هیچ کسی دوست ندارد که دچار پنالتی گوگل شود. عواقب دریافت جریمه از گوگل می تواند بسیار ویرانگر باشد. از جمله عواقب آن می توان به محو شدن از نتایج جستجو، از دست دادن ترافیک و درامد سایت اشاره کرد.
اگر شما دچار پنالتی گوگل شوید، چه کاری انجام خواهید داد؟ در این مطلب به آموزش چگونگی رفع پنالتی گوگل از انواع مختلف آن خواهیم پرداخت. همچنین اگر تمایل به استفاده از خدمات رفع پنالتی گوگل رادزاد را دارید، هم اکنون با ما تماس بگیرید.
چگونه بفهمیم سایت ما دچار پنالتی شده است؟
آیا سایت شما دیگر در رتبه های سابق خود قرار نداشته و یا در نتایج جستجو دیده نمی شود؟ متاسفانه شاید شما به یکی از قربانیان پنالتی گوگل تبدیل شده اید.
با این حال هر افت رتبه ای در نتایج جستجو به معنی جریمه شدن از طرف گوگل نیست. در واقع افت رتبه در نتایج جستجو می تواند در نتیجه تغییرات فصلی، تغییر نیازهای مشتریان و یا حتی بروزرسانی های گوگل باشد. در حقیقت ممکن است که وب سایت شما بدون دچار شدن به پنالتی، رتبه آن افت کرده باشد.
برای اینکه بفهمید از طرف گوگل دچار پناتی شده اید می بایست به کنسول جستجوی گوگل رفته و پیغام های گوگل را چک کنید. سپس تغییرات رتبه سایت خود را بررسی کنید. میزان شدید این تغییرات، نشانه خوبی نمی تواند باشد.
نام برند خود را در گوگل جستجو کنید. اگر در این شرایط چیز زیادی از سایت خود مشاهده نکردید، احتمال دچار شدن به پنالتی گوگل افزایش می یابد. در نهایت نیز کلیه آدرس های سایت را در گوگل با استفاده از دستور site:URL.com چک کنید. با این کار می توانید کلیه یو آر ال های ایندکس شده سایت را مشاهده کنید. اگر باز هم چیز آدرس های سایت را نمی بینید، پس به احتمال زیاد دچار جریمه گوگل شده اید.
اما هیچ ترسی به خود راه ندهید، همیشه راهکاری برای خروج از پنالتی گوگل وجود دارد.
پنالتی الگوریتمی و دستی
اطلاعات صحیح و غلط زیادی حول موضوع پنالتی های گوگل وجود دارد. رایج ترین آن اشتباه گرفتن تغییرات الگوریتمی با جریمه شدن توسط گوگل است.
بروزرسانی هایی مانند پنگوئن و پاندا در واقع پنالتی محسوب نمی شوند، بلکه آنها الگوریتم هستند. الگوریتم ها مجموعه ای از قوانین هستند که نتایجی را به صورت اتوماتیک ارائه می دهند. پاندا و پنگوئن الگوریتم هایی هستند که در نهایت منجر به امتیاز بیشتر به وبسایت هایی می شوند که استانداردهای کیفی گوگل را بهتر رعایت کرده باشند.
همچنین گوگل دارای نیروهای انسانیست که به صورت دستی به بررسی و امتیازدهی به وب سایت ها می کنند. وبسایت هایی که از سد الگوریتم های گوگل رد شوند، اما قوانین گوگل را به نوعی رعایت نکرده باشند، توسط این افراد جریمه می گردند.
عدم رعایت استانداردهای الگوریتم ها حالتی شبیه به پنالتی ایجاد می کند. نتایج هر دو شبیه هم بوده و در هر دو حالت سایت شما رتبه خود را به میزان زیادی از دست می دهد.
درک تفاوت بین پنالتی شدن توسط گوگل و کاهش رتبه به واسطه الگوریتم های گوگل، بسیار حائز اهمیت است. فهم صحیح این مسئله به شما کمک می کند تا تصمیات صحیحی درباره استراتژی خروج از مشکل انتخاب فرمایید.
مهمترین تفاوت در رفع پنالتی با رفع مشکلات مرتبط با الگوریتم در چگونگی تعامل با گوگل می باشد. وب سایتی که توسط گوگل دچار پنالتی شده است، پیغامی را از طریق گوگل سرچ کنسول دریافت خواهد کرد. بعد از رفع مشکل مرتبط نیز بایستی توضیحاتی را درباره علت مشکل و نحوه رفع آن به گوگل ارائه دهید.
بالعکس در مشکلات الگوریتمی، نیازی به ایجاد درخواست برای خروج از وضعیت به وجود آمده نیست و مشکل کاهش رتبه سایت پس از رفع خطاهای موجود به صورت اتوماتیک حل می شود.
چگونه پنالتی گوگل پاندا را رفع کنیم؟
بعضی از وبمسترها در جهت کسب رتبه برای هر کلمه کلیدی دست به انتشار محتوای ضعیف یا حتی تکراری برای آنها می زنند. چنین اقدامی موجب مشاهده صفحات بی کیفیت یا نا مرتبطی توسط کاربران می گردد.
گوگل برای رفع چنین مشکلاتی و مبارزه با محتوای بی کیفیت، اقدام به انتشار بروزرسانی پاندا در سال 2011 نمود. این بروزسانی همچنین موجب کسب رتبه بهتر سایت های معتبر نیز شد.
اگر وب سایت شما دارای محتوای ضعیف و کپی شده بسیاری از دیگر سایت هاست، به احتمال زیاد توسط الگوریتم پاندا جریمه خواهد شد. برای رفع این مشکل کافیست که به بررس سایت خود پرداخته و محتواهایی که دارای کیفیت پایین هستند را شناسایی کنید. سپس اقدام به افزایش کیفیت این گونه محتواها کرده یا اینکه حذفشان کنید.
چگونه پنالتی گوگل پنگوئن را رفع کنیم؟
لینک ها در رتبه بندی سایت ها می توانند بسیار تاثیر گذار باشند. هر چه بک لینک های بیشتر و بهتری داشته باشید، احتمال کسب رتبه بهتر افزایش خواهد یافت. اما ارتباط بین صفحاتی که از آنها لینک دریافت کرده اید با محتوای سایت شما، بسیار مهم است. در صورت عدم وجود هیچ ارتباط معنی داری، احتمالا توسط الگوریتم پنگوئن جریمه خواهید شد.
این بروزرسانی گوگل به شناسایی بک لینک های غیر طبیعی سایت ها پرداخته و آنهایی را که از روش های نامتعارف بک لینک به دست اورده اند جریمه خواهد کرد.
فاکتورهایی که در ارزش گذاری بک لینک ها و جریمه شدن از این ناحیه موثرند عباتند از:
- سرعت کسب بک لینک: اگر سرعت کسب بک لینک ها به شکل نامتعارفی باشد، احتمالا از دید گوگل اسپم شناسایی شده و در نتیجه موجب پنالتی از طرف گوگل خواهید شد.
- تنوع بک لینک ها: بک لینک های سایت به صورت طبیعی از منابع مختلفی هستند و در صورتی که نوع بک لینک های سایت همگی به یک شکل باشند (مثلا فقط از طریق کامنت ها ایجاد شده باشند) می تواند اشاره ای به اسپم بودن آنها داشته باشد.
- انکر تکست: منظور از انکر تکست کلمه یا عباتیست که در بک لینک مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از انکر تکست ثابت برای همه بک لینک های سایت می تواند نشانه ای از اسپم بودن آنها باشد. انکر تکست بک لینک های سایت می بایست ترکیبی از کلمات کلیدی مختلف صفحات سایت باشد.
اقدام در جهت تولید بک لینک های زیاد با هدف افزایش رتبه یک یا چند صفحه از سایت می تواند تاثیر منفی بر روی رتبه سایت داشته باشد. در صورتی که کیفیت محتوای صفحات سایت خوب است پس بک لینک ها می توانند عاملی برای جریمه شدن محسوب گردند.
با استفاده از ابزارهای چک کردن بک لینک مانند Ranksignal، به بررسی بک لینک های سایت بپردازید. همچنین می توانید بک لینک های سایت را در کنسول جستجوی گوگل نیز مشاهده کنید. به دنبال بک لینک های اسپم در این لیست ها بوده و پس از شناسایی آنها نسبت به پاک کردنشان اقدام کنید.
همچنین در صورت عدم توانایی پاک کردنشان، می توانید از ابزار Disavow گوگل بهره ببرید. در ادامه سعی کنید که از وب سایت های مرتبط و با با اعتبار بیشتری بک لینک کسب کنید.
در ادامه این پست به توضیح انواع پنالتی گوگل و راهکارهای خروج از آن می پردازیم.
1. مخفی کاری و ریدایرکت های غیر اصولی
منظور از مخفی کاری (Cloaking) نمایش نسخه متفاوتی از سایت به ربات های گوگل است. همچنین منظورمان از ریدایرکت های غیر اصولی انتقال کاربران به صفحاتیست که از دید گوگل مخفی می ماند. هر دو عمل یاد شده متناقض با قوانین گوگل است.
این پنالتی می تواند هم بر روی بخش هایی از سایت و هم بر روی کل آن تاثیر منفی گذارد.
نحوه رفع:
- در کنسول جستجوی گوگل به مسیر Crawl > Fetch as Google رفته و صفحات جریمه شده را از دید گوگل مشاهده کنید.
- محتوایی که در این قسمت مشاهده می کنید را با محتوای دیده شده در مرورگرتان مقایسه کنید.
- اختلافات موجود بین این دو نسخه را رفع کرده تا مانند یکدیگر شوند.
- به چک کردن ریدایرکت ها پرداخته و ریدایرکت های به اشکال زیر را حذف کنید:
* انتقال کاربران به مقصدی غیر منتظره
* ریدایرکت های شرطی (به عنوان مثال ریدایرکت کاربرانی که از موتورهای جستجو وارد سایت می شوند)
* هر نوع انتقالی که از دید گوگل مخفیست - بعد از انجام همه کارها درخواستی مبنی بر بررسی مجدد را برای گوگل ارسال کنید.
نکته مهم: این نوع ریدایرکت ها اغلب توسط پلاگین های نصب شده در سیستم های مدیریت محتوا ایجاد می شوند. همچنین فایل .htaccess و فایل های جاوا اسکریپت نیز منابع دیگری برای این گونه ریدایرکت ها هستند.
2. مخفی کردن بخشی از محتوا
این نوع پنالتی بر روی وب سایت هایی اعمال می شود که محتوا را به صورت کامل به گوگل نمایش داده، اما مشاهده آن را برای کاربران محدود می سازند، مخصوصا کاربرانی که از سرویس های گوگل وارد سایت شده اند.
دقت داشته باشید که وب سایت هایی که برای مشاهده محتوا نیاز به ثبت نام، اشتراک یا وارد شدن به سایت دارند با این سیاست گوگل در تناقض نیستند.
این نوع پنالتی نیز ممکن است بر روی بخشی از سایت یا کلیت آن تاثیر گذار باشد.
نحوه رفع:
- محتوای نمایش داده شده به کاربران وارد شده به سایت (مخصوصا کاربرانی که از سرویس های گوگل استفاده کرده اند) می بایست با محتوایی که ربات های گوگل مشاهده می کنند یکسان باشد. تغییرات لازم را برای رسیدن به این حالت اعمال کنید.
- بعد از رفع مشکل درخواست خروج از پنالتی گوگل را ارسال نمایید.
نکته مهم: به کاربرانی که از طریق سرویس های گوگل وارد سایت می شوند اجازه دهید که نسخه کامل محتوا را بدون ثبت نام، اشتراک یا لاگین شدن به سایت مشاهده کنند.
3. تصاویر مخفی شده
مخفی کاری در مورد تصاویر نیز وجود دارد. از جمله حالت هایی که چنین مسئله اتفاق می افتد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تصویری که به واسطه تصویر دیگری درست نمایش داده نمی شود.
- تصویری که متفاوت از نسخه نمایش داده شده به کاربران است.
- تصویری که موجب ریدایرکت کاربران به جای دیگری می شود.
همه این موارد جز مخفی کاری محسوب می شوند.
نحوه رفع:
- تصویری را به گوگل نمایش دهید که کاربران نیز همان را مشاهده می کنند.
- بعد از رفع مشکل درخواست بررسی مجدد را ارسال نمایید.
نکته مهم: تمام افزونه های نصب شده را چک کنید تا احیانا آنها علت چنین مشکلی نباشند.
4. وب سایت های هک شده
هکرها به صورت مداوم دنبال ضعف های امنیتی در وردپرس و سایر سیستم های مدیریت محتوا هستند تا کدهای مخرب و لینک هایشان را به سایت ها تزریق کنند. این نوع کدها معمولا مخفی شده و پیدا کردن و رفع آنها بسیار دشوار است.
هنگامی که گوگل با چنین مسئله ای مواجه می شود، پیغامی به شکل This site is hacked در مرور کاربرانی که قصد ورود به سایت از نتایج جستجو را دارند نمایش می دهد. همچنین این مسئله به صورت موازی موجب افت رتبه شدیدی در نتایج جستجو نیز می گردد.
نحوه رفع:
- با شرکت هاستینگ خود ارتباط برقرار کرده و از تیم پشتیبانی آنها کمک بخواهید.
- وب سایت خود را قرنطینه کرده تا از ایجاد خسارات بیشتر جلوگیری کنید.
- با استفاده از کنسول جستجوی گوگل به نوع هک پی ببرید.
- میزان خسارات را ارزیابی کنید.
- آسیب پذیری هایی که هکر به واسطه آن دست به اعمال مخرب زده است را شناسایی کنید.
- وب سایت خود را عاری از ضعف های امنیتی کنید.
- درخواستی برای گوگل تهیه کرده و جهت بررسی مجدد سایت ارسال نمایید.
نکته مهم: همواره نسخه های پشتیبان از سایت تهیه کرده و وبسایت خود را در جهت عدم وجود آسیب پذیری چک کنید. همچنین اقدام به نصب بسته های امنیتی و فایروال در وب سایت کنید. اگر از نظر تکنولوژی با چالش هایی رو به رو هستید، می توانید از پلتفرم های امنیتی مانند Sacuri استفاده کنید.
5. متن های مخفی شده یا زیاده روی در به کار بردن کلمات کلیدی
گوگل به واسطه استفاده شما از متن های مخفی یا زیاده روی در به کار کردن کلمات کلیدی سایت شما را جریمه خواهد کرد. این نوع پنالتی بر روی بخشی از سایت یا کل آن می تواند تاثیر گذار باشد.
نحوه رفع:
- به کنسول جستجوی گوگل رفته و به مسیر Crawl > Fetch as Google بروید. سپس صفحات وب سایت را از دید این ابزار مشاهده کنید.
- به دنبال قسمت هایی از متن بگردید که رنگ فونت آن مشابه بدنه صفحه است.
- با استفاده از استایل های CSS به دنبال متن های مخفی بگردید.
- متن های مخفی شده را پاک کرده یا استایل آنها را تغییر دهید، به گونه ای که بر ای کاربران قابل مشاهده باشد.
- عنوان صفحه و متن جایگزین تصاویر را چک کرده و کلمات تکراری و در عین حال غیر ضروری را پاک کنید.
- هر گونه زیاده روی در به کار بردن کلمات کلیدی را شناسایی کرده و آن ها را پاک کنید.
- بعد از تصحیح این موارد درخواست بررسی مجدد برای گوگل ارسال نمایید.
نکته مهم: محتوایی که در داخل تب ها وجود داشته یا به واسطه اسکریپ حالت آکاردئونی دارند، جز محتوای مخفی شده محسوب نمی گردند. با توجه اهمیت دستگاه های موبایل و بهینه بودن محتوای سایت برای این گونه دستگاه ها، بهره بردن از این راه حل ها کاملا منطقیست.
6. اسپم محض
این مورد از جریمه های گوگل برخلاف بقیه کاملا مشهود بوده و قابل انکار نیست. وب سایت هایی که از تکنیک های ناقض قوانین گوگل مانند تولید اتوماتیک محتوای بی معنی، کپی کردن محتوای دیگر سایت ها، مخفی کاری و دیگر روش های مشابه استفاده می کنند، مطمنا بعد از مدتی دچار پنالتی خواهند شد.
این نوع جریمه می تواند بر روی بخشی از سایت یا تمام آن تاثیر گذار باشد.
نحوه رفع:
- اگر برای اولین بار است که دچار این نوع پنالتی شده اید، وب سایت خود را از نو و مطابق با راهنمای گوگل اصلاح کنید.
- سپس درخواست بررسی مجدد برای گوگل ارسال نمایید.
نکته مهم: اگر برای دومین بار دچار چنین جریمه ای شده اید، بهتر است که وب سایت را تعطیل کرده و از نو با دامنه ای جدید شروع کنید. احتمال کسب شانس مجدد از طرف گوگل برای این گونه سایت ها بسیار پایین است، چرا که آنها بار دیگر از اعتماد گوگل سو استفاده کرده اند.
7. هاست های رایگان اسپم
چیزی تحت عنوان هاست رایگان وجود ندارد. هاست هایی که تحت چنین عنوانی به تبلیغات می پردازند، وب سایت شما را پس از انتشار پر از بنرهای تبلیغاتی غیر قابل کنترلی می کنند. بنابراین بهتر است دست به چنین ریسکی نزنیم.
نحوه رفع:
- سایت خود را به یک شرکت هاستینگ معتبر منتقل کنید.
- بعد از انتقال سایت، درخواست بررسی مجدد برای گوگل ارسال نمایید.
نکته مهم: از هاست های رایگان دوری کرده و تنها با اندک هزینه ای یک هاست قابل اعتماد برای سایت تهیه کنید.
8. داده های ساختار یافته اسپم
اگر قوانین ریچ اسنیپت ها را رعایت نکرده و مارک آپ های نا مربوطی را برای کاربران نمایش دهید، احتمالا دچار پنالتی خواهید شد. این نوع پنالتی نیز می تواند بر روی بخشی از سایت یا کل آن تاثیر منفی بگذارد.
نحوه رفع:
- داده های ساختار یافته سایت را بروزرسانی کرده و هر گونه داده ای را که مغایر با قوانین گوگل است حذف نمایید.
- سپس درخواست بررسی مجدد را برای گوگل ارسال کنید.
نکته مهم: در برابر رعایت نکردن قوانین ریچ اسنیپ ها اغوا نشده و طبق دستورالعمل فعالیت کنید.
9. محتوای ضعیف و بی ارزش
صفحات بی کیفیت و بی ارزشی که موجب ایجاد چنین جریمه ای می گردند به شکل های زیر ظاهر می شوند:
- محتوای اتوماتیک
- صفحات همکاری در فروش و بدون محتوای مستقل
- محتوای کپی شده از سایر سایت ها
- پست های وبلاگی بی کیفیت
- صفحات دروازه (Doorway pages)
این نوع پنالتی بر روی بخشی از سایت یا تمام آن تاثیر گذار است.
نحوه رفع:
- محتوایی که به شکل اتوماتیک نوشته شده اند را شناسایی و حذف کنید.
- صفحاتی را که صرفا در جهت همکاری در فروش محصولات سایر سایت های ایجاد شده اند و محتوای مستقلی برای عرضه ندارند را حذف کرده یا اینکه محتوای اختصاصی به آنها بیفزایید.
- از نرم افزارهای شناسایی محتوای تکراری مانند Copyscape استفاده کرده تا محتواهای کپی شده را بیابید. سپس نسبت به حذف یا جایگزینی آن اقدام کنید.
- محتواهای با حجم کلمات کم را شناسایی کرده و در صورت لزوم، اطلاعات ارزشمندتری به آنها اضافه نمایید.
- صفحات دروازه را یافته و آنها را حذف کنید.
- پس از انجام همه این اقدامات، درخواست بررسی مجدد برای تیم گوگل ارسال نمایید.
نکته مهم: زمان و منابع خود را صرف تولید محتوای مستقل و ارزشمند کنید.
10. بک لینک های غیر طبیعی
این مورد با اختلاف زیاد یکی از رایج ترین عوامل پنالتی شدن سایت هاست. علت اصلی رفتن به سمت خرید بک لینک، افزایش آتوریتی سایت و کسب رتبه بهتر برای صفحات سایت است. این کار خلاف قوانین گوگل می باشد.
نحوه رفع:
- تمام بک لینک های سایت را از طریق منوی Links to your site در گوگل سرچ کنسول دانلود کنید.
- بک لینک ها را مورد بررسی قرار داده و آنهایی که مطابق با استانداردهای گوگل نیستند را شناسایی کنید.
- بک لینک های قابل کنترل را نوفالو کنید.
- در صورت عدم دسترسی برای مدیریت بک لینک ها، آنها را Disavow کنید.
- درخواست بررسی مجدد را پس از پاکسازی بک لینک های بد برای گوگل ارسال نمایید.
نکته مهم: از زمان منابع خود در جهت روش های صحیح لینک سازی بهره برده و هیچگاه اقدام به خرید بک لینک نکنید.
11. لینک های خارجی غیر طبیعی در سایت شما
گوگل علاقه مند به توبیخ وبمسترهاییست که اقدام به فروش بک لینک می کنند. در حقیقت هر گونه لینکی که تنها با هدف شبیه سازی اعتبار سایت ایجاد شود، از دید گوگل ممکن است وب سایت را به پنالتی شدن بکشاند. از دید گوگل چنین لینک هایی غیر طبیعی هستند و با با هدف فریب این موتور جستجو ایجاد می شوند.
این نوع پنالتی بر روی بخشی از سایت یا بر روی کل آن می تواند تاثیر گذارد.
نحوه رفع:
- متا تگ نوفالو را به این گونه لینک های خارجی در سایت خود اضافه کنید تا از تایید شدن لینک ها توسط شما خودداری شود.
- بعد از رفع مشکل، ادغام به تهیه درخواست بررسی مجدد برای گوگل کنید.
12. محتواب اسپم تولید شده توسط کاربران
اسپم های تولید شده توسط کاربران معمولا در فروم ها، کامنت ها و پروفایل های کاربری مشاهده می گردد. این نوع پنالتی نیز بر روی بخش هایی از سایت یا بر روی کل آن تاثیر می گذارد.
نحوه رفع:
- صفحاتی که کاربران می توانند در آن اقدام به گذاشتن کامنت کنند را شناسایی کنید.
- به دنبال اسپم در جاهای زیر بگردید:
* متن های تبلیغاتی که در کامنت ها منتشر می شوند.
* کامنت هایی که شامل لینک های نا مربوط هستند.
* نام های کاربری که نا متعارف هستند.
* کامنت هایی که به صورت اتوماتیک و با محتوای بی ربط تولید شده اند. - تمام کامنت های اسپم با محتوای نامناسب را پاک کنید.
- از انتشار محتوا بدون اجازه ادمین سایت در بخش کامنت ها جلوگیری کنید.
- بعد از پاکسازی سایت درخواستی مبنی بر بررسی مجدد را برای گوگل ارسال کنید.
نکته مهم: همیشه در وب سایت فعال بوده و اجازه انتشار محتوای تایید نشده را به کاربران در وب سایت خود ندهید.
آیا پنالتی های گوگل مادام العمر هستند؟
مکمن است که شما اقدام به خرید دامنه ای کرده و مشاهده کنید که وب سایتتان بعد از شروع فعالیت قادر به کسب هیچ رتبه ای نیست، چرا که گوگل در گذشته اقدام به پنالتی آن نموده است. چنین مشکلاتی را می توان با ارسال درخواست بررسی مجدد حل نمود.
گوگل اعلام کرده است که دامنه ها را به صورت دائمی در لیست سیاه قرار نمی دهد. اگر وب سایت شما دچار پنالتی شده و شما نیز در عوض قدم های مثبتی در جهت رفع مشکلات بردارید، احتمالا وب سایت شما از این حالت خارج خواهد شد.
اگر سایت شما به واسطه خرید بک لینک های پولی مدتی در رتبه یک گوگل قرار داشته و سپس به واسطه جریمه شدن دچار افت رتبه شده باشد، مطمئنا حذف آن بک لینک ها موجب بازگشت سایت شما به رتبه یک نخواهد شد.
اما اگر دامنه سایت چندین بار در گذشته دچار جریمه شده و نام بدی از خود بر جای گذاشته باشد، شاید سرمایه گذاری بر روی رفع مشکل چنین دامنه هایی منطقی نبوده و بهتر است که بر روی دامنه جدیدی شروع به فعالیت نمایید.
جمع بندی
شما نمی توانید گوگل را فریب دهید. اگر به دنبال حضور مداوم و طولانی مدت در وب هستید، باید از قوانین گوگل تبعیت نمایید. در برابر اغوای روش های کلاه سیاه مقاومت نموده و هیچگاه دست به انجام آنها نزنید. سئو به مانند یک مسابقه ماراتن بوده و به هیچ وجه شبیه مسابقات دو سرعت نیست. در انتها نیز اگر نتوانستید با استفاده از روش های فوق به حل مشکل بپردازید، با ما ارتباط برقرار کرده و رفع پنالتی گوگل برای سایتتان را به تیم حرفه ای رادزاد بسپارید.
با سلام ممنون از مقاله خوبتان.
یک سوال، سایت من در کلمه کلیدی کارتن اسباب کشی جز نتایج اول بود. مدتی هست که در این کلمه کلیدی در صفحه 4 یا 5 قرار گرفته ام. آیا سایت من جز پنالتی گوگل شده است؟
سلام، تنها به خاطر کاهش رتبه سایت نمی توان استنباط کرد که وب سایت شما دچار پنالتی شده باشد. در اغلب مواقع کاهش رتبه سایت شما به خاطر فعالیت بیشتر رقبا و تغییر الگوریتم گوگل است. راهکارهایی که در این مقاله مطرح شده است را قدم به قدم دنبال کنید تا از عدم جریمه شدن توسط گوگل اطمینان حاصل کنید.
با سلام
بنده سایت خبری داشتم با سه هزار مطلب و بازید ۲۵ هزار بازید روزانه. اما ناچارا ناچار به حذف سایت شدم و مطالبم همه حذف شدند.
الان بعد از ۸ ماه دوباره همان دامنه را در روی هاست جدید راه اندازی کردم. اما متاسفانه هیچ یک از مطالب جدیدم در گوگل ایندکس نمیشه بعد از گذشت چند هفته.
چه راهکاری میتوانم اجرا کنم در جهت حل مشکل ؟؟
سلام. طبیعتا بعد از حذف مطالب قدیمی و هشت ماه فعال نبودن سایت، نمیتونید انتظار داشته باشین که گوگل رویکرد سابق رو نسبت به دامنه شما داشته باشه. باید مجددا به خوبی فعالیت کنید تا اعتبار سایت افزایش پیدا کنه.
با سلام، ممنون می شوم به بنده بگویید بعد از رفع مشکلات سایت، چگونه از گوگل بخواهیم باز بینی کند. هرچه گشتم در گوگل کنسول و جا های دیگر پیدا نکردم گزینه ای برای بازبینی؟؟
سلام، اگر سایتتون به صورت اتوماتیک پنالتی شده، گزینه ای به صورت درخواست بازبینی وجود نداره. مشکلات رو رفع کنید، بعدش منتظر باشید تا گوگل در روزها یا حتی هفته های آتی تغییرات رو ایندکس کنه.
سلام سایتم رتبه های اول بود بازدید رایگان گرفتم الان رفته صفحه دوم.
دیگه بازدید رایگان رو حذف کردم کافی هست یا باید کار دیگه ایی ام بکنم برای برگشت؟
در سئو دنبال مسیر میانبر نباشید، هر نتیجه ای بر اساس تلاش و فعالیت صحیح به دست میاد. در مورد اظهار نظر درباره موضوعی که فرمودین نیاز به اطلاعات بیشتر هست. برخی از سیستم های افزایش بازدید از روش هایی استفاده می کنند که احتمال پنالتی شدن وجود داره.
سایتم با خیلی از عناوین لینک ۱ بود
یک مقاله غیرکپی ولی با عنوان جذاب و متن کاربردی نوشتم که تویکروز ایندکس شد و بالای ۱۰۰۰ بازدید گرفت. بعد گوگل توکنسول بهم هشدار بازدید غیرمعمول داد. و کل عناوینم که صفحه ۱ لینک یکم تا پنجم بود، الان نیست تا صفحه دهم گوگل هم نیست ): جالبه خود گوگل خوشش اومد، ایندکسش کرد، بدون هیچ بکلینکی فقط خود محتوا جایگاه گرفت، ورودی کلی گرفتم، خود گوگل هم زد ترکوند منو.. راهکارش چیه به نظرتون!؟
من خودم اون مقاله رو حذف کردم از بخش ریموو کنسول هم کلا مقاله ی به اون خوبی رو حذف کردم تایید هم شد. اما هنوز هیچی برنگشته..
راستی تو کنسول هم تیک سبز داره و هشداری مبنی بر پنالتی شدن و … نداده فقط یک کادر که لینک مقاله رو گذاشته و نوشته بازدید غیرمعمول.. ولی تا ده صفحه اول هم نیستم..
سلام. مورد شما پیچیدگی های نسبتا زیادی داره و باید به صورت موردی چک بشه. میتونین از طریق روش های ارتباط با ما، درخواست بررسی سایتتونو بدید.