وبلاگ نویس، کار افرین، صاحب یک کسب و کار کوچک یا هر فردی در حوزه آنلاین باشید، احتمالا از سئو چیزهایی می دانید. خوشبختانه در پلتفرم هایی مانند وردپرس، افزونه هایی وجود دارند که به شما امکان تغییر و بهینه سازی سایت را بدون درگیر شدن در کدهای پیچیده می دهند. استفاده از این افزونه ها می تواند در موفقیت وب سایت شما نقش به سزایی داشته باشند.
افزونه Yoast SEO یکی از محبوب ترین افزونه های سئو در وردپرس می باشد. این افزونه دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم است. کار با این افزونه ساده بوده و در بیش از پنج میلیون وب سایت نصب شده است. در مطلب آموزش یواست سئو به بررسی دقیق کار با این افزونه پرداخته ایم.
اما افزونه های سئو وردپرس دیگری نیز علاوه بر Yoast SEO وجود دارند که در فضای وب توجه زیادی به آنها نشده است. هدف ما از این مطلب معرفی این افزونه و تغییر این شرایط است. در ادامه این مطلب نظر شما را به هفت افزونه جایگزین برای Yoast SEO جلب می کنیم.
1. Rank Math
افزونه Rank Math دارای امکانات متعددی برای ارتقا سئو و افزایش دیده شدن وب سایت در فضای آنلاین است. این افزونه دارای ویژگی اتوماسیون هوشمندیست که زمان زیادی را برای شما ذخیره می کند. همچنین طراحی و استفاده از این افزونه آسان است، به گونه ای که پیاده سازی آن تنها چند دقیقه زمان می برد.
برخلاف Yoast SEO که اجازه بهینه سازی پست ها را بر اساس یک کلمه کلیدی می دهد، در این افزونه می توانید از پنج کلمه کلیدی به ازای هر پست استفاده کنید. این افزونه دارای قابلیت اجرای بررسی سئو به صورت کاملیست و همچنین ویژگی هایی از قبلی لوکال سئو نیز در آن وجود دارد.
اگر تا به حال با این افزونه کار نکرده اید، قطعا ارزش امتحان کردن را دارد.
2. SEOPress
افزونه SEOPress یک افزونه همه جانبه سئو برای وردپرس است که در مدت زمان کمی میتواند وب سایت شما را بهینه تر کند. جالب است بدانید که افزونه SEOPress در فرانت اند وب سایت نامی از خود به جای نمی گذارد.
این افزونه در دو نسخه رایگان و پولی قابل استفاده است. از جمله ویژگی های این افزونه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهبود وضعیت سایت در هنگام اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
- آنالیز محتوای سایت با بی نهایت کلمه کلیدی
- مدیریت عنوان صفحه، اسنیپت ها و متا دیسکریپشن ها
- تولید اتوماتیک نقشه سایت با هدف ثبت آن در گوگل سرچ کنسول و ایندکس بهتر محتوای سایت
این افزونه توانسته امتیاز 4.9 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کند و درک علت آن نیز کار ساده ایست. کافیست آن را نصب و امتحان کنید.
3. All in One SEO Pack
افزونه All in One SEO Pack در سال 2007 معرفی شد و از آن زمان تاکنون طرفدار زیادی پیدا کرده است. این افزونه یکی از پر دانلود ترین ها در مخزن وردپرس به شمار می رود. تمام تنظیمات این افزونه در یک صفحه نمایش داده می شوند و از این رو نسبت به Yoast SEO برتری دارد.
تنظیمات و امکانات این افزوه به واسطه سربرگ های مختلف در بخش های متعددی تقسیم بندی شده است و این مسئله موجب یافتن آسان تنظیمات دلخواه شما می گردد. این افزونه به همراه سازنده نقشه سایت اتوماتیک، ویرایشگر فایل، مدیریت کننده عملکرد وب سایت و قابلیت درون ریزی و برون بری داده های سئو ارائه می شود.
در حالت کلی این افزونه جایگزین خوبی برای Yoast SEO محسوب می گردد.
4. SEOPressor
افزونه SEOPressor به بیش از 23 میلیون وب سایت وردپرس خدمات می دهد و علت این امر نیز واضح است. داشبورد این افزونه تمام اطلاعات مرتبط با سئو را نمایش داده و شناسایی و رفع هر گونه خطایی آسان است.
این افزونه اجازه بهینه سازی سه کلمه کلیدی را داده و الگوریتم تازه طراحی شده آن به گونه ای تنظیم شده است که قادر به آنالیز 3 بیلیون ردیف داده است. بنابراین این افزونه می تواند وب سایت شما را همانند گوگل پایش کند.
متاسفانه این افزونه دارای نسخه رایگان نیست و نرخ استفاده ماهانه آن از 9 دلار در ماه آغاز می شود که این عدد برای اغلب کسب و کارها عدد مقرون به صرفه ایست.
5. The SEO Framework
افزونه The SEO Framework خود را از بقیه افزونه های سئو وردپرس جدا می داند، چرا که در پلتفرم کاری آن از هوش مصنوعی استفاده می شود. این افزونه قادر به آنالیز و بهینه سازی هاییست که در دیگر افزونه بایستی این کارها را به صورت دستی انجام دهید.
تنظیمات پیشفرض این افزونه بسیار خوب است، مگر اینکه علاقه مند به تنظیمات سفارشی چند بخش باشید. هوش مصنوعی این افزونه به شما امکان می هد تا بدون انجام کاری، برخی از اجزای وب سایت شما بهینه سازی گردند.
افزونه The SEO Framework می تواند اقدام به تولید اتوماتیک عنوان صفحه و متا دیسکریپشن کند. همچنین در فرانت اند وب سایت نیز اثری از نام این افزونه دیده نمی شود. بنابراین کسی از افزونه سئو سایت شما مطلع نخواهد شد.
این افزونه در حالت کلی رایگان بوده و چندین افزونه جانبی رایگان دیگر نیز برای آن ساخته شده است. اما برای استفاده از برخی از افزونه های جانبی آن مانند لوکال سئو بایستی اقدام به خرید آنها کنید.
6. Premium SEO Pack
افزونه Premium SEO Pack ادعای بهترین افزونه سئو وردپرس را دارد، اما پس از استفاده از آن متوجه خواهید شد که آیتم های بهتری نیز وجود دارند. با این وجود این افزونه دارای ویژگی ها و امکانات بسیاریست که ارزش امتحان کردن را دارد. این افزونه دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم بوده که به وضوح نسخه پرمیوم آن دارای امکانات بیشتریست.
اگرچه نسخه رایگان آن بر خلاف نسخه پرمیوم دارای پشتیبانی از طرف سازندگان نیست، اما شامل ویژگی با نام Mass Optimization است. این ویژگی به شما امکان می هد که به بهینه سازی دسته جمعی عنوان صفحه، متا دیسکریپشن ها و کلمات کلیدی آنها بپردازید. این ویژگی، افزونه Premium SEO Pack را از بقیه متمایز می کند و قطعا ارزش امتحان کردن را دارد.
7. WP Meta SEO
افزونه WP Meta SEO برای افرادی طراحی شده است که اطلاعات زیادی از سئو ندارند. مطمئنا متعجب خواهید شد که بدانید هنوز بسیاری از وبلاگ نویس ها و صاحبین کسب و کارها درک درستی از اینکه سئو چیست و چگونه بر روی سایت آنها تاثیر گذار است را ندارند. خوشبختانه افزونه هایی مانند WP Meta SEO، این شکاف اطلاعاتی را پر می کنند.
اولین کاری که این افزونه پس از نصب شدن انجام می دهد، ارائه گزارشی از مشکلات سئو وب سایت شماست. با حرکت موس بر روی هر یک از بخش ها توضیحاتی درباره خود مشکل و نحوه رفع آن به شما داده خواهد شد.
در صورت علاقه می توانید این افزونه را به حساب گوگل آنالیتیکس متصل کرده تا آنالیزهایی بر روی محتوا، متا دیسکریپشن و کلمات کلیدی هدف انجام دهید. با اینکه این افزونه برای مبتدیان طراحی شده است، اما امکانات آن به اندازه ای هست که متخصصین سئو را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
جمع بندی
در صورتی که تجربه کار با هر یک از این افزونه ها را دارید، خوشحال می شویم که نظرات خود را در مورد آنها با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین افزونه مورد استفاده خود را که در این لیست نیامده معرفی کرده و تجربه کار با آن را با دیگر کاربران مطرح کنید.
سلام، اگر کسی در سایتش از وردپرس استفاده نکنه و برنامه نویس باشه چکار باید بکنه؟ چه نرم افزار یا افزونه ای براش هست که مشابه یوست در وردپرس باشه؟
سلام. علت وجودی این افزونه ها، وجود یک سیستم اپن سورس و مشابه در همه سایت ها (در اینجا وردپرس) هست که میتونه توسعه دهندگان رو تشویق به ایجاد افزونه ای مانند Yoast SEO کنه تا کاربران زیادی ازش استفاده کنند، چرا که توسعه دهنده میدونه این افزونه بر روی میلیون ها سایت کار میکنه. این اصل در سایر سیستم های مدیریت محتوا هم وجود داره. علت اینکه تعداد افزونه های وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا خیلی بیشتره هم مرتبط با همین موضوعه: وردپرس تعداد کاربران بسیار بیشتری نسبت به بقیه داره.
در نتیجه در سیستم های سفارشی اغلب نمیشه به دنبال چیزی بود که بر روی همه سایت های سفارشی کار کنه، چرا که از الگوی یکسانی تبعیت نمی کنند.