در ده سال گذشته، دستگاه های تلفن همراه به ساده ترین راه برای وب گردی تبدیل شده اند. با توجه به آمار وب سایت census.gov، بیش از 68 درصد از کاربران آمریکایی از دستگاه های تلفن همراه برای جستجو کردن استفاده می کنند. تخمین زده می شود که تا سال 2025، سه چهارم افراد جهان از تلفن هوشمند برای دسترسی به اینترنت استفاده کنند. متخصصان وب و بازاریابی این آمارها را هنگام بررسی سئوی موبایل باید در نظر داشته باشند.
در این پست توضیح خواهیم داد که سئوی موبایل چیست و چرا اهمیت دارد. بهعلاوه، بهترین استراتژیها در هنگام ساختن وبسایتهایی با اولویت نمایش صحیح در موبایل را مورد بحث قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.
سئو موبایل چیست؟
سئو موبایل به مجموعه روش هایی گفته می شود که با هدف بهبود ظاهر صفحات وب سایت و همینطور رتبه صفحات (در نتایج جستجو) در دستگاه هایی با صفحه نمایش کوچکتر از دسکتاپ (معمولا موبایل) صورت می پذیرد. برای موفقیت در دنیای رقابتی اینترنت، به کارگیری تکنیک های امروزی سئو، امری ضروری است.
سئوی موبایل کمی متفاوت از دسکتاپ است، زیرا در آن از موقعیت مکانی کاربر، اندازه صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه او و همچنین سیستم عامل دستگاه برای افزایش رتبه در نتایج موتورهای جستجو استفاده می شود. یک توسعهدهنده حرفه ای هنگام طراحی یک وبسایت، دستگاه های موبایل را در اولویت قرار میدهد. چرا که احتمال نمایش صحیح محتوا به همه بازدیدکنندگان بالقوه آن، بدون توجه به پلتفرم مورد استفاده، افزایش مییابد.
چرا سئوی موبایل مهم است؟
همانطور که قبلا ذکر شد، تعداد کاربران موبایل به سرعت در حال افزایش است. این مسئله بدان معنی است که اگر می خواهید وب سایت شما رتبه بالایی در نتایج جستجو داشته باشد یا حداقل در آن به طور صحیح نمایش داده شود، وب سایت خود را باید برای دستگاه های تلفن همراه بهینه سازی کنید.
آیا سئوی موبایل برای گوگل مهم است؟
همانطور که احتمالا می دانید، گوگل در سال 2018 الگوریتم خود را تغییر داد تا دستگاه های موبایل را در اولویت خود قرار دهد. این تغییر اساساً به این معنی است که خزندههای گوگل هنگام تعیین رتبه سایت، نوع نمایش صفحات وب سایت شما در دستگاه های موبایل را در نظر میگیرند. به عبارت دیگر، شما باید صفحات وب سایت خود را با در اولویت قرار دادن دستگاه های موبایل بهینه سازی کنید. در غیر این صورت، سایت شما پشت سر سایت هایی قرار خواهد گرفت که نمایش بدون ایرادی در دستگاه های موبایل دارند. یکی از ضروری ترین گامهای اولیه در بهینهسازی سئوی موبایل، طراحی Mobile-Friendly (سازگار با موبایل) صفحات است.
ملاحظات دیگری نیز در رابطه با سئو موبایل وجود دارد. تحلیل سئو و داشتن درک خوبی از پارامترهای حیاتی وب (core web vitals) مانند زمان رسیدن به اولین بایت (TTFB)، تغییر طرح تجمعی (CLS) و سرعت بارگذاری سایت، در هنگام بهینه سازی وب سایت شما برای جستجوهای موبایلی بسیار مهم است. علاوه بر این ها، پارامترهایی مانند طراحی واکنشگرا، دنبال کردن رتبه کلمات کلیدی و تجربه کاربری، دیگر فاکتورهای دخیل در سئو موبایل محسوب می شوند.
بررسی تفاوت نتایج جستجو در موبایل و دسکتاپ
ممکن است تفاوت هایی در رتبه صفحات سایت در دستگاه های دسکتاپ و موبایل وجود داشته باشد. درک این موضوع برای متخصصین سئو امری ضروری است. در ابتدا، گوگل و سایر موتورهای جستجو نتایجشان را بر اساس درخواست کاربر نمایش می دهند و این نتیجه نیز بسته به دستگاهی که برای جستجو استفاده می شود، ممکن است باهم متفاوت باشند. به عنوان مثال، نتایج جستجو در تلفن همراه معمولاً شامل عکس یا ویدیو بوده و مانند کارت نمایش داده می شوند. به همین دلیل، نتایج جستجو در دستگاه های موبایل فضای عمودی بیشتری را اشغال می کند. نتایج بزرگتر به اسکرول های بیشتر ختم می شود. به طور کلی، کاربران موبایلی 2 تا 3 نتیجه را بدون نیاز به اسکرول روی صفحه نمایش خود مشاهده می کنند. این امر اهمیت سئو موبایل را دو چندان می کند، زیرا مشاهده وب سایت شما در چند نتیجه اول جستجو موجب می شود که کاربران، بدون اسکرول کردن، وب سایت شما را در نتایج جستجو مشاهده کنند.
از سوی دیگر، نتایج جستجو در دسکتاپ معمولا شامل چند خط متن است. این موضوع موجب نمایش نتایج بیشتری می شود. کاربران دسکتاپ احتمالا با دو تا سه بار اسکرول می توانند همه نتایج را ببینند. این روزها کاربران وب مجبور به اسکرول بیشتر هستند، اما این موضوع لزوماً در دستگاه های تلفن همراه صدق نمی کند. زمانی که کاربران نیاز به جستجوی چیزی دارند، اغلب تمایل دارند که با اولین وسیله ای که در دسترس است اقدام به انجام این کار کنند و در بیشتر اوقات، این وسیله یک گوشی هوشمند است.
اگر محتوای شما در اولین اسکرول برای کاربران نمایش داده نشود، درامد زیادی از کسب و کار خود کسب نخواهید کرد.
یکی دیگر از جنبه هایی که در سئوی موبایل باید در نظر گرفت، پارامتر نرخ کلیک (CTR) است. کسب جایگاه در سه رتبه برتر تضمین می کند که کاربران موبایل محتوای شما را می بینند. به طور کلی، نرخ کلیک برای دستگاه های تلفن همراه به طور قابل توجهی کمتر از دسکتاپ ها است. یکی از دلایل احتمالی این اتفاق این است که نتایج موبایلی با طراحی کارتمانند خود راحتتر دیده میشوند. دلیل دیگر این مسئله نیز نمایش تصاویر بیشتر در نتایج موبایلی است.
از تجزیه و تحلیل داده ها برای کمک به استراتژی سئوی موبایل خود استفاده کنید
به کار بردن تکنیک های خوب سئو در دسکتاپ و همچنین موبایل مهم هستند. همانطور که گفته شد، به دلیل درصد بالای افرادی که به طور منظم از دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند، طراحی یک استراتژی خوب سئوی موبایل امری ضروری است. تجزیه و تحلیل داده ها به شما در تصمیم گیری کمک می کند. اولین قدم در تجزیه و تحلیل داده ها یافتن تعداد بازدید سایت از دستگاه های تلفن همراه است. گوگل آنالیتیکس یک ابزار عالی برای دستیابی به این اطلاعات است. اگر هنوز وب سایت خود را در Google Analytics ثبت نکرده اید، زمان را از دست ندهید و هم اکنون اقدام کنید.
مشاهده میزان استفاده از وب سایت از دستگاه های تلفن همراه در Google Analytics
ابتدا وارد حساب Analytics خود شوید و دامین ثبت شده خود را انتخاب کنید. از آنجا روی audience و سپس mobile کلیک کنید. در نمای کلی گزارش، میتوانید مشاهده کنید که چه تعداد کاربر در روز، هفته یا ماه جاری از سایت شما بازدید کردهاند.
برای مقایسه تعداد کل کاربران با کاربران تلفن همراه، روی Add Segment کلیک کنید تا نمای ترافیک موبایل اضافه شود.
وقتی کادر جدید ظاهر شد، گزینه Mobile traffic را انتخاب و سپس روی apply کلیک کنید. این اقدام به شما امکان می دهد تا ببینید چند درصد از کاربرانتان، با یک دستگاه تلفن همراه از سایت شما بازدید کرده اند.
در مثال ما، مشاهده می کنید که نزدیک به 60 درصد از بازدیدکنندگان سایت از دستگاه تلفن همراه استفاده کرده اند.
بهترین روش های سئو موبایل
هنگامی که تصمیم به اجرای استراتژی های سئوی موبایل برای سایت خود گرفتید، در این راستا کارهای مهمی می توانید انجام دهید تا مطمئن شوید که محتوای سایت شما در نتایج جستجوی موبایل رتبه بالایی کسب می کند. ابزارهای رایگانی وجود دارند که در این زمینه به شما کمک می کنند، اما اگر از وردپرس استفاده می کنید، بهتر است که بر روی خرید یک افزونه سئو سرمایه گذاری کنید. همچنین، کمی وقت بگذارید و از اقداماتی که باید از آنها اجتناب کنید، آشنا شوید.
در ادامه به معرفی روشهایی می پردازیم که با استفاده از آنها می توانید استراتژی سئوی موبایل وب سایت خود را بهبود بخشیده و از اینکه بازدیدکنندگان سایت شما میتوانند هنگام جستجو با دستگاههای تلفن همراه، محتوای شما را پیدا کنند، اطمینان حاصل کنید.
1. بهبود سرعت بارگذاری صفحه
سرعت بارگزاری صفحه یکی از مهم ترین عواملی است که در بحث سئوی موبایل باید در نظر بگیرید. به طور متوسط، 53 درصد از کاربران تلفن همراه اگر بارگزاری یک سایت در دستگاهشان بیش از 3 ثانیه طول بکشد، از صبر بیشتر منصرف می شوند. به همین دلیل است که بهبود سرعت صفحه بسیار مهم است.
اولین چیزی که باید به آن توجه کنید بهینه سازی تصاویر سایت است. اگر حجم تصاویر شما بزرگ باشند، سرعت سایت شما به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. در مرحله دوم، ویدیوها را در یک هاستینگ خارجی میزبانی کنید. ویدیوهایی که بر روی هاست سایت شما میزبانی می شوند، باعث کاهش سرعت سایت می شوند. علاوه بر این، ایجاد صفحات پرشتاب موبایلی (AMP) را در نظر داشته باشید. افزونه AMP گوگل به شما کمک می کند تا سرعت وب سایت خود را افزایش داده و محتوای صفحه را برای کاربران تلفن همراه با سرعت بسیار بالایی نمایش دهید. علاوه بر این، می توانید از ابزاری مانند GTmetrix برای انجام تست بارگذاری صفحه استفاده کنید. این ابزار به شما کمک میکند تا اقداماتی در جهت کاهش سرعت بارگذاری صفحه انجام دهید.
2. عنوان، URL و متا دیسکریپشن صفحات را بهینه سازی کنید
به یاد داشته باشید که اندازه صفحه یک عامل کلیدی برای سئو و نتایج جستجو در موبایل است. دقت داشته باشید که تگ های هدر صفحات در دستگاههای تلفن همراه روی اندازههای خیلی بزرگ تنظیم نشده باشند. عناوین با سایز بزرگ، فضای زیادی را می طلبد. همین موضوع در صفحه نتایج جستجو نیز به شکلی مطرح است. استفاده از یک افزونه سئو مانند Yoast می تواند به بهینه سازی نمایش وب سایت شما در نتایج جستجو کمک کند. با استفاده از این افزونه، می توانید عنوان سئو، توضیحات متا (متا دیسکریپشن) و URL های خود را بهینه تر کنید. به یاد داشته باشید که صفحات نتایج موتورهای جستجو در دستگاه های تلفن همراه بسیار فشرده می شوند.
3. سایت خود را برای دستگاه های موبایل پیکربندی کنید
در گذشته، برخی از توسعه دهندگان برای سئو بهتر، از ایجاد یک سایت جداگانه برای تلفن همراه حمایت می کردند. نتیجه چنین کاری نمایش کمتر و بهینه تر محتوا در صفحه نمایش های کوچک تر بود. در چنین شرایطی، صفحه فرودی وجود داشت که کاربران را به انتخاب خودشان، به نسخه دسکتاپ یا موبایل سایت هدایت می کرد. با پیشرفت سیستم عامل ها و تم های واکنش گرا در سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، این کار دیگر ضرورتی ندارد. طراحی نسخه مستقل، جدا از اینکه بسیار وقت گیر است، اگر به درستی انجام نشود، ممکن است که وب سایت شما را با مشکل محتوای تکراری رو به رو کند و این موضوع می تواند بر روی رتبه سایت شما تاثیر منفی شدیدی بگذارد.
راه دیگر برای اطمینان از تحویل مناسب محتوا، استفاده از روش های dynamic serving است. به جای هدایت کاربران به یک سایت کاملاً متفاوت، آنها نسخه ای را مشاهده می کنند که شامل مجموعه متفاوتی از قوانین CSS و HTML است و این قوانین با دستگاهی که استفاده می کنند سازگار می باشد. نکته منفی این روش این است که هیچ تضمینی وجود ندارد که همه چیز طبق برنامه کار کند. در سایتهای با ویژگی dynamic serving معمول است که نسخه دسکتاپ را بدون توجه به دستگاهی که برای مشاهده سایت استفاده میشود نمایش دهند.
بهترین و رایج ترین روش برای پیکربندی یک سایت مطابق با استانداردهای سئوی موبایل، استفاده از طراحی واکنش گرا است که به شما امکان می دهد بدون دردسر سایت خود را برای موبایل بهینه کنید.
4. از طراحی واکنش گرا در وب سایت استفاده کنید
خبر خوب این است که اگر از وردپرس استفاده می کنید، احتمالاً وب سایت شما همین الان واکنش گرا است. اگر نه، از یک تم واکنشگرا استفاده کرده تا در نهایت وبسایت خود را بهصورت واکنشگرا بسازید، به گونه ای که در تمام اندازهها و پلتفرم ها به خوبی نمایش داده شود. همچنین افزونه های مختلفی در وردپرس وجود دارد که می تواند به آماده سازی وب سایت شما برای دستگاه های موبایل کمک کند. اگر در حال ساخت یک سایت HTML ایستا هستید، می توانید از CSS های انعطاف پذیر استفاده کنید تا مطمئن شوید که وب سایت شما نه تنها در دسکتاپ، بلکه در تبلت ها و تلفن های هوشمند نیز به خوبی نمایش داده می شود.
5. از پاپ آپ ها استفاده نکنید
پاپ آپ ها می توانند ابزار خوبی برای افزایش تعامل با کاربران یا تبلیغات در وب سایت شما باشند. اما ممکن است برای کاربران تلفن همراه خیلی خوشایند نباشند. پاپ آپ ها فضای زیادی را اشغال میکنند و میتوانند میزان ارتباط شما با کاربر را محدود کنند. علاوه بر این، آنها می توانند منجر به افزایش نرخ پرش شوند و در نتیجه میزان زمان صرف شده در وب سایت کاهش می یابد.
6. از طراحی استفاده کنید که حداکثر تاثیر را روی کاربر بگذارد
از دکمهها و فراخوانها (CTA) استفاده خوبی داشته باشید تا بازدیدکنندگان سایت شما بتوانند در صورت تمایل به کمک آنها به اطلاعات مرتبط دسترسی داشته باشند. اگر دکمهها یا CTAهای شما بسیار کوچک باشند، فروش بالقوه یا نرخ کلیک را از طرف کاربرانی که علی الخصوص انگشتان بزرگتری دارند از دست میدهید. همچنین انتخاب های زیادی را در اختیار کاربران تلفن همراه خود قرار ندهید. برای تأثیر بیشتر، تعداد CTA را محدود کنید. محتوایی را که می خواهید به نمایش بگذارید اولویت بندی کنید و مابقی را به حداقل برسانید.
7. در جهت سئو محلی برای موبایل اقدام کنید
همانطور که قبلا ذکر شد، سئوی موبایل با سئوی دسکتاپ متفاوت است، زیرا در سئو موبایل، از اطلاعات مکانی کاربر استفاده می شود. به همین دلیل سئوی محلی برای دستگاه های موبایل اهمیت بیشتری دارد. بهتر است نام، آدرس و شماره تلفن کسب و کار را در وب سایت خود (معمولاً در پایین صفحه) قرار دهید تا وب سایت برای جستجوهای محلی بهینه تر باشد. تاکتیکهای پیشرفتهتر شامل ثبت کسب و کار در Google My Business و استفاده از Schema Markup SERP است.
8. CSS و Javascript را به حال خود رها کنید
اکثر توسعهدهندگان تا همین چند سال پیش، دسترسی به CSS، جاوا اسکریپت و برخی تصاویر را برای موتورهای جستجو مسدود میکردند، زیرا برخی از سیستمعاملهای مخصوص تلفن همراه در برخورد صحیح با آنها مشکل داشتند. خوشبختانه، سازندگان گوشیهای هوشمند و بهروزرسانیهایی که برای سیستمعاملها ارائه شده است، این مشکل را بهطور گستردهای حل کرده است. گوگل علاقه مند است که محتوای سایت را همانطور که کاربران میبینند مشاهده کند، بنابراین مخفی کردن عناصر از گوگل اصلا ایده خوبی نیست. انجام این کار می تواند منجر به کاهش اعتبار دامنه شده و به رتبه سایت شما در نتایج جستجو آسیب برساند.
سوالات متداول درباره سئو موبایل
اکنون که اهمیت سئوی موبایل را شرح دادیم و همچنین نکاتی را برای ایجاد یک استراتژی خوب سئوی موبایلی به شما ارائه کردیم، شما آماده هستید تا نیازهای خود در این زمینه را برطرف کنید. با این حال، اگر به تازگی وارد دنیای سئو شدهاید و علاقه مند به آموختن بیشتر در این زمینه هستید، به پست ما درباره سئو و هر آنچه که در این باره باید بدانید، نگاهی بیندازید.
هنوز سوالی دارید؟ ما پاسخ هایی برای سوالات متداول شما در زمینه سئو موبایل آماده کرده ایم.
1. آیا باید URL و طراحی مجزایی برای دستگاه های موبایل و دسکتاپ داشته باشم؟
خیر. این یک قاعده منسوخ شده است که دیگر در فرمت امروزی طراحی وب اعمال نمی شود. در حال حاضر بسیاری از قالبهای وردپرس واکنشگرا هستند و به طراحان و توسعهدهندگان این امکان را میدهند تا محتوای تولید شده را هم در دسکتاپ و هم در دستگاههای تلفن همراه، بیعیب و نقص به نمایش بگذارند. در وب سایت های ایستا نیز استفاده از ویژگی های bootstrap یا CSS flex به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا محتوا را به طور مناسبی در دستگاه های تلفن همراه نمایش دهند.
2. اگر بیشتر ترافیک من از طریق کاربران دسکتاپ باشد چه کار کنم؟
در چنین شرایطی، وب سایت خود را در Google Analytics دنبال و نرخ پرش را در دستگاه های تلفن همراه بررسی کنید. علاوه بر این، با استفاده از تست mobile-friendly گوگل به دنبال بهبود نمایش سایت خود در دستگاه های موبایل باشید. اگر ترافیک زیادی از دستگاه های تلفن همراه به سایت شما وارد نمی شود، فرصت بزرگی را برای دسترسی به کاربران بیشتر از دست می دهید. در نهایت، در جهت افزایش تعداد بازدیدکنندگان موبایلی سایت، اقدامات لازم را به واسطه هر گونه تغییرات در طراحی یا محتوا انجام دهید.
3. آیا باید از Google AMP برای سئو موبایل استفاده کنم؟
بستگی دارد. استفاده از صفحات پرشتاب موبایلی (AMP) مزایا و معایبی به همراه دارد. یکی از مزایای آن افزایش رتبه در نتایج جستجوی موبایلی است. علاوه بر این، با ارائه نکردن منابع سایت، میتوانید در مصرف منابع سرور صرفه جویی کنید. در نهایت، صفحات شما سریعتر بارگذاری می شوند. همه این دستاوردها عالی به نظر می رسند، اما نکته منفی استفاده از AMP چیست؟ خوب، اول اینکه شما محتوای نمایشی خود را به حداقل می رسانید. اگر وب سایت شما تا حد زیادی بدون عناصر گرافیکی باشد، خوب است. به عنوان مثال، احتمالاً یک وب سایت خبری از AMP سود زیادی می برد. از طرف دیگر، اگر سایت شما تا حد زیادی به تعامل کاربر با خود وابسته است، احتمالا بهتر است از AMP دوری کرده و از روش های دیگر مانند کش برای افزایش سرعت سایت خود استفاده کنید.
4. آیا نیاز به ایجاد محتوای متفاوت برای موبایل دارم؟
بستگی دارد. اگر می خواهید بازدیدکنندگان سایت شما محتوای کاملا متفاوتی را که برای دستگاه های تلفن همراه مناسب تر است ببینند، بله. طراحان می توانند به کمک اغلب تم های وردپرسی، از گزینه های نمایش یا پنهان کردن محتوا در دسکتاپ، تبلت یا دستگاه های تلفن همراه استفاده کنند. این یک راه فوق العاده برای ایجاد تجربه های مختلف برای بازدیدکنندگان سایت شما بر اساس اندازه صفحه نمایش است.
5. طراحی واکنشگرا چیست و آیا برای سئو موبایل خوب است؟
طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا اصطلاحی است که برای توصیف عملکرد منعطف یک طراحی در همه پلتفرمها اعم از دسکتاپ، تبلت و موبایل استفاده میشود. استفاده از اصول طراحی ریسپانسیو در سئو موبایل مهم است. همانطور که قبلا ذکر شد، اکثر جستجوها توسط یک گوشی های هوشمند آغاز می شود. در نتیجه طراحی واکنش گرا نه تنها برای کسب رتبه در نتایج جستجو، بلکه برای ارتقا تجربه کاربری نیز بسیار مهم است.
6. سئوی موبایل چه تفاوتی با سئوی دسکتاپ دارد؟
در هنگام استفاده از موبایل، موقعیت کاربر در نتایج جستجو، در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، توسعه دهندگان وب باید اطمینان حاصل کنند که عنوان سئو، طول URL و طول توضیحات متا فضای زیادی را اشغال نمی کند. به یاد داشته باشید، دستگاه های تلفن همراه معمولاً 3 نتیجه برتر را بدون اسکرول نشان می دهند، در حالی که این عدد در دسکتاپ ها بیشتر است.
7. آیا موتورهای جستجو نسخه موبایل سایت را ایندکس می کنند؟
بله. امروزه موتورهای جستجو بر اساس نسخه موبایل سایت ها اقدام به رتبه بندی آنها می کنند. الگوریتم گوگل به گونه ای طراحی شده است که ابتدا به دنبال ویژگی های موبایلی باشد. اگر گوگل سایت شما را برای کاربران تلفن همراه مناسب نداند، از مشاهده و ایندکس آن صرفنظر می کند. با توجه به اولویت بالاتر نمایش سایت در دستگاه های موبایل، وبسایتهای واکنشگرا رتبه بسیار بالاتری نسبت به بقیه، کسب خواهند کرد.
8. چگونه بفهمم ترافیک موبایلم چقدر است؟
همانطور که در بالا نشان داده شد، می توانید از Google Analytics برای آگاهی از نسبت کاربران تلفن همراه به دسکتاپ استفاده کنید. Google Analytics یک ابزار بسیار مفید برای کسب اطلاعات در زمینه کاربران و نحوه تعامل آن ها با وب سایت است. در این ابزار میتوانید نرخ پرش را برای کاربران تلفن همراه تفکیک کنید.
9. اگر بیشتر ترافیک من دسکتاپ باشد، بازهم باید سئوی موبایل را در اولویت قرار دهم؟
بله. از زمانی که گوگل در سال 2018 روش mobile-first را اجرا کرد، بهینه سازی موبایل در اولویت قرار گرفته شده است. در حالی که ممکن است بازدیدکنندگان زیادی از تلفن همراه نداشته باشید، این بدان معنا نیست که هیچ بازدیدی از تلفن همراه صورت نمیپذیرد. اگر سایت شما با موبایل سازگار نباشد، کاربران دارای گوشی هوشمند یا تبلت، ممکن است حتی نتوانند به محتوای سایت دسترسی پیدا کنند. حتی اگر محتوایی برای کلمه کلیدی جستجو شده داشته باشید، گوگل سایت شما را به کاربران نشان نمی دهد، مگر اینکه وب سایت برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده باشد.
10. سئوی محلی در موبایل چگونه کار می کند؟
احتمالا تا به حال عباراتی مانند «فروشگاه شیرالات در نزدیکی من» یا «کافی شاپ در تهران» جستجو کرده اید. نتایجی که در ابتدا همراه با نقشه مشاهده می کنید، وب سایت ها و کسب و کارهای بهینه شده برای موبایل هستند. ممکن است فروشگاهها یا کافیشاپهای دیگری نیز وجود داشته باشند که نیازهای شما را برآورده میکنند، اما اگر با الزامات خاص تلفن همراه مطابقت نداشته باشند، احتمالا شما آنها را نخواهید دید. سئوی موبایل اینگونه عمل می کند. موتورهای جستجو از دادههای محلی تعبیهشده در وبسایتها، در کنار معیار سازگار بودن سایت با موبایل استفاده میکنند تا نتایج جستجوی ابتدایی را به وب سایت های بهینه تر اختصاص دهند. برای اطلاعات بیشتر، راهنمای کامل ما در زمینه سئوی محلی را مطالعه کنید.
11. آیا محتوای ماژول ها و تب های آکاردئونی جمع شونده ایندکس می شوند؟
بله. طراحان و توسعه دهندگان گاهی اوقات برای فشرده سازی حجم زیادی از محتوا، از آکاردئون ها یا تب ها در وب سایت استفاده می کنند. این ماژول ها می توانند به ویژه هنگام طراحی برای صفحه نمایش های کوچکتر مانند گوشی های هوشمند مفید باشند. خبر خوب این است که این گونه محتوا ها توسط موتورهای جستجو قابل جستجو و ایندکس است.
جمع بندی
همانطور که می بینید، سئوی موبایل بخشی حیاتی از استراتژی کلی سئو است. با افزایش استفاده از گوشی های هوشمند در سطح جهانی، توسعه دهندگان و بازاریابان در هنگام طراحی و توسعه وب سایت ها، باید قوانین مرتبط با دستگاه های موبایل را اعمال کنند. با توجه به نکاتی که بیان کردیم و همینطور ارزیابی دقیق کلمات کلیدی و تجزیه و تحلیل وب سایت خود، می توانید شانس بسیار بیشتری برای دیده شدن توسط کاربران موبایل در نتایج جستجو داشته باشید.