قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

فروشگاه های اینترنتی یکی از بهترین روش های درامدزایی به شکل آنلاین محسوب می شوند. اما برای راه اندازی و پیاده سازی آنها نیاز به کمک یک مجموعه برای این کار دارید. اما هزینه طراحی یک فروشگاه آنلاین چقدر است؟

هزینه طراحی یک فروشگاه اینترنتی می تواند از پنج میلیون تومان شروع شده و تا بیش از صد میلیون تومان نیز افزایش یابد. اما علت این رنج قیمتی گسترده چیست؟

حقیقت آنست که همه فروشگاه های اینترنتی مانند یکدیگر نیستند. واضح است که هزینه ساخت یک فروشگاه اینترنتی ساده کمتر از یک فروشگاه اینترنتی در سطح جهانی خواهد بود. در صورت علاقه برای کسب اطلاعات بیشتر از این موضوع به خواندن این مطلب ادامه داده یا با تلفن ما تماس حاصل کنید.

هزینه طراحی یک فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

برای اینکه به هزینه طراحی یک فروشگاه اینترنتی پی ببریم، عوامل موثر بر آن را در ادامه بررسی می کنیم. اما قبل از ادامه دادن می توانید از طریق فرم زیر هزینه طراحی وب سایت خود را براورد کرده و سفارش خود را ارسال نمایید.

1. تعداد صفحات وب سایت فروشگاه اینترنتی

یکی از فاکتورهای مهم اثر گذار بر روی قیمت، تعداد صفحات درخواستی شماست. برای یک فروشگاه اینترنتی این تعداد معمولا بیش از 250 صفحه است. این موضوع بدین معنیست که هزینه طراحی صفحات سایت در یک فروشگاه اینترنتی غالبا بیش از یک وب سایت شرکتی با چند خدمت مشخص است.

اما در عین حال بایست دقت داشت که هزینه هر یک از صفحات فروشگاه اینترنتی که غالبا آنها را صفحه محصولات تشکیل می دهند، پس از یکی دو فروش جبران می شود. نکته مهم در طراحی صفحه محصولات استفاده از اطلاعات اورجینال در صفحه هر یک از محصولات است. همچنین طبیعیست که تعداد محصولات شما پس از مدتی افزایش نیز یابد.

برای نمایش یک جای محصولات نیاز به صفحه دسته بندی محصولات هم خواهد بود. حتی ممکن است که شما نیاز به صفحه پروفایل کاربری برای مشتریان خود داشته باشید.

انتخاب چنین مواردی در نهایت به خود شما وابسته است، اما جدا از این مسائل، فروشگاه اینترنتی شما احتمالا صفحات زیادی خواهد داشت. این ها مواردیست که به شما بستگی دارد، اما دقت داشته باشید که وجود تعداد صفحات و سرمایه گذاری بیشتر در این حوزه در نهایت منجر به درامد زایی بیشتری برای شما خواهد شد.

2. هزینه طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی

هزینه کلی طراحی فروشگاه اینترنتی هم یکی دیگر از فاکتورهای مهم موفقیت محسوب می شود. نوع طراحی سایت شما اولین چیزیست که کاربر با آن مواجه خواهد شد. اگر طراحی سایت شما ضعیف و منسوخ شده جلوه کند، مشتریان بالقوه شما احتمالا تصور می کنند که کسب و کار شما نیز به همین منوال است.

این مسئله بدین معنیست که شما مشتریانتان را از دست خواهید داد. بنابراین برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقی نیاز به طراحی دارید که درخور برند شما باشد. استایل های طراحی وب در حالت کلی شامل چهار دسته ساده، دارای سبک، پیشرفته و در کلاس جهانی است.

وب سایت های ساده خوب به نظر رسیده و مطابق با انتظارات شما هستند. این گونه وب سایت ها دارای جزییات حیرت انگیزی نیستند، اما برای شروع کار مناسب هستند.

در وب سایت های دارای سبک از فضاهای خالی استفاده بهتری می شود. این مسئله به معنای استفاده از گرافیک بیشتر، تناسب رنگی بیشتر یا المان های طراحی اضافه تری است.

وب سایت های حرفه ای توسط یک تیم حرفه ای شکل گرفته و دارای ظاهر متمایزی هستند. در این گونه طراحی ها از تصاویر با کیفیت و رنگ های مناسب با مخاطبین هدف وب سایت استفاده می شود.

در نهایت وب سایت های در کلاس های جهانی هستند که با هدف فراتر رفتن از رقبا طراحی می شوند. این گونه وب سایت ها دارای تصاویر بسیار با کیفیت، ویدئو و گستره متنوعی از ویژگی های خلاقانه می باشند.

چنین وب سایت هایی علاوه بر ارائه حداکثر کیفیت در تجربه کاربری، شامل مزایایی برای صاحبین آنها نیز هستند. اگر رقبای شما وب سایت های بزرگی مانند دیجی کالا به شمار می روند، نیاز است که به سمت ایجاد وب سایتی در کلاس جهانی بروید. اما اگر رقبای شما در این ابعاد نیستند، یک وب سایت در دسته ساده و دارای سبک نیز برای شما کافیست.

رادزاد این امکان را فراهم کرده که با هزینه ای معقول، وب سایت خوبی برای خود داشته باشید. بسته به نیاز خود میتوانید با انتخاب امکانات بیشتر، وب سایت خود را به کلاس جهانی برسانید.

3. نوشتن محتوا برای فروشگاه های اینترنتی

محتوا عنصری ضروری برای هر نوع وب سایتی محسوب شده و فروشگاه های اینترنتی از این امر مستثنی نیستند. خوشبختانه  فروشگاه های اینترنتی مانند دیگر وب سایت ها نیاز به محتوای متنی زیادی ندارند. مهمترین صفحاتی که دغدغه اصلی شما به شمار می روند شامل صفحات قوانین و مقررات، حفظ حریم خصوصی و این گونه صفحات هستند.

در صورت علاقه می توانید صفحات به خصوصی برای برخی از کاربران هدفتان ایجاد نمایید. به عنوان مثال اگر می خواهید ترافیک بیشتری از کاربران تهرانی دریافت کنید، می توانید با ایجاد صفحه ای با عنوان “خرید (نام محصولاتتان) در تهران” به این هدف نزدیک تر شوید.

هزینه تولید محتوا وابسته به نوع صفحات و تعداد کاراکترهای آن تغییر می کند. صفحاتی با تعداد کلمات کم محتوا و بدون تصاویر، هزینه زیادی روی دست شما نمی گذارند. اما تولید محتوا برای صفحه ای با 3000 کلمه و استفاده از انواع محتوای تصویری مطمئنا هزینه بسیار بیشتری برای شما به همراه خواهد داشت.

صفحات کوتاه تر در انتقال محتوا مناسب تر هستند، چرا که کاربر در چند ثانیه محتوای صفحه را دریافت می کند. اما صفحات با طول محتوای بیشتر معمولا در موتورهای جستجو موفقیت بیشتری کسب می کنند. استفاده ترکیبی از هر دو نوع صفحه منجر به کسب ترافیک فراوان برای شما و فروشگاه اینترنتیتان خواهد شد.

4. سئو برای فروشگاه های اینترنتی

سئو به فرایندی گفته می شود که موجب ارتقا نمایش وب سایت شما در نتایج جستجو می گردد. سئو یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت فروشگاه اینترنتی شما در دراز مدت محسوب می شود. در صورتی که خواهان درامد بیشتر هستید، بایستی کاربرانی که از موتورهای جستجو استفاده می کنند را به سمت خود بکشانید.

در غیر این صورت شما با جریان ثابتی از مشتریان جدید و تکراری مواجه نخواهید شد. در هر حال سئو نیاز به هزینه ماهانه خواهد داشت. کسب رتبه خوب در نتایج جستجو نیازمند به اقدامات فراوان است تا بدین شکل رقبایتان شما را از نتایج گوگل خارج نکنند.

با این تعریف سئو یک کار یکباره نیست. شما مجبور به اقدامات مستمر در وب سایت هستید تا مشتریان جدید از این طریق کسب کنید. در غیر این صورت از رقبا عقب افتاده و به موفقیت دست نخواهید یافت.

5. طراحی رسپانسیو فروشگاه های اینترنتی

امروزه طراحی رسپانسیو یک ضرورت برای هر فروشگاه اینترنتی محسوب می شود. مهم نیست که چه چیزی میفروشید، مطمئنا بسیاری از مشتریان شما با استفاده از دستگاه های موبایل، تبلت یا حتی ساعت های هوشمندشان از وب سایت شما بازدید میکنند. بنابراین باید به این مسئله توجه زیادی کنید، مخصوصا با این دانش که بیش از نصف کاربران، امروزه از دستگاه های موبایلشان از اینترنت استفاده می کنند.

راهکار درست برای این چالش استفاده از طراحی رسپانسیو است. با استفاده از طراحی رسپانسیو، وب سایت شما در تمام دستگاه های موبایل و با هر ابعادی درست نمایش داده می شود. بنابراین در صورتی که کاربری با دستگاه موبایل خود وارد سایت شود، دکمه ها برای او بزرگتر و قابل تفکیک تر بوده و کارایی بیشتری برای او دارد.

در چنین شرایطی کاربری که با لپتاپ نیز وارد سایت شود، از تجربه کاربری خوبی برخوردار خواهد شد. طراحی رسپانسیو شرایط برد-بردی را ایجاد می کند که سالها بود اینترنت و مخصوصا فروشگاه های اینترنتی به آن نیاز داشت.

 در صورتی که وب سایت شما دارای طراحی رسپانسیو نباشد، نیمی از کاربران خود را از دست خواهید داد. چنین شرایطی موجب شکست یک کسب و کار خواهد شد و رشد آن را با دشواری رو به رو خواهد ساخت.

6. یکپارچگی دیتابیس در فروشگاه های اینترنتی

یکپارچگی دیتابیس برای برخی وب سایت ها یک امر اختیاریست، اما این مسئله در فروشگاه اینترنتی اجباریست. یکپارچگی دیتابیس به شرکت شما اجازه می دهد که اطلاعات محصولات، کارمندان و مشتریانتان را در یک جا ذخیره کنید. بنابراین اگر شما می خواهید تمام مجموعه شرکت شما به اطلاعات یکپارچه ای دسترسی داشته باشد، به یکپارچه سازی دیتابیس نیاز خواهید داشت.

شما برای اطلاعات مشتریانتان نیز نیاز به یکپارچه سازی دیتابیس دارید. چنین دیتابیسی به مشتریان شما اجازه می دهد تا به اطلاعات اکانت خود، خریدهای قبلی و امکانات سفارشی سازی حساب خود دسترسی داشته باشند. همچنین پیشنهاد می شود که با استفاده از یکپارچه سازی دیتابیس، شماره تلفن ها و دیگر اطلاعات کاربران را ذخیره سازی کنید تا آنها دیگر مجبور به وارد کردن دوباره آنها در هر خرید نباشند.

7. امکانات فروشگاه اینترنتی

از آنجا که شما اقدام به ساخت یک فروشگاه اینترنتی می کنید، به صورت طبیعی بایستی امکانات مرتبط با چنین پلتفرمی را نیز پیاده سازی نمایید. برخی از ضروری ترین امکانات یک فروشگاه اینترنتی عبارتند از سبد خرید، تسویه حساب، مراقبت از هویت مشتریان و شخصی سازی.

ممکن است که شما علاقه مند به نمایش چندین تصویر برای یک محصول و حتی انتشار ویدئویی برای نمایش نحوه کار با آن باشید. برخی از محصولات برای نمایش و فروش نیاز به تعریف ویژگی هایی مانند سایز یا رنگ دارند که همه این ها بایستی توسط کاربر در هنگام خرید انتخاب شود.

شناسایی تمام امکانات مورد نیاز، کاری زمانبر بوده و بهتر است که قبل از سفارش طراحی فروشگاه اینترنتی نسبت به انتخاب امکانات آن با یک مشاور صحبت کنید. می توانید برای الگو برداری بهتر نگاهی به فروشگاه های اینترنتی بزرگ و امکانات آنها بیندازید.

مجموعه رادزاد در این زمینه می تواند امکانات فوق العاده و خارج از حد تصوری برای سایت شما ایجاد کند. امکانات ارائه شده بسیار متنوع هستند و بسته به نیاز خود می توانید آنها را به همراه هزینه پیاده سازی در فرم قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی موجود در همین صفحه مشاهده کنید.

8. سیستم مدیریت محتوای فروشگاه های اینترنتی

یک سیستم مدیریت محتوا به صورت ساده رابط کاربریست که به شما اجازه می هد تا بدون تغییر کدهای وب سایت اقدام به تغییراتی در آن کنید. وردپرس، جوملا، اپن کارت، پرستاشاپ و مجنتو به عنوان سیستم های معروف مدیریت محتوا برای فروشگاه های اینترنتی شناخته می شوند.

مهمترین فاکتور در انتخاب سیستم مدیریت محتوا نوع کاراییست که از یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارید. دقت داشته باشید که در انتخاب پلتفرم خود دقت زیادی کنید. پیشنهاد ما برای فروشگاه اینترنتی کوچک، سیستم مدیریت محتوای جوملا، پرستا شاپ و اپن کارت است. اما اگر میخواهید امکانات زیادی را در وب سایت پیاده سازی کرده و حتی بهتر از بزرگترین رقبای خود باشید، بدون شک وردپرس بهترین انتخاب شماست.

دیگر هزینه های ساخت فروشگاه اینترنتی

در ادامه ما به بررسی دیگر هزینه های رایج ساخت یک فروشگاه اینترنتی می پردازیم.

1. خرید دامنه برای فروشگاه اینترنتی

دامنه، نام کسب و کار شما در فضای آنلاین است. دامنه جزیی از برند شماست و بدون آن وب سایتی نیز نمی توانید بسازید. هزینه خرید دامنه خیلی نیست و از چند هزار تومان در سال تا چند صد هزار تومان متغیر است. همچنین نام دامنه تا ده سال قابل خرید است.

یک دامنه .com برای شما چیزی در حدود 15 دلار در سال هزینه دارد. اما در شرایطی خاص ممکن است که هزینه آن چندین برابر نیز شود.

پیشنهاد می کنیم که از سرویس دهنده هایی دامنه بخرید که به واسطه شارژ حساب، به صورت اتوماتیک اقدام به تمدید دامنه شما می کنند. این گونه هیچ نگرانی بابت منقضی شدن نام دامنه خود نخواهید داشت.

2. هاست برای فروشگاه های اینترنتی

پس از خرید دامنه نیاز به یک فضای میزبانی از وب سایت خود با نام هاست دارید. هاست ها به شما امکان می دهند تا کاربران از طریق اینترنت به شما دسترسی داشته باشند. آنها فضایی را برای شما در سرور در نظر می گیرند تا امکان توسعه وب سایت فراهم گردد.

تفاوت قیمت نسبتا زیادی بین هاست ها وجود دارد. علت این مسئله نیز اینست که برخی هاست ها پشتیبانی و امکانات بیشتری به شما ارائه خواهند داد. بحث پشتیبانی شاید در وب سایت های کوچک خیلی امر مهمی تلقی نشود، اما این مسئله در فروشگاه های اینترنتی بسیار مهم است. مطمئنا در صورت قطعی سایت، شما نیاز به شماره تماسی برای پیگیری این مشکل هستید. در غیر این صورت به برند شما لطمه وارد خواهد شد.

به عبارت دیگر هاست های ارزان دارای پشتیبانی زیادی نیستند. اما با صرف هزینه بیشتر زندگی شما اسان تر و با کیفیت تر خواهد شد. هاست هایی که توسط مجموعه ما انتخاب می شوند دارای کیفیت بسیار خوبی نسبت به هزینه های که پرداخت می شود هستند و از این نظر جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

3. گواهینامه امنیتی SSL

پیاده سازی گواهینامه امنیتی SSL موجب رمز نگاری داده های منتقل شده بین وب سایت شما و مرورگران کاربران می شود و از نتایج آن می توان به نمایش یک قفل سبز رنگ در مرورگر کاربر اشاره کرد. وجود چنین گواهینامه ای برای فروشگاه های اینترنتی با توجه به نوع داده هایی که با آن سر و کار دارند بسیار ضروریست.

گواهینامه های امنیتی به صورت رایگان نیز عرضه می شوند، اما از دید اعتبار بهتر است که هزینه ای بابت آن پرداخت کنید. هزینه کسب و پیاده سازی ساده ترین نوع گواهینامه امنیتی چیزی در حدود 300 هزار تومان است.

4. پشتیبانی از فروشگاه های اینترنتی

همانند یک جاده، وب سایت شما نیز برای عملکرد صحیح نیاز به نگهداری دارد. فرایند نگهداری در فروشگاه های اینترنتی به معنای اقداماتیست که در آن کلیه خطاهای سایت رفع شده و وب سایت را سرپا و فعال نگه می دارد.

ممکن است که هزینه نگهداری در ابتدا چیزی نباشد که شما علاقه مند به پرداخت آن باشید، اما در زمان نیاز به چنین خدماتی، ارزش آن را به خوبی درک خواهید کرد. وب سایت شما بدون نگهداری مطمئنا زمانی دچار مشکل خواهد شد. این گونه مشکلات نیز به شکل های فراوانی در آن ایجاد می شوند.

جدا از هر اتفاقی که ممکن است بیفتد، وجود یک تیم متخصص در کنار شما برای حفظ کارایی وب سایت امری مهم برای یک کسب و کار موفق محسوب می گردد.

یک دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *