتی را ایجاد می کند یا نه؟

چگونه دست به انتخاب یک افزونه وردپرسی بزنیم؟

پنج فاکتوری که در این مطلب ذکر شدند، لیست کاملی محسوب نمی شود. فاکتورهای دیگری نیز همانند نظرات کاربران، اعتبار شرکت توسعه دهنده افزونه، تاثیر افزونه بر روی سرعت سایت و دیگر عوامل نیز بر روی این انتخاب تاثیر گذار خواهند بود. برای آگاهی از افزونه های برتر معروف وردپرس، مطلب بهترین افزونه های وردپرس را مطالعه فرمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *