پرسش و پاسخ سئو

در مطلب قبلی با عنوان سوالات متداول سئو، پنج پرسشی که کاربران مکررا از ما در طی این سالها می پرسیدند و پاسخ آنها نیز در اینترنت به سختی پیدا می شد را مطرح کردیم. در ادامه این صفحه با عنوان پرسش و پاسخ سئو قصد داریم که پرسش های بیشتری را مطرح کنیم که از موارد پایه ای شروع شده و چندین پرسش پیشرفته نیز در آن وجود دارد.

شما به عنوان مدیر یک سایت می توانید از این پرسش ها در مصاحبه های استخدام سئوکار بهره ببرید. همچنین هر کاربری نیز مطمئنا در ادامه با پرسش هایی مواجه می شود که جز سوالات او بوده است اما جواب صحیح آن را نمی دانسته است. اگر سوالی در ذهن شما وجود داشته اما در اینجا مطرح نشده است، آن را در بخش انتهایی صفحه از ما بپرسید تا به پاسخ آنها بپردازیم. در ضمن بیشتر سوالات زیر در بخش مقالات سئو سایت به طور مفصل توضیح داده شده اند و می توانید آنها را از طریق لینک های آبی رنگ داخل هر قسمت دنبال کنید.

1. سئو چیست و چرا مهم است؟

سئو چیست؟ به شکل ساده سئو به بهینه سازی هایی گفته می شود که در جهت ارتقا رتبه صفحات سایت در موتورهای جستجو انجام می گردد. این صفحات شامل صفحه محصولات، صفحه سرویس ها و دیگر انواع محتوا می شود. نتایج حاصل از سئو، نمایش سایت در قسمت ارگانیک، طبیعی یا رایگان گوگل است.

اهمیت سئو به خاطر افزایش ترافیک سایت است. هر چه رتبه صفحات یک سایت در نتایج جستجو بالاتر باشد، ترافیک کسب شده از آن بیشتر خواهد بود و در نتیجه درامدزایی سایت افزایش می یابد. علاوه بر این مسئله، کاربران به نتایج گوگل ایمان دارند و رتبه بالاتر یک صفحه را نشان از اعتبار بیشتر آن می دانند.

2. موتور جستجو چیست؟

موتور جستجو، یک نرم افزار تحت وب است که برای جستجو و یافتن اطلاعات در وب توسعه یافته است. موتورهای جستجو عموما به عبارات وروردی کاربران پاسخ داده و لیستی از صفحات مرتبط را ارائه می دهند.

3. چند موتور جستجو را نام ببرید؟

معروف ترین موتورهای جستجو عبارتند از: Google، Bing، Yahoo!، Baidu، DuckDuckGo و Yandex

4. بنیارن گذاران گوگل چه کسانی هستند؟

بنیان گذاران گوگل آقایان Larry Page و Sergey Brin هستند.

5. گوگل در چه سالی تاسیس شد؟

گوگل در چهارم سپتامبر سال 1998 تاسیس شد.

6. وب جهانی چیست؟

وب جهانی یا World Wide Web (WWW) یا همان به اختصار وب توسط Tim Berners-Lee و در سال 1998 اختراع شد. وب یک سیستم اطلاعاتی از سرورهای اینترنتیست که شامل صفحات وب می گردد. این صفحات در فرمتی هستند که توسط پروتکل HTTP پشتیبانی شده و به وسیله URL قابل دسترسی هستند.

7. دامین چیست؟

یک دامین در اینترنت قسمتی از آدرس یک شبکه است که توصیف کننده وبسایت می باشد. دامین شامل آدرس های ایمیل، آدرس های وب سایت و آدرس های پروتکل های اینترنتی مانند SSH، IRC و FTP است.

به عنوان مثال در آدرس www.mytasker.com، قسمت mytasker.com، دامنه این آدرس است.

8. پسوند دامنه چیست؟

پسوند دامنه به قسمت انتهایی آن گفته می شود. این پسوند می تواند برای اشاره به یک کشور و یا هر دسته بندی دیگری به کار گرفته شود. به عنوان مثال پسوند .edu برای اشاره به دامنه موسسه های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد.

9. وب سایت چیست؟

یک وبسایت شامل صفحات یا اسنادیست که از طریق اینترنت قابل دسترسی است. وبسایت ها معمولا به واسطه نام دامنه یا آدرس وبسایتشان تفکیک می گردند.

به عنوان مثال اگر شما آدرس وب www.mytasker.com را در مرورگر اینترنت خود تایپ کنید، به صفحه خانگی این وبسایت هدایت می شوید.

10. وب سرور چیست؟

یک وب سرور برنامه کامپیوتری دارای آی پی و نام دامنه است که در هنگام درخواست کاربر، صفحات وب را به او نشان می دهد. وب سرورها درخواست کاربران را با استفاده از پروتکل HTTP دریافت کرده و پردازش می کنند.

به عنوان مثال وقتی شما یو آر ال mytasker.com/blog را در مرورگر خود تایپ می کنید، درخواست بارگذاری این صفحه به وب سرور دامنه mytasker.com فرستاده می شود.

11. وب هاستینگ چیست؟

وب هاستینگ یا به طور خلاصه هاستینگ، به سرویسی گفته می شود که فضا و امکانات لازم برای یک وبسایت را ایجاد می کند. یک هاست، به وبسایت کمک می کند تا در شبکه اینترنت و توسط کاربران مشاهده شود.

امروزه خدمات هاستینگ متنوعی در دنیا وجود دارند و شما می توانید با توجه به نیاز خود از یکی از آنها استفاده کنید.

12. پایش چیست؟

پایش یا Crawling، به پروسه ای گفته می شود که در طی آن ربات های موتورهای جستجو به کسب اطلاعات در وب می پردازند و آنها را آماده ایندکس و ذخیره شدن می کنند.

پایشگرها به صفحات وب مختلف رفته و به دنبال کلمات کلیدی مرتبط، کلمات لینک دار و محتوا می گردند. سپس اطلاعات کسب شده را به وب سرور خود جهت ایندکس شدن بر می گردانند.

همچنان که پایشگرهایی مانند ربات های گوگل به دنبال لینک های هر صفحه وب می روند، صاحبین سایت ها نیز نقشه سایتی شامل تمام لینک های خود آماده می کنند تا این ربات ها دسترسی بهتری به محتوای سایت داشته باشند.

13. ایندکس کردن چیست؟

ایندکس صفحات از هنگام پایش سایت شروع می شود. گوگل با استفاده از پایش صفحات، به جمع آوری صفحات مرتبط با عبارات مورد جستجو می پردازد و ایندکسی را تولید می کند که شامل کلمات خاص، یا عبارات مورد جستجو و ادرس آنهاست.

موتورهای جستجو با نگاهی که به ایندکس خود می کنند، مرتبط ترین نتایج را در هنگام جستجوی یک عبارت به کاربر نشان می دهند.

14. SERP چیست؟

منظور از SERP صفحه ایست که گوگل در هنگام جستجوی یک کلمه به کاربر نمایش می دهد. جدا از لیست نتایج گوگل، SERP ممکن است شامل تبلیغات نیز باشد.

SERP چیست

15. نتایج ارگانیک چیست؟

نتایج ارگانیک یا organic results، به لیستی از صفحات وب گفته می شود که بیشترین ارتباط را با عبارت مورد جستجوی کاربر دارند. به این نتایج، نتایج طبیعی یا رایگان نیز گفته می شود. کسب رتبه بالاتر در نتایج طبیعی موتورهای جستجو، مهمتیرین هدف سئو است.

16. نتایج پولی چیست؟

نتایج پولی یا paid results در سئو، دقیقا در نقطه مقابل نتایج ارگانیک قرار دارند. منظور از نتایج پولی، تبلیغ هاییست که در بالا یا پایین نتایج ارگانیک به نمایش در می ایند و برچسب AD به آنها داده می شود.

بعضی از وبسایت ها با پرداخت پول به گوگل سایت خود را در بعضی از کلمات مشخص در نتایج جستجو به نمایش می گذارند. نتایج پولی بر اساس کلمه مورد جستجوی درخواست دهنده در نتایج جستجو نمایش داده می شوند.

17. پیشنهاد گوگل (Google Suggest) یا Autocomplete چیست؟

قابلیت پیشنهاد گوگل قسمتی از تابع Autocomplete موتور جستجوی گوگل است. وقتی یک کاربر کلمه ای را در کادر جستجوی گوگل تایپ می کند، گوگل کلمات پیشنهادی دیگری را به او پیشنهاد می دهد. این پیشنهادات شامل عباراتی هستند که بیشترین جستجو را در موتور جستجوی گوگل داشته اند.

Autocomplete چیست

18. سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی به تمام اقداماتی گفته می شود که در درون یک سایت انجام شده تا آن سایت شانس کسب رتبه بالاتر و ترافیک مرتبط بیشتری از موتورهای جستجو داشته باشد.

سئو داخلی با مسئله بهینه سازی محتوای سایت و همینطور کد های HTML سایت ارتباط نزدیکی دارد. تعداری از موارد سئو داخلی عبارتند از: متا تگ ها، تگ عنوان، متای توضیحات و تگ های هدینگ.

19. سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی شامل مواردیست که بر روی رتبه سایت موثر بوده اما در خارج از سایت اتفاق میفتد. این موضع شامل بازاریابی محتوا، شبکه های اجتماعی و لینک سازی در خارج از محدوده سایت میشود و همگی موجب ارتقا رتبه سایت در نتایج جستجو می گردند.

20. کلمه کلیدی چیست؟

کلمات کلیدی در سئو به کلمات و عبارات کلیدی اطلاق می شود که در محتوی صفحات وب وجود دارند و به کاربران کمک می کنند تا با جستجوی آنها، نتایج مرتبط با آن در لیست جستجو نمایش داده شوند.

21. کلمه کلیدی بلند (long tail keyword) چیست؟

کلمات کلیدی یا عبارات کلیدی بلند شامل مواردی هستند که بیش از 4 کلمه هستند و باعث ارائه نتایج خاص تری می گردند. این کلمات کلیدی بلند توسط متخصصین سئو باهوش مورد استفاده قرار گرفته تا به جای اینکه ترافیک رندوم داشته باشند، ترافیک هدفمند تری را به سایت وارد کنند. ذکر این نکته ضروریست که این نوع ترافیک، نرخ تبدیل بیشتری دارد.

کلمه کلیدی بلند چیست

همچنین کسب رتبه در کلمات کلیدی بلند راحت تر از کلمات کلیدی واحد است.

22. کلمات کلیدی متشابه (LSI keywords) چیست؟

کلمات کلیدی متشابه آنهایی هستند که از نظر معنایی با عبارت مورد جستجوی کاربر تشابه زیادی دارند. اما چگونه این کلمات کلیدی متشابه را بیابیم؟

ساده ترین راه پیدا کردن کلمات کلیدی LSI، استفاده از خود موتور جستجوی گوگل است. بعد از اینکه یک کلمه کلیدی را جستجو کردید به انتهای صفحه رفته و قسمت Searches Related to مشاهده کنید. در اینجا لیستی از کلمات کلیدی متشایه توسط گوگل آورده می شود.

LSI keywords چیست

با استفاده از کلمات کلیدی متشابه در متن محتوا، به گوگل کمک می کنید تا ساختار معنایی کلمات کلیدی صفحه را بهتر درک کند و مفهوم نهفته در متن صفحه را بیابد. این مسئله در نهایت موجب ارائه مرتبط ترین نتایج با کلمات مورد جستجوی کاربر به او می گردد.

23. تگ های هدینگ چیستند؟

در سئو از تگ های هدینگ استفاده می شود تا سلسله مراتب عنوان پاراگراف ها به درستی نمایش داده شود. 6 تگ هدینگ وجود دارد که برای این کار مورد استفاده قرا می گیرند.

این تگ ها از H1 شروع شده و تا H6 ادامه پیدا می کنند. تگ های هدینگ باعث انسجام بیشتر محتوا شده و کلمات کلیدی اصلی و زیر مجموعه های آن را می توان با آنها به نمایش گذاشت.

24. یو آر ال کانونیکال چیست؟

با یو آر ال کانونیکال می توان آدرس مورد نظر خودمان از یک مطلب را به گوگل نشان دهیم تا ترجیحا آن را ایندکس کند. تگ کانونیکال در مواردی که از یک محتوا چندین یو آر ال در سایت وجود دارد استفاده شده تا بهترین نسخه به موتورهای جستجو معرفی شود. استفاده از این تگ، یکی از راه حل های جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری است.

به عنوان مثال اغلب افراد تمام این آدرس ها را یکی می دانند:

www.example.com
example.com
www.example.com/index.html
example.com/home.asp

اما در واقع هر یک از این یو آر ال ها با دیگری تفاوت دارند و می توانند به چهار آدرس مختلف اشاره داشته باشند.

25. عنوان صفحه چیست؟

عنوان صفحه که با تگ title نیز از آن یاد می شود، عبارتیست که برای توصیف محتوای یک صفحه وب مورد استفاده قرار می گیرد. عنوان صفحه در نتایج جستجو نشان داده شده و همینطور در مرورگر نیز نمایش داده می گردد.

عنوان صفحه چیست

عنوان صفحه یکی از مهمترین اجزای سئو است که در صورت ترکیب درست با محتوای آن، نتیجه بسیار خوبی را ارائه می دهد. عنوان صفحه به صورت کلی با استفاده از کلمات کلیدی و دیگر اطلاعات مرتبط بهینه سازی شده تا شانس کسب ترافیک، بیشتر شود.

26. یو آر ال چیست؟

URL که مختصر شده عبارت Uniform Resource Locator است، به انواع آدرس موجود در وب اطلاق می شود. یو آر ال ها برای اشاره به آدرس صفحات وب به کار برده می شوند. یو آر ال ها شامل پروتکل های اینترنتی، آدرس آی پی هاست، نام دامین و دیگر اطلاعات جانبی می گردند.

27. یو آر ال منطبق با سئو (SEO friendly URL) چیست؟

یو آر ال های منطبق با سئو، یو آر ال هایی هستند که بهینه بوده و از کلمات مناسب در آن استفاده شده است. بنابراین پروسه ایندکس یک وبسایت توسط موتورهای جستجو ارتقا می یابد.

تکنیک های سئو مانند قرار دادن کلمات کلیدی در یو آر ال و همچنین طول مناسب یو آر ال به افزایش رتبه یک صفحه کمک کرده و باعث ارتقای سیستم هدایت کاربران در وب سایت می گردد.

موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو ممکن است با یو آر ال های پیچیده به مشکل بخورند. یو آر ال های ساده و قابل فهم به کاربران و موتورهای جستجو کمک می کنند تا محتوای یک صفحه را بهتر درک کنند.

مت کاتس از کارشناسان گوگل اعلام کرده است که 3 تا 5 کلمه اول یو آر ال بیشترین وزن را در طول آن دارند. بنابراین یو آر ال های سایت را کوتاه و ساده در نظر بگیرید و همواره از کلمات کلیدی اصلی در آن استفاده کنید.

بنابراین اگر مطلب شما درباره فاکتورهای رتبه بندی گوگل (Google Ranking Factors) است، یو آر ال آن بهتر است به شکل زیر باشد:

یو آر ال سئو

28. متای توضیحات چیست؟

متا تگ توضیحات (meta descriptions) یک قسمت ار کد HTML است که فضایی را برای توضیف دقیق محتوای صفحه ایجاد می کند. این توضیح کوتاه در صفحه نتایج جستجو نمایش داده می شود.

متای توضیحات

متای توضیحات نبایست بیشتر از 150 کاراکتر باشد تا به صورت کامل در نتاج جستجو نشان داده شود. این توضیح به صورت مستقیم در سئو تاثیری ندارد، اما یک توضیح بهتر موجب افزایش نرخ کلیک و جذب کاربران می گردد.

29. بک لینک چیست؟

بک لینک ها که از آنها با نام لینک های ورودی نیز یاد می شود به کاربران کمک می کنند تا از یک صفحه از یک سایت به صفحه دیگری از سایت دیگر بروند. این لینک ها نقش مهمی در سئو بازی می کنند.

وقتی موتور جستجوی گوگل چندین بک لینک با کیفیت را برای یک صفحه از سایت مشاهده کند، این طور تصور می کند که آن صفحه تناسب زیادی با کلمه لینک شده دارد. در نتیجه بک لینک ها به فرایند ایندکس کمک کرده و باعث ارتقا رتبه ارگانیک در نتایج جستجو می شوند.

30. لینک فالو چیست؟

یک لینک فالو یا دو فالو (Do-Follow link) به گوگل اعلام می کند که اعتبار صفحه را به لینک های موجود در آن انتقال دهد. هر چه اعتبار صفحه بیشتر باشد، امتیاز بیشتری به لینک های فالو آن بخشیده می شود و صفحه لینک شده رتبه بهتری در نتایج جستجو کسب می کند. مخصوصا اگر محتوای آن صفحه با محتوای صفحات لینک شده تناسب داشته باشند.

31. لینک نوفالو چیست؟

یک لینک نوفالو (No-Follow link) دقیقا در نقطه مقابل لینک های فالو قرار دارد و به ربات های گوگل اعلام می کند که به دنبال آن لینک نرفته و امتیازی را برای آن در نظر نگیرند. این لینک ها صرفا توسط کاربران میتوانند دنبال شوند. برای توضیح بیشتر، مطلب لینک نوفالو چیست را دنبال کنید.

33. لینک داخلی چیست؟

لینک داخلی فرایندیست که در طی آن با استفاده از یک هایپر لینک، یک صفحه از سایت به صفحه دیگری از همان سایت مرتبط می شود. این یکی از راه های انتقال کاربران از نقطه ای به نقطه دیگری از یک سایت است.

ساختار لینک داخلی در سئو

این کار به ربات های موتورهای جستجو کمک می کند تا  صفحات داخلی تر یک سایت را پایش و ایندکس کنند. همچنین لینک های داخلی با انتقال ارزش صفحات به لینک ها،  به ایجاد سلسله مراتب اطلاعات صفحه نیز کمک زیادی می کنند. کاربران نیز با استفاده ار این لینک ها می توانند به راحتی در وبسایت جا به جا شده و از صفحه ای به صفحه دیگر بروند.

34. لینک های ورودی چیست؟

لینک های ورودی (Inbound Links) لینک هایی به شکل متن یا تصویر هستند که کاربر و موتورهای جستجو را از یک سایت به سایت دیگری منتقل می کنند. لینک های ورودی به شکل فایل های گرافیکی نیز می توانند باشند، اما نوع متنی آن مفید تر است و تاثیر بیشتری در ارتقا پیج رنک و رتبه صفحه در نتایج جستجو دارد.

35. لینک های خروجی چیست؟

لینک های خارجی (outbound link) لینک هایی در وب سایت شما هستند که به دامنه دیگری ارجاع داده می شوند. گوگل از این لینک ها استفاده کرده و طبق الگوریتم های خود تاثیراتی در رتبه صفحه سایت می گذارد.

36. چرا بک لینک ها در سئو دارای اهمیتند؟

از دید سئو بین هر لینک ورودی و بک لینک های با کیفیت، تفاوت هایی وجود دارد.

برای موتورهای جستجو هر بک لینکی به رتبه سایت کمک نمی کند. گوگل ارتباط بین محتوای صفحه و محتوای صفحه لینک شده موجود در آن را میسنجد. هر چه ارتباط بین محتوای صفحات بیشتر باشد، کیفیت آن بک لینک نیز بیشتر خواهد بود.

بک لینک های با کیفیت ترافیک بیشتری برای سایت ایجاد کرده و رتبه یک صفحه را ارتقا می دهند.

37. مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل کدامند؟

طبق گفته اقای Andrey Lipattsev، استراتژیست شرکت گوگل، 3 تا از مهمترین فاکتور های رتبه بندی که بر الگوریتم جستجوی گوگل تاثیر گذارند عبارتند از:

  • محتوا
  • بک لینک ها
  • رنک برین

38. Robots.txt چیست؟

فایل Robots.txt شامل مجموعه دستوراتیست که به ربات های گوگل اعلام می کند تا از کدام صفحات وبسیات بازدید کنند.

این فایل در جلوگیری از ایندکس شدن قسمت هایی از وبسایت که صاحبین آن علاقه ای به نمایش آن در نتایج جستجو ندارند بسیار مفید است. در صورتی که میخواهید روش صحیح ایندکس نشدن یک صفحه را بیاموزید مطلب لینک شده را دنبال کنید.

اگر قصد دارید که تمام وبسایت را برای ربات های گوگل بلاک کنید تنها از کد زیر در فایل robots.txt استفاده کنید:

User-agent: *
Disallow: /

اگر میخواهید صرفا جلوی دسترسی گوگل به سایت خود را بگیرید از کد زیر استفاده کنید:

User-agent: Googlebot
Disallow: /

محل قرار گرفتن این فایل را به درستی انتخاب کرده و به خطاهایی که از طرف کنسول جستجوی گوگل درباره آن داده می شود توجه کنید.

39. نقشه سایت HTML چیست؟

یک نقشه سایت HTML یک صفحه HTML است که شامل لینک های تمام صفحات یک سایت است. این نقشه سایت، پایه و اساس تمام صفحات وب هر سایتیست.

نقشه سایت HTML شامل آدرس فایل های متنی یک سایت و لینک تمام برچسب های آن می باشد. این نقشه سایت زمان هایی که سایت بسیار بزرگی از صفحات زیاد دارید به درد بخور است. چرا که به کاربران کمک می کند تا به شکل ساده ای به لینک های تمام صفحات سایت دسترسی داشته باشند.

40. نقشه سایت XML چیست؟

زبان XML در ابتدا برای تهسیل عملکرد موتورهای جستجو ساخته شد. یک نقشه سایت XML خوب به موتورهای جستجو اطلاع می دهد که یک سایت دارای چه صفحاتی است، میزان به روز رسانی آن در چه حدیست و زمان آخرین آپدیت آن چه هنگامی بوده است. این اطلاعات به ایندکس بهتر وب سایت کمک می کند.

تصور زیر نمونه ای از نقشه سایت یک وبسایت است:

نقشه سایت XML

41. چگونه می توانم متوجه شم که کدام صفحات در گوگل ایندکس شده اند؟

دو روش برای دیدن صفحات ایندکس شده یک سایت وجود دارد:

اولین روش استفاده از وبمستر تولز گوگل و رفتن به بخش Index Status است. در این بخش تعداد صفحات ایندکس شده سایت به نمایش در می آید.

صفحات ایندکس شده در Index Status

روش دوم که بهتر نیز است استفاده از دستور site:domainname.com در موتور جستجوی گوگل است که در آن نام دامنه مورد نظر را قرار می دهید. با استفاده از این روش علاوه بر دیدن تعداد صفحات ایندکس شده، لیست آنها را نیز مشاهده می کنید.

صفحات ایندکس شده سایت در گوگل

42. صفحات doorway چیست؟

صفحات doorway که از آنها با نام صفحات gateway، portal یا entry نیز یاد می گردند، به صفحاتی گفته می شود که با هدف افزایش ترافیک سایت تنها با تکیه بر کلمات کلیدی بسیار زیاد ایجاد می گردند.

این صفحات در نتایج مختلف جستجو ممکن است ظاهر شوند و هدف آنها انتقال کاربر به سایت دیگری است. این صفحات دارای محتوایی نبوده و صرفا تونلی به سایت هدف می باشند. دو حالت شناخته شده در صفحات doorway، مخفی کاری (cloaking) و همینطور ریدایرکت آن صفحات است.

43. خطای 404 چیست؟

صفحات 404 یکی از موانع مهم در راه یک سئو موفق است. وقتی آدرس یک صفحه تغییر می یابد و یا اصلا آن صفحه وجود ندارد، هر لینک منتهی به آن آدرس ها با نتیجه خطای 404 خاتمه می یابد.

صفحه خطای 404

نکته جالب اینجاست که گوگل هیچ وبسایتی را به خاطر خطای 404 جریمه نمی کند. با این حال اگر موتورهای جستجو به صورت مداوم با این خطا رو به رو شوند، از پایش لینک های داخلی سایت سر باز می زنند و احتمالا این مسئله موجب کاهش ترافیک سایت می گردد.

44. انکر تکست چیست؟

انکر تکست به متن های لینک داری گفته می شود که مقصد آن ها هر جای وب می تواند باشد. این متن ها اغلب در رنگ آبی بوده یا زیر آنها خط کشیده می شود. اما با تغییر در کد HTML سایت می توان هر رنگی را به آنها نسبت داد.

سئو انکر تکست

انکر تکست به کاربران کمک می کند تا به داده های گوناگونی که در سراسر وب وجود دارند مرتبط شوند. مهمترین نکته سئو درباره انکر تکست اینست که لینک موجود در انکر تکست می بایست با محتوای متن آن در ارتباط باشد.

45. متن جایگزین تصاویر چیست؟

ربات های گوگل قادر به پردازش عکس ها در وب نیستند. بنابراین آنها از متن جایگزین عکس ها برای فهمشان استفاده می کنند.

محتوای تگ Alt همان متن جایگزینیست که گوگل برای درک عکس ها از آنها بهره می برد و در هنگام ایندکس صفحات آن را ذخیره می کند.

متن جایگزین تصاویر

استفاده از کلمات مناسب در تگ Alt عکس ها موجب ارتقا سئو سایت شده و احتمال نمایش عکس های سایت را در جستجوی تصاویر گوگل افزایش می دهد. همچنین این متن های جایگزین تجربه کاربری سایت را نیز کمی ارتقا می دهند.

46. کنسول جستجوی گوگل چیست؟

در 20 می 2015، گوگل نام وبمستر تولز گوگل را به کنسول جستجوی گوگل تغییر داد.

کنسول جستجوی گوگل سرویس رایگان گوگل برای وبمسترها و صاحبین سایت هاست تا با استفاده از آن حضور آنلاین وبسایت خود را مانیتور و تقویت کنند.

وبمستر تولز گوگل

کنسول جستجوی گوگل به صاحبین کسب و کارها، سئوکار ها، ادمین سایت ها و توسعه دهندگان وب کمک می کند تا خطاهای پایشی، آمار پایش سایت، بک لینک ها و سایر موارد مهم را تنها با یک کلیک مشاهده کنند. خواندن آموزش کامل گوگل سرچ کنسول را حتما به شما پیشنهاد میکنیم.

47. ریدایرکت 301 چیست؟

ریدایرکت 301 یکی از بهترین روش ها در بین انواع ریدایرکت در یک وبسایت است. وقتی آدرس یک صفحه وب به طور دائم تغییر پیدا می کند، بهترین کار استفاده از ریدایرکت 301 است تا کاربران با کلیک بر روی لینک قدیمی به لینک جدید منتقل شوند.

با استفاده از این رنوع ریدایرکت، موتورهای جستجو تمام امتیازات صفحه قبلی را به صفحه جدید منتقل می کنند. علاوه بر این در ریدایرکت 301، امتیاز بک لینک های آدرس قبلی نیز به آدرس جدید منتقل می شود و رتبه صفحه در نتایج جستجو حفظ می گردد.

48. گوگل آنالیتیکس چیست؟

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از ابزارهای گوگل است که در سال 2005 راه اندازی شد و از قدرتمندترین ابزارهای آنالیز سئو می باشد. با استفاده از این ابزار وبمسترها می توانند ترافیک وبسایت را مانیتور و ردیابی کنند.

گوگل آنالیتیکس

یکی از مهمترین امتیازات گوگل آنالیتیکس قابلیت ادغام آن با دیگر ابزارهای گوگل مانند Public Data Explorer و Google AdWords است.

49. پیج رنک گوگل چیست؟

پیج رنک گوگل یک نرم افزار محاسبه گر بود که میزان ارتباط یک صفحه را بر اساس تعداد بک لینک های آن مشخص می کرد.

به عبارت دیگر، پیج رنک بک لینک ها را به عنوان یک رای مثبت در نظر می گرفت. به این معنی که اگر صفحه X به صفحه Y لینک دهد، پس صفحه Y از صفحه X یک رای مثبت گرفته است. وظیفه پیج رنک، تفسیر هر دو عامل محتوای صفحه و پیدا کردن ارتباط ها بود. هر چه میزان ارتباط و پیج رنک یک صفحه بیشتر بود، اهمیت آن صفحه بیشتر به نظر می رسید و احتمالا در نتایج ارگانیک گوگل رتبه بهتری کسب می کرد.

البته در حال حاضر گوگل از پیج رنک برای رتبه بندی صفحات استفاده نمی کند. John Mueller یکی از کارشناسان گوگل نیز اعلام کرده که گوگل احتمالا دیگر به آپدیت تولبار پیج رنک خود نمی پردازد.

50. دامین آتوریتی چیست؟

معیار دامین آتوریتی (Domain Authority) یکی از تاثیرگذار ترین فاکتورهای سئو محسوب می شود که توسط وب سایت Moz طراحی و توسعه داده شده است. خروجی این معیار عددی از بین 1 الی 100 می باشد.

هرچه دامین آتوریتی بیشتر باشد، احتمال کسب رتبه بهتر و ترافیک بیشتر برای آن سایت بالاتر است. شما می توانید دامین آتوریتی را از طریق Open Site Explorer چک کنید.

دامین آتوریتی در سئو

این معیار به طور موثری رتبه سایت را در آینده پیش بینی می کند. همچنین این عدد معیاری برای میزان اعتبار وب سایت نیز هست. تعداد بک لینک ها و کیفیت آنها بر روی افزایش این عدد تاثیر گذار است.

51. Search Engine Submission چیست؟

Search Engine Submission به اطلاع دادن به گوگل از وجود یک سایت جدید گفته می شود. به عبارت دیگر در طی این کار یو آر ال یک صفحه به گوگل گفته شده تا مورد پایش و ایندکس قرار گیرد. این کار اغلب توسط توسعه دهندگان و متخصصین سئو انجام می شود تا گوگل هر چه سریعتر صفحه جدید آن ها را ایندکس کند.

52. آیا اطلاع دادن لینک های جدید به گوگل ضروریست؟

پاسخ نه است. ضرورتی در اطلاع دادن به گوگل وجود ندارد. اغلب موتورهای جستجوی امروزی از طریق لینک ها به وجود صفحات جدید پی می برند و آن ها را ایندکس می کنند.

53. Directory Submission چیست؟

منظور از Directory Submission ثبت وبسایت در دیرکتوری های آنلاین و در دسته بندی مناسب آن می باشد. این کار همانند ثبت تلفن در لیست شماره تلفن هاست. این کار موجب افزایش دیده شدن وبسایت و حضور آنلاین آن می شود. ثبت در دیرکتوری ها می تواند به دو شکل رایگان و پولی در اینترنت یافت شود.

در طول سالیان اخیر و به واسطه استفاده غیر متعارف از این دیرکتوری ها در جهت فریب گوگل، از ارزش آنها کاسته شده است. بنابراین اگر قصد استفاده از آنها را دارید، نهایت دقت را داشته باشید.

54. انتشار پست در فروم چیست؟

فروم ها یا انجمن های گفتگو یکی از بهترین ابزارهای مشارکت در محیط آنلاین است و در صورت فعالیت صحیح می تواند موجب جذب کاربران گردد. انتشار محتوا در فروم ها و پاسخ به سوالات کاربران می تواند آنها را به سمت سایت شما بکشاند و علاوه بر این پتانسیل درج بک لینک را نیز دارند.

55. Social Bookmarking چیست؟

Social Bookmarking روشی برای ذخیره کردن و سازمان دهی به صفحات وب مورد علاقه مان است. کاربران در سرویس های Social Bookmarking می توانند وب سایت های مورد علاقه خود را نشانه گذاری کرده و به اشتراک بگذارند.

این بوکمارک ها اغلب به صورت عمومی در دسترسند و تمام کاربران این سرویس ها می توانند آنها را مشاهده و ذخیره کنند.

56. Social Networking چیست؟

منظور از Social Networking فعالیت در شبکه های اجتماعیست به گونه ای که موجب افزایش دنبال کنندگان شما گردد. این شبکه های اجتماعی در اینترنت بسیار زیادند و از جمله معروف ترین آنها می توان به فیسبوک، توییتر، لینکدین، پینترست، اینستاگرام و گوگل پلاس اشاره کرد.

وبسایت های شبکه های اجتماعی

57. فید RSS چیست؟

RSS فرمتیست که برای اطلاع از تغییرات یک صفحه وب مورد استفاده قرار می گیرد. فیدهای RSS به صاحبین سایت ها اجازه می دهد که تغییرات و پست های جدید خود را به صورت اتوماتیک به کاربران عضو آن فید اطلاع دهند.

فید های RSS به کاربران نیز امکان می دهد تا در اسرع وقت از آپدیت های سایت های مورد علاقه خود آگاه شوند. آنها می توانند چندین فید را در کنار یکدیگر ذخیره کنند تا در صورت به روز رسانی هر کدام مطالبشان را مطالعه کنند.

58. پست مهمان چیست؟

منظور از پست مهمان تهیه یک محتوا و انتشار آن در یک سایت دیگر است. وبلاگ هایی که چنین قابلیتی دارند، به نویسندگلان خود اجازه می دهند که نام خود را در پست ذکر کرده و احیانا لینکی به صفحه سایت خود دهند.

در زیر نمونه ای از پست مهمان اورده شده است:

بلاگ ها محبوب ترین پلتفرم های انتشار پست مهمان هستند. این روش یکی از بهترین راهکارهای ارتقا اعتبار آنلاین و کسب بک لینک از یک سایت معتبر است و کمک زیادی به دیده شدن توسط کاربران می کند.

59. کامنت گذاری چیست؟

کامنت گذاری یکی از روش های محبوب بازاریابیست که به واسطه نوشتن کامنت در وبلاگ ها صورت می پذیرد. این کار موجب افزایش حضور آنلاین یک وبسایت می گردد.

کامنت گذاری و تاثیر آن در سئو

از مزیت های کامنت گذاری، قابلیت گذاشتن لینک سایت خود در آنهاست. در نتیجه آن احتمال کسب ترافیک ارجاعی از کاربران بیشتر می شود.

60. الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم گوگل، مجموعه ای از دستورات است که با هدف نمایش مرتبط ترین نتایج جستجو به کاربران طراحی نوشته شده است.

الگوریتم های گوگل و سئو

الگوریتم گوگل به جستجوی صفحات وب ایندکس شده پرداخته و با توجه به عبارت مورد جستجوی شما یک رتبه به صفحات مرتبط نسبت می دهد. این رتبه به فاکتورهای زیادی از جمله تعداد کلمات کلیدی به کار رفته و همینطور کیفیت محتوا وابسته است.

گوگل از تعداد زیادی از پارامترها در رتبه بند ی استفاده می کند و میزان تاثیر آنها را نیز هر چند یک بار تغییر می دهد تا نتایج مرتبط تری را به کاربران ارائه دهد.

61. گوگل پاندا چیست؟

گوگل پاندا تغییری بود که در فوریه سال 2011 بر روی الگوریتم گوگل اعمال شد و باعث تغییر زیادی در رتبه سایت ها در نتایج گوگل گردید. هدف این تغییرات کاهش رتبه سایت های کم محتوا و افزایش رتبه سایت های با محتوای پر ارزش بود.

گوگل پاندا سایت های بی کیفیتی که تنها به ایجاد صفحات بسیار زیاد اما بی محتوا می پرداختند را هدف قرار گرفت و در صورت امکان آنها را جریمه کرد.

62. گوگل پنگون چیست؟

گوگل آپدیت پنگوئن خود را در آپریل 2012 منتشر کرد و هدف آن شناسایی و برخورد با وبسیات های اسپم و همینطور سایت هایی بود که بیش از حد بهینه شده بودند.

گوگل پنگوئن سایت هایی که به طور افراطی از کلمات کلیدی در صفحات خود استفاده کرده بودند و همینطور آنهایی که قصد سئو کلاه سیاه را داشتند مورد هدف قرار داد. در نقطه مقابل این الگوریتم موجب ارتقا رتبه سایت هایی شد که از روش های سئو کلاه سفید استفاده می کردند و در حالت کلی کیفیت بالایی داشتند.

63. مرغ مگسخوار گوگل چیست؟

مرغ مگس خوار گوگل یکی از الگوریتم های گوگل است که در 30 آگوست 2013 منتشر شد. این الگوریتم برای اثر بخشیدن به پارامترهای خاص تری مانند سرعت و دقت راه اندازی گردید.

یکی از مزایای شاخص الگوریتم مرغ مگس خوار این بود گوگل علاوه بر تازه سازی ایندکس خود می توانست به موتورهای جستجوی خود نیز نیروی تازه ای ببخشد. در عین حال الگوریتم های مهم قبلی نیز حفظ می ماندند.

64. موبایل گدون چیست؟

موبایل گدون (Mobilegeddon) نامیست که وبمسترها و توسعه دهندگان وب به الگوریتمی که در 21 آپریل 2015 توسط گوگل منتشر شد دادند.

تاثیر اصلی این به روز رسانی بر روی صفحاتی بود که در دستگاه های موبایل نمایش بهتری داشتند. شما می توانید توسط ابزار Mobile-Friendly Test tool به تست نمایش موبایلی سایت بپردازید.

تست نمایش موبایلی سایت

همانطور که در عکس بالا می بینید، آدرس وارد شده طبق نظر گوگل کاملا مطابق با شرایط موبایل هاست.

65. به روز رسانی HTTPS/SSL چیست؟

HTTPS پروتکلی برای امن کردن ارتباطلا در وب به شمار می رود. این پروتکل از شنود اطلاعات رد و بدل شده بین کاربران و سرور سایت جلوگیری می کند.

تصویر زیر نمونه ای از دامنه دارای پروتکل HTTPS است:

HTTPS/SSL چیست

HTTPS/SSL در سئو مهم است. چرا که گوگل اعلام کرده است داشتن این پروتکل در سایت موجب ارتقا در رتبه سایت می گردد.

66. به روز رسانی کبوتر گوگل چیست؟

الگوریتم کبوتر گوگل نامیست که به آپدیت گوگل در تاریخ 24 جولای 2014 داده شده است. این به روز رسانی درباره بهبود جستجوی محلی گوگل است.

الگوریتم کبوتر گوگل

این آپدیت افزایش رتبه کسب و کارهای محلی را هدف قرار داده و بر روی نتایج جستجوی محلی بسیار تاثیر گذار بوده است.

67. جریمه گوگل چیست؟

جریمه یا پنالتی گوگل نتیجه منفی تاثیر الگوریتم های گوگل و بررسی های آن است که باعث کاهش شدید رتبه سایت می گردد.

این تاثیر می تواند در نتیجه اشکال در اجرای آپدیت های گوگل بوده و یا به خاطر فعالیت سئو کلاه سیاه سایت ها باشد.

68. سایت لینک گوگل چیست؟

سایت لینک (Sitelinks) گوگل لیستی از بعضی صفحات سایت است که در زیر نام آن در نتایج جستجو نمایش داده می شود. این لینک ها در زیر نام یک سایت نمایش داده شده تا به کاربران کمک کند.

سایت لینک گوگل

این لینک ها توسط الگوریتم گوگل و به طور اتوماتیک انتخاب می شود. محتوای صفحه، ساختار سایت، لینک های داخلی و رفتار کاربران در صفحات می تواند در انتخاب این لینک ها تاثیر گذار باشد.

69. گراف دانش گوگل چیست؟

گراف دانش (Knowledge Graph) پنلی در نتایج جستجوی گوگل است که در جهت ارتقای نتایج جستجو نمایش داده شده و اطلاعات آن از بین منابع مختلف جمع آوری می گردد.

گراف دانش گوگل

گراف دانش گوگل نمایشی زیبا و کاربردی از اطلاعات مربوط به عبارت جستجو شده ارائه می دهد. ساختار این گراف بسیار عالی بوده و بیشتر درباره افراد، مکان ها، سازمان ها، تیم های ورزشی، فعالیت های هنری و فیلم هاست.

70. مای بیزینس گوگل چیست؟

مای بیزینس گوگل (Google My Business) ابزار ساده و رایگان این شرکت است که به برندها، کسب و کارها، هنرمندان و سازمان اجازه مدیریت حضور آنلاین خود در نتایج جستجو و گوگل مپس را می دهد. با تایید و ویرایش اطلاعات مربوط به کسب و کار خود به مشتریان کمک می کنید تا به راحتی شما را یافته و با شما بیشتر آشنا شوند.

مای بیزینس گوگل

به علاوه فراهم کردن اطلاعات مکانی شما، این سرویس شما را به صفحه گوگل پلاس، گوگل آنالیتیکس و ادوردز مرتبط می کند.

دیگر استفاده های این سرویس عبارتند از:

  • به روز رسانی اطلاعات کسب وکار
  • اضافه کردن عکس هایی از کسب و کار شما
  • ارتباط مستقیم با مشتریان
  • مانیتور کردن و پاسخ به نقد های کاربران
  • مدیریت اطلاعات

71. SEO Audit را تعریف کنید؟

یک SEO Audit یا بررسی سئو سایت، چک کردن وب سایتتان در جهت رفع خطاهای احتمالی و بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو است.

شما می توانید با استفاده از ابزارهای بررسی سئو قسمت های مشکل دار را یافته و برنامه ای برای رفع آن ایجاد کنید. بررسی مداوم سئو سایت موجب به روز بودن سایت با آخرین متدهای بازاریابی جستجو می شود.

72. وبلاگ های معروف خارجی سئو کدامند؟

در این بین می توان به Search Engine Land، Search Engine Journal، Search Engine Watch، Content Marketing Institute، Moz، KISSmetrics و HubSpot اشاره کرد.

73. AMP چیست؟

AMP یا Accelerated Mobile Pages یک سیستم متن باز کدگذاریست که ناشرین محتوا می توانند با استفاده از آن به افزایش سرعت بارگذاری صفحات در موبایل ها بپردازند. این سیستم در مواقعی که نسخه موبایلی سایت چنگی به دل نمی زند بسیار کاربردیست.

74. تعدادی از ابزارهای سئو را نام ببرید؟

ابزارهای زیادی در زمینه سئو وجود دارند که تعدادی از معروف ترین های آن ها عبارتند از: Google Webmaster Tools، Google Analytics، Google Keyword Planner، Buzzsumo، Bing Webmaster Tools، SEMRush و Check My Links.

75. مخفی کاری چیست؟

مخفی کاری (Cloaking) تکنیکیست که در آن محتوایی که به موتورهای جستجو نمایش داده می شود با محتوایی که کاربران آن را مشاهده می کنند متفاوت است.

هدف از Cloaking افزایش رتبه یک سایت دیگر در نتایج جستجوست. همچنین در بعضی مواقع، Cloaking کاربر را به سایت دیگری که انتظارش را ندارد منتهی کرده و محتوای اصلی صفحه را پنهان می کند.

76. چگالی کلمات کلیدی چیست؟

منظور از چگالی کلمات کلیدی (keyword density) تراکم استفاده از کلمات کلیدی در متن محتوای یک صفحه است. از معیار چگالی کلمات کلیدی برای شناسایی میزان ارتباط یک صفحه با یک کلمه کلیدی مشخص استفاده می شود. برای محاسبه آن تعداد به کار رفتن کلمه کلیدی را در تعداد کل کلمات متن تقسیم می کنند.

77. تکرار کلمات کلیدی چیست؟

تکرار کلمات کلیدی (keyword frequency) به تعداد به کار رفتن یک کلمه یا عبارت کلیدی در محتوای یک صفحه گفته می گردد.

78. گوگل سندباکس چیست؟

گوگل سندباکس فیلتری بر روی سایت های جدید است و در نتیجه، آن سایت ها آنطور که باید رتبه خوبی در کلمات کلیدی خود کسب نمی کنند. حتی با تولید محتوای با کیفیت نیز ممکن است یک سایت مدت ها در سندباکس گوگل بماند.

79. ابزار Disavow چیست؟

ابزار ر گوگل به وبمسترها اجازه می دهد که بک لینک های بی تاثیر خود را به گوگل معرفی کنند تا در تعیین رتبه سایت مورد استفاده قرار نگیرد.

ابزار Disavow چیست

بنابراین شما می توانید با لیست کردن یو آر ال این بک لینک ها و قرار دادن آن در یک فایل txt، آنها را یکجا به گوگل معرفی کنید.

80. Google Fetch چیست؟

Fetch یکی از ابزارهای وبمستر گوگل است تا بتوانید نحوه رندر سایت خود از دید گوگل را مشاهده کنید. با استفاده از این ابزار، منابعی دسترسی به آنها برای گوگل بلاک شده اند نیز به نمایش در می آید.

Google Fetch

این ابزار می تواند در کارهای زیر مورد استفاده قرار گیرد:

  • بررسی مشکلات سایت و ارتقای سئو
  • اطلاع به گوگل در مرود تغییرات اعمال شده در صفحه
  • پی بردن به مشکلاتی که ناشی از حملات بدافزار ها بوده است

81. چگونه میتوان کلمات را در یو آر ال صفحه از هم جدا کرد؟

بهترین راه استفاده از خطوط تیره در بین کلمات است. در تصویر زیر نمونه ای از آن را می بینید:

جدا کردن کلمات یو آر ال

82. رقص گوگل چیست؟

رقص گوگل (Google Dance) یک اصطلاح منقضی شده است که برای توصیف تغییر جایگاه وبسایت در یک بازه زمانی کوتاه مورد استفاده قرار می گرفت.

نتایج گوگل به صورت دوره های 3 تا 5 روزه به طور مداوم تغییر می کند. ربات های گوگل وبسیات ها را مجددا بازدید می کنند، تعداد لینک های داخلی و خارجی آن ها را میشمارند و بر این اساس مجددا صفحات را رتبه بندی می کنند.

83. جعبه پاسخ گوگل چیست؟

جعبه پاسخ گوگل (Rich Answer Box) تلاشی از طرف گوگل است تا کاربران بدون اینکه وارد یک سایت شوند جواب پرسش خود را ببینند.

جعبه پاسخ گوگل

پاسخ های گوگل در شکل های متفاوتی نمایش داده می شوند که می توانند به شکل دستورالعمل، نتایج مسابقات، نمودار، ماشین حساب، اسلایدرها، پاسخ های متنی، راهنمای قدم به قدم، نقشه ها و انواع دیگر باشند.

84. سئو کلاه سیاه چیست؟

منظور از سئو کلاه سیاه استفاده ار روش ها و تکنیک هاییست که تنها بر روی موتورهای جستجو تمرکز دارد و توجهی به خواسته های کاربران ندارد. همچنین در این تکنیک ها طبق دستورالعمل های موتورهای جستجو نیز رفنار نمی شود.

85. چند تکنیک سئو کلاه سیاه را نام ببرید؟

چند تکنیک معروف سئو کلاه سیاه عبارتند از:

  • مزرعه لینک
  • متن های مخفی شده
  • صفحات Doorway
  • مخفی کاری
  • استفاده افراطی از کلمات کلیدی

86. منظور از آنالیز رقبا چیست؟

آنالیز رقبا یکی از بخش هی مهم در برنامه بازاریابی شرکتتان است. این آنالیز در حیطه بازاریابی و مدیریت استراتژی انجام شده و بر روی شناخت نقاوط قوت و ضعف رقبا تکیه دارد.

این آنالیز ها باید ها و نبایدهایی را برای ما روشن می کند تا متوجه فرصت ها و تهید ها شویم.

87. بک لینک های متنی چیست؟

بک لینک های متنی (contextual backlink) لینک هایی از سایت ما در سایر سایت ها هستند که در داخل محتوای متنی قرار دارند. در تصویر زیر نمونه ای از این نوع بک لینک را مشاهده می فرمایید:

 بک لینک های متنی و سئو

بک لینک ها از این نوع، بسیار قدرتمند هستند و تاثیر آنها از سایر بک لینک ها بیشتر است. همچنین کسب این گونه بک لینک ها نیز سخت تر از سایر انواع می باشد.

88. محتوای تکراری چیست؟

محتوای تکراری به صفحاتی گفته می شود که دارای محتوای یکسان اما یو ار ال های متفاوت هستند. این یکی از مسائل شایع در بین سایت هاست و اغلب در وب سایت های مبتنی بر سیستم های مدیریت محتوا دیده می شود.

89. نرخ کلیک چیست و چگونه آن را افزایش دهیم؟

نرخ کلیک (CTR) به تقسیم میزان کلیک به تعداد کل نمایش یک سایت در نتایج جستجو گفته می شود. نرخ کلیک بیشتر به معنای کسب ترافیک بیشتر است.

روش های افزایش نرخ کلیک عبارتند از:

  • نوشتن عنوان صفحه بهتر و جذاب تر
  • نوشتن متای توضیحات جذاب
  • قرار دادن کلمات کلیدی اصلی در یو آر ال صفحه

90. بانس ریت چیست؟

بانس ریت (Bounce rate) به درصدی از کاربران گفته می شود که بعد از ورود به سایت و مطالعه آن صفحه، صفحات دیگر را در آن سایت بازدید نمی کنند.

بانس ریت و سئو

91. Pogo-Sticking چیست؟

منظور از Pogo-Sticking به حالتی گفته می شود که کاربران پس از ورود به یک سایت از طریق کلیک بر روی نتایج جستجو فورا دکمه بک را کلیک کرده و نتیجه دیگری از لیست جستجو را کلیک می کنند.

Pogo-Sticking چیست

گوگل به Pogo-Sticking علاقه مند نیست. دلیل این مسئله نیز کاملا واضح است. اگر میزان زیادی از کاربران پس از کلیک بر روی یک سایت و بازگشت دوباره به نتایج آن گزینه دیگری را انتخاب کنند، نشان دهنده کیفیت پایین صفحه از دید آنهاست.

92. تفاوت بین Pogo-Sticking و بانس ریت چیست؟

تفاوت بین این دو حالت عبارت است از:

بانس ریت بالا همیشه بد نیست. این مسئله بدین معنیست که کاربر پس از مطالعه یک صفحه وارد صفحه دیگری نشده است. او بعد از گرفتن پاسخ خود در آن صفحه ممکن است حتی آن را بوکمارک نیز کند تا بعدا به آن سری بزند. اما در هر صورت این بازدید به عنوان بانس ریت محسوب می شود.

Pogo-Sticking به حالتی گفته می شود که کاربر پس از ورود به یک صفحه فورا به نتایج جستجو بر می گردد. این حالت به صورت عدم رضایت او تعبیر شده و تاثیر منفی بر روی رتبه آن سایت دارد.

93. رتبه الکسا چیست؟

وبسایت الکسا، سایت ها را بر اساس میزان ترافیکشان رتبه بندی می کند. بنابراین از نظر سئو می تواند معیاری در میزان موفقیت برنامه سئو شما باشد.

رتبه الکسا در سئو

این رتبه بر اساس ترکیب دو فاکتور تعداد بازدیدکنندگان و تعداد صفحاتی که این کاربران در سه ماه گذشته از آنها بازدید کرده اند محاسبه می گردد. وب سایتی که بیشترین مجموع بازدید کننده و صفحات بازدید شده را داشته باشد به عنوان رتبه یک محسوب خواهد شد.

94. ترافیک ارجاعی چیست؟

ترافیک ارجاعی ترافیکیست که از سایر منابع به جز موتورهای جستجو به دست می آید. به عنوان مثال، وقتی کاربری بر روی لینکی از سایت شما در یک سایت دیگر کلیک می کند و به صفحه ای از وبسایتتان می رسد، این نوع ترافیک از نوع ارجاعی خواهد بود.

95. Google trends چیست؟

ابزار Google trends نشان دهنده تغییرات حجم جستوی یک کلمه یا عبارت در طول زمان است. همچنین درصد جستجوی یک کلمه در زبان ها و مکان های مختلف را نیز نشان می دهد.

Google trends و سئو

با استفاده از Google trends می توان به علایق در حال افزایش یا کاهش کاربران پی برد. همچنین این ابزار کلمات کلیدی که در حال  حاضر به شدت در حال جستجو هستند را نیز نشان می دهد.

96. بازاریابی محتوا چیست؟

منظور از بازاریابی محتوا، مجموعه اقداماتیست که با هدف تولید و نشر محتوای ارزشمند انجام می شود تا موجب جذب مخاطبین به وبسایت شده و بتوان به این واسطه به کسب درامد از طرق مناسب پرداخت.

97. آمار پایش چیست؟

گزارش آمار پایش (Crawl Stats) گوگل دربرگیرنده اطلاعات مربوط به پایش ربات های گوگل در وبسایت شما طی 90 روز اخیر است. این اطلاعات دانلود انواع محتوای وبسایت شما از جمله CSS، جاوا اسکریپت و فایل های فلش را در نظر می گیرد.

Crawl Stats چیست

98. رنک برین چیست؟

رنک برین (RankBrain) سیستمیست که مبتنی بر هوش مصنوعی می باشد و گوگل از آن برای درک محتوای صفحات استفاده می کند. این سیستم در 26 اکتبر 2015 عملیاتی و اجرا شد.

تاثیر رنک برین در سئو

قدرت این تکنولوزی در درک کلمات جدیدیست که در گوگل مورد جستجو قرار می گیرد. این سیستم عبارت مورد جستجو را به بردارهایی از صفر و یک تبدیل کرده و با مقایسه آن با سایر عبارت های قبلی مورد جستجو سعی در ارائه بهترین نتایج مرتبط به کاربر می کند.

جمع بندی

پرسش های سئو بسیار زیادند، اما ما در این مطلب به ارائه 98 مورد از آنها به همراه پاسخشان پرداختیم. اگر پرسشی در ذهن دارید که در اینجا مطرح نشده است، خوشحال می شویم که آن ها را در کامنت ها مطرح کنید. پرسش های شما را در اسرع وقت مطالعه کرده و به همه آنها پاسخ می دهیم.

47 دیدگاه

  1. سلام، روزتون بخیر
    در اکثر منابع سئو، فاکتور های اصلی برای بالا اومدن در گوگل رو عواملی مثل کیفیت محتوا، تعداد بک لینک ها، دامین های متصل، بانس ریت و … ذکر کرده اند. در حال بررسی رقبا در مورد کلمه “هاست” بودم که به سایتی به نام *** برخوردم. محتوای کم و ضعیف، بک لینک های بسیار کم (شاید 10 درصد بقیه بک لینک داشته باشه)، حتی خیلی از اونا از دست رفته بودن. DA=19 و PA=22. از طریق semrush بانس ریت و ترافیکش رو هم بررسی کردم که برتری خاصی نسبت به بقیه نداره و خیلی هم شاید بدتر باشه. ولی در وسط صفحه دوم قرار داره. اما چطور؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    • با فرض بر صحت اطلاعات ارائه شده توسط شما، نکته ای که بایست به آن توجه بسیاری در این روزها کرد اینست که سئو فراتر از چند معیار مانند آتوریتی و بک لینک هاست. مواردی که اشاره کردید تنها بخش کوچکی از عوامل تاثیر گذار بر روی رتبه سایت ها محسوب می شوند.
      یکی از عوامل مهم در رتبه بندی، کیفیت محتواست. گوگل با استفاده از هوش مصنوعی خود به پردازش کیفیت محتوای یک سایت می پردازد و این عامل توسط هیچ ابزاری قابل سنجش نیست. همچنین گوگل طبق مشاهدات، همواره در حال تست نتایج جستجو و تغییر مداوم آنهاست تا از ارائه بهترین پاسخ ها به کاربران، اطمینان حاصل کند. این آزمایشات در مورد کلمات کلیدی کلی مانند “هاست” که کاربر از جستجوی آن، اهداف بسیاری متنوعی می تواند داشته باشد، بیشتر نیز هست.
      در حالت کلی نمی توان علت بالا یا پایین بودن رتبه یک سایت را با قطعیت اعلام نمود، چرا که هیچ کس به طور کامل بر روی الگوریتم گوگل آگاهی نداشته و این الگوریتم نیز روزانه دچار چندین تغییر و بروزرسانی در خود می گردد.

  2. سلام. یه سوال داشتم. نمیدونستم باید کجای سایت مطرح کنم.
    من یه فروشگاه دارم، وقتی محصولاتمو داخل گوگل قسمت عکس ها سرچ میکنم پیداشون میکنم. وقتی روی اون ها کلیک میکنم متاسفانه به صفحه مربوط به اون محصول نمیره و به صفحه اصلی سایت میره. مشکل از چی میتونه باشه؟ امکان داره از تنظیمات سئو باشه؟

    • با سلام، این مشکل می تونه ناشی از زنجیره ای از عوامل باشه. سناریویی هایی برای این مشکل قابل مطرح شدن هستند، اما برای حل این مشکل به صورت دقیق، بهتره از طریق راه های ارتباطی، با تماس بگیرید تا بتونیم کمکتون کنیم.

  3. با سلام و خسته نباشید
    من افزونه yoast seo را خریداری و نصب کردم و تنظیمات آن را انجام دادم، این افزونه روی سایت فعال شده ولی در پایین نوشته یا برگه که می بایست تنظیمات مربوط به کلمات کلیدی یا متا تگ این افزونه نمایش داده شود را نشان نمیدهد.
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خواستم کمکم کنید که چه می بایست انجام دهم؟

    • احتمالا تداخلی در کارکرد این افزونه با قالب شما یا حتی نسخه وردپرس سایتتان وجود دارد. جهت بررسی بیشتر، این مورد رو با از طریق تماس با بخش فنی وب سایت مطرح نمایید.

  4. با سلام و خسته نباشید خدمت شما و تشکر ویژه بخاطر مطالب خوبتون ما یه سایت راه اندازی کردیم، مطالبمون رو گوگل ایندکس کرده ولی در نتایج نشون نمیده وقتی از سرچ کنسول گوگل Fetch as Google رو میزنیم تقریبا چند ساعت مطلب مربوطه با کلمه کلیدی مرتبط رو در صفحه ۱۰ یا ۱۱ نشون میده دوباره بعد از چند ساعت ناپدید میشه. بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • با سلام، وب سایت شما تازه تاسیس بوده (عمری کمتر از یک ماه) و مطمئنا هنوز در سندباکس گوگل قرار دارد. در نتیجه مشاهده چنین مسائلی طبیعیست. با جدیدت بیشتر به تولید محتوا ادامه داده و مطمئن باشید که در ماه های آینده نتایج خوبی را کسب خواهید کرد.

  5. سلام عزیزم، توی سایتم میخوام طرح لایه باز بفروشم، تعدادشونم خیلی زیاده. مثلا بالای ۲۰۰۰ تاست. حالا ۳ تا سوال دارم، لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
    1. محصولات من متن خاصی ندارند، مثلا طرف طرح لایه باز کارت ویزیت میخواد عکسشو می بینه میخرتش. نمیشه راجع بهش توضیح خاصی داد، یعنی پست محصول میشه، یک عنوان چند تا عکس و ۲ خط توضیح. مشکلی پیش نمیاد؟
    2. اگر یک متن تکراری رو برای همه محصولاتم بزنم، مشکلی پیش میاد؟
    3. تعداد عنوان های شبیه به هم من بعد از ۳۰۰ محصول اول خیلی خیلی زیاد میشه. مثلا برای دسته بندی کارت ویزیت که ۵۰۰ تا طرح دارم اکثرا عنوان هاش شبیه هم میشه. مثل کارت ویزیت شیک، کارت ویزیت وکالت، کارت ویزیت …، مشکلی پیش نمیاد؟

    • 1. در تولید محتوا برای چنین وب سایت هایی بایست کمی خلاقیت به خرج داد و هر آنچه که کاربران به دنبال آن هستند را منتشر کرد. به عنوان مثال ذکر کردن جنس کارت ویزیت، وزن آن، ابعاد، نوع استفاده، … خود جزیی از محتوای صفحه است و اتفاقا کاربران نیز به دنبال همین اطلاعات کوچک هستند. منظور از محتوا همیشه متن نیست و اضافه کردن تصویر سه بعدی کارت ویزیت نیز در اینجا جزیی از یک محتوای کاربر پسند محسوب می گردد.
      2. شاید محتوای صفحات که دارای عناوین مشابهی هستند، شبیه باشد، اما تکرار کلمه به کلمه محتوا را پیشنهاد نمی کنیم.
      3. برای جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری در این سناریو می توان راهکارهایی بسته به نوع وب سایت ارائه داد. به عنوان مثال ایجاد دسته بندی کلی برای کارت ویزیت وکالت و تخصیص کد به هر یک از محصولات زیر مجموعه آن، برای تفکیک کردنشان می تواند گزینه خوبی باشد.

  6. سلام.بنده عبارت localhost/wordpress رو در مرورگر وارد کردم، ولی عبارت object not found ظاهر شد .مشکل کار کجاست؟ و چطور می تونم حلش کنم؟
    با تشکر

    • با سلام، این سوال در ارتباط با بحث سئو نیست. لطفا این سوال را در بخش پرسش و پاسخ سایت و در دسته بندی وردپرس مطرح نمایید تا علت آن به بحث گذاشته شود.

  7. سلام و عرض ادب، تشکر از محتوای مناسبتون
    فروشگاه وبسایت ما تعداد زیادی محصول مشابه داره. فروشگاه محصولات دکوراسیون داخلی و تزئینات مثل کاغذ دیواری و پارکت و … مشخصات فنی و در اکثر موارد طرح دقیقا عین هم هستن و فقط مثلا در رنگ کمی فرق دارند. یا رنگ ها مشابه هستن و در طرح کمی باهم متفاوت هستن.
    در زمان ارائه محصول حتما باید مشخصات فنی محصول رو مطابق کاتالوگ اعلام کرد و این بخش از محتوای معرفی محصول به اجبار بین سایر محصولات همون شرکت تکراری خواهد بود. علاوه بر توضیحات تکراری کلمه کلیدی هم تکراری هست. مثلا لمینت آرتا و بعد کد اون محصول. لمینت آرتا کد ۱ لمینت آرتا کد ۲ و … اینها نام محصول هستن.
    چطور محصول رو وارد کنم تا گرفتار محتوای کپی و تکراری نشم؟
    سوال دوم اینکه محتوای محصولات رو چند کلمه بنویسم؟ اگر ۳۰۰ کلمه یا بیشتر باشه حتما یه بخش هایی تکراری میشه. مگر درباره ظاهر محتوای در حد یک پاراگراف بتونم محتوای یکتا برای محصول بنویسم. پیشنهاد شما چی هست؟ الان با حجم انبوه اطلاعاتی که در وب خوندم واقعا گیج شدم و نمیتونم راهکار مناسبی پیدا کنم. ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید.

    • با توجه به توضیحات شما پیشنهاد ما اینه که حتی الامکان تعداد صفحات محصولات رو کاهش بدید و ویژگی های محصول مانند کد رو به یک attribute قابل انتخاب توسط کاربر در صفحه محصول تبدیل کنید. این گونه از تولید صفحات غیر ضروری جلوگیری میکنید. در این شرایط هم میتونید یک محتوای یونیک به این تک صفحه ایجاد شده هم اضافه کنید. محدودیتی در توضیحات محصولات وجود نداره و تا جایی که میتونید محصول رو از نگاه های مختلف نقد و بررسی کنید و به توضیح ویژگی های اون بپردازید. مثلا میتونید به شرح تفاوت های کدهای مختلف محصول بپردازید.

  8. ممنون بابت سایت خوبتون که همیشه کمکمون کرده استاد. من یه سوالی تو ذهنم مشغوله که گفتم از شما بپرسم. ما یک سایت تازه تاسیس کردیم که حدودا ۲۰ روز میشه و هر روز حداقل ۵۰ تا مطلب کار میکنیم و پست میکنیم داخل سایت که زحمت زیادی برای سئوش میکشیم. حالا عده ای از دوستان بهمون گفتن این کار اشتباهه، چون سایت شما تازه تاسیسه و روزانه این حجم پست میزارید داخل سایت گوگل فکر میکنه سایت شما داره تقلب میکنه و ریپورتتون میکنه. روزانه مطالبتونو کم کنید در صورتی که تمام پست هارو خودمون کار میکنیم و این برای من قابل قبول نیست که جریمه بشیم. حالا سوال من اینه که واقعا میتونه تاثیر منفی داشته باشه و ریپورت شیم؟!

    • از نظر ما مادامیکه کیفیت محتوا در سطح بالایی باشه، کمیت محتوا نه تنها بد نیست، بلکه میتونه برگ برنده شما هم میتونه باشه. چرا که با داشتن منابع زیاد و باکیفیت میتونید در سئو زودتر به موفقیت و نتیجه ایده آل دست پیدا کنید.

  9. سلام و خسته نباشید
    دو تا سوال از خدمت شما داشتم.
    آیا میشه بدون لینک سازی خارجی و با تولید محتوای خوب رتبه گرقت؟
    و اینکه من بطور مثال بخواهم یک سایت فروشگاهی داشته باشم و تمام محتوای محصولات آن را کپی کنم (البته با اجازه صاحب خود سایت) ولی وبلاگ قوی با تولید محتوای اورجینال داشته باشم، آیا مطالب وبلاگ در گوگل رتبه خواهد گرفت یا نه، گوگل نگاهش به دامنه و کل سایت است. کلا میخواهم بدانم گوگل به محصولات و محتواها تک تک بدون توجه به دیگر مطالب رتبه خواهد داد یا نه در صورت کپی کل سایت را جریمه خواهد کرد؟ تشکر از شما

    • محتوا و بک لینک دو عنصر مهم در کسب رتبه محسوب میشن. بایستی دقت داشته باشید که بدون وجود محتوا هم کسب بک لینک عملا معنایی ندارد. اما در پاسخ به سوال شما به هیچ وجه محتوای تکراری و کپی از سایر سایت ها را پیشنهاد نمیکنیم.

  10. سلام وقتتون بخیر، من یک وب سایت آرایشی دارم و برای آدرس urlها دچار مشکل شدم.
    در بخش دسته بندی، یک دسته ایجاد کردم به نام «مطالب آرایشی» با یو آر ال «blog» و یکسری زیر دسته به نام آرایش چشم و…
    با توجه به اینکه وردپرس یک آدرس Category قبل از دسته های نوشته ایجاد می کنه، آدرس من به این شکل شده:
    /category/blog/Eye-makeup
    به نظر شما قبل از بلاگ، کتگوری اومده عجیب و بی معنی نیست؟ و آدرس رو طولانی نمی کنه؟
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

    • سلام. ساختار وردپرس به گونه ایست که کلمه category به ابتدای آدرس دسته بندی ها اضافه می شود. جهت حذف این کلمه راهکارهای متنوعی وجود دارد. یکی از ساده ترین راهکارها نصب افزونه Rank Math Pro است. این افزونه دارای قابلیتیست که می توانید کلمه category را حذف نمایید.

  11. سلام
    من در سئو سایتم به یک مشکل عجیب برخورد کردم. اونم این که سایتم توی یک کلمه کلیدی در نتایج گوگل به صورت مکرر پیدا میشه و بعد چند روز حذف میشه. مثلا بار اول تو صفحه 7 گوگل پیدا شد و ۲ روز موند و حذف شد و بعد از یک هفته بازم توی صفحه 5 اومد و بازم حذف شد. و یه بارم توی صفحه ۳ اومد و یه روز موند و بازم حذف شد. میخواستم بدونم این مشکل طبیعی هستش؟ یا نه؟ و ربطی به این که عمر دامنه کم هستش یا تازه سئو سایت رو شروع کردم داره یا نه؟

    • با عرض سلام، همر دامنه و وب سایت شما خیلی کمه و شاید این مورد مهمترین موضوع در مشاهده چنین رفتارهایی باشه. در حالت کلی نتایج صفحات سه به بعد گوگل هم دارای نوسانات زیادی هستند. همچنین با به بررسی که به عمل اومد، خیلی رویکرد بهینه ای در لینک های سایتتون وجود نداشت و صفحات هدف لینک شده، لندینگ پیج های مناسبی نبودند. به عنوان مثال این مسئله در رپورتاژ آگهی که از طرف سایت شما در سایت ایلنا داده شده، به وضوح مشهوده.

  12. سلام خسته نباشید دوستان.
    برای فروشگاهی که محصولات فانتزی میفروشه و اون محصولات فانتزی اشیا های موجود در بازی ها و فیلم ها هست، (مثلا جا سوییچی تفنگ پابجی یا مثلا دستبند واینکینگ ها و… ) چه کلماتی پیشنهاد میکنید؟

    • سلام، از ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی استفاده بفرمایید. همچنین پیشنهادات گوگل هم میتونه شروع خوبی برای گرفتن ایده های اولیه باشه.

  13. سلام وقتتون بخیر.
    من یک سایت در زمینه فروش فالوور راه اندازی کردم. الان در حال راه اندازی صفحه اصلی سایت هستم و چند روزه یه سوالی برام پیش اومده. وقتی توی گوگل کلمه “خرید فالوور” رو سرچ میکنیم لینک های اول تا ششم همشون با این کلمه روی صفحه اصلی بالا هستن و میخوام بدونم بهتره من هم صفحه اصلی رو برای کلمه خرید فالوور اختصاص بدم یا بهتره صفحه اصلی فقط اسم سایتم و نام برند(جهان فالوور) باشه؟

    • سلام. این موضوع بستگی به استراتژی شما داره. اگر خدمات سایتتون محدود به همین خرید فالوور هست، میتونید صفحه اصلی رو هدفگذاری کنید، اما اگر خدمات متنوعی در سایر حوزه ها دارید، میتونید یک صفحه داخلی رو به عنوان لندینگ پیج برای کلمه کلیدی”خرید فالوور” طراحی کنید.

  14. سلام و عرض ادب. من یک سایت در زمینه لوله بازکنی در کرج راه اندازی کردم و یک مطلب یونیک و خیلی خوب هم با همین کلمه “لوله باز کنی در کرج” داخلش منتشر کردم و حتی ایندکس هم شده و یک هفته از انتشار محتوا میگذره اما اصلا توی نتایج گوگل حتی صفحه دهم نیست.
    این حوزه به صورت کلی و مخصوصا در کلمات شهر تهران سخت هست اما از اونجا که سایت من بصورت لوکال و محلی و فقط در شهر کرج هست سخت نیست و رقابت زیادی نداره و رقبا هم قدمت و بک لینک زیادی ندارن. طبق سایت های نامرتبط هم که در نتایج میبینم حداقل باید تا صفحه پنجم بیاد. چون من تجربه مدیریت چندین سایت رو هم دارم و اولین باره این مشکل برام پیش میاد. به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

    • سلام، درسته در این موضوع در شهر کرج کم رقابت تره، اما به هیج وجه کم رقیب نیست و نیاز به فعالیت نسبتا خوبی برای دیده شدن هست. منظورم اینه که صرفا با یه سایت دو صفحه ای احتمالا نتونین حتی به صفحه دومم برسید. تلاش بیشتری کنید، محتوای بیشتری تولید کنید، استانداردهای سئو رو با دقت بیشتری رعایت کنید، بک لینک خوب هم یادتون نره، مطمئنا پس از مدتی به نتیجه دست پیدا می کنید.

  15. سلام وقت بخیر
    خوب هستین
    آقا ما به یه مشکل عجیب برخوردیم

    هنگام ایندکس اولیه در گوگل سرچ کنسول خطایی با عنوان Excluded by ‘noindex’ tag برخورد کردم که این یعنی صفحه اصلی سایت تگ نوایندکس خورده ، ولی وقتی سورس کد سایت میبینم که تگ بصورت ایندکس خورده!!
    در وردپرس هم به موتور های جستجو اجازه ایندکس هم دادم ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟!

    • سلام. این گونه موارد فنی بایستی به صورت دقیق بررسی بشن. احتمالا یه جای کار میلنگه و اشتباهی در پیکربندی صورت گرفته. دقیق تر بررسی کنید، در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

  16. سلام و وقت بخیر. من یک محصول آموزشی دارم و میخوام علاوه بر قرار دادن 5 فصل اول به صورت ویدیو، 5 قسمت جزوه اول رو به صورت pdf هم قرار بدم. اما کمی فکر کردم و چون تعداد کلمات جزوه های رایگان هم به 10 هزار کلمه میرسه به ذهنم رسید شاید اگر در متن همون صفحه محصول قرارشون بدم میتونه برای سئو بهتر باشه. (البته فکر کنم اگه این تعداد کلمه در صفحه قرار بگیره خوانایی و تجربه کاربری صفحه هم دچار مشکل میشه که برای این منظور هم میخوام بصورت منو آکاردئون دربیارم) از طرفی هم فکر کنم که متن فایل پی دی اف در گوگل ایندکس میشه چون چندین پاراگراف از متن پی دی اف های مختلف رو در گوگل سرچ کردم و لینکشون نمایش داده شد. اما با این حال باز هم برام سوال هست که بصورت متن در همون صفحه قرار بگیره بهتر هست یا بصورت pdf؟

    • سلام. پاسخ دقیق به این سوال نیاز به آگاهی دقیق از محتوا، کلمه کلیدی هدف و بررسی سایتتون داره. اما اگه بخوام در حالت کلی بهتون پاسخ بدم اولویت رو UX صفحه قرار بدین. اگر نمیدونید در کدوم حالت بهترین تجربه کاربری رو دریافت می کنید، از A/B تست استفاده کنید. همچنین بررسی نتایج صفحه اول گوگل در کلمه کلیدی هدفتون هم میتونه ایده نسبتا خوبی از فرمت ایده آل صفحه بهتون بده.

  17. سلام و وقت بخیر امیدوارم حالتون عالی باشه.
    ببخشید من چندین دوره لینک سازی و تدوین رپورتاژ شرکت کردم ولی هنوز به مرحله اجرا نرسیدم و الان یک سوال برام پیش اومده. من یک صفحه در سایتم با عنوان و کلمه کلیدی “آموزش تولید محتوا” و یک صفحه دیگه با کلمه کلیدی و عنوان “دوره آموزش تولید محتوا” دارم که حالا میخوام برای کلمه “آموزش تولید محتوا” که ترافیک بیشتری وارد سایت میکنه چند رپورتاژ سفارش بدم… و قسمت مهم سوالم اینجاست که آیا وقتی در این مقاله به مقاله دوم که “دوره تولید محتوا” هست لینک داخلی بدم ممکنه تاثیری توی ارتقا رتبه این صفحه هم داشته باشه؟ در واقع سوالم به طور کلی این هست که آیا وقتی برای یک صفحه لینک سازی گسترده و زیاد انجام بدیم و رتبه هم بگیره آیا ممکنه روی بهبود رتبه صفحاتی که لینک داخلی اونا در این صفحه هست هم تاثیر بزاره؟

  18. من دچار مشکل خاصی شده ام. یک نفر وب سایتی را به وبسایت من ریدایرکت کرده است. هنگام چک کردن بک لینک های سایت، متوجه این موضوع شدم. همچنین من اون وب سایت رو در wayback machine سایت archive.org چک و مشاهده کردم که این وب سایت در سال 2017 محتوای ضعیفی داشته است. آیا چنین شرایطی می تواند برای سایت من مضر باشد؟ آیا بایست کاری انجام دهم یا اینکه بیخیال آن شوم؟

    • چنین ریدایرکت هایی میتواند به سایت شما آسیب برساند. بهتر است که این لینک را توسط ابزار Google disavow tool بی اثر کنید. دقت داشته باشید که ابتدا فایل disavow قبلی را دانلود و لینک جدید را به انتهای آن اضافه کنید. در غیر این صورت ممکن است که زحمت های قبلی شما از بین بروند.
      علاوه بر این می توانید ترافیک ارجاع شده از این دامنه را به سایتی دیگر ریدایرکت کنید. دقت داشته باشید که ترافیک آن را به خودش ریدایرکت نکنید، چرا که این ترافیک در یک چرخه گیر کرده و مجددا به سایت شما بر میگردد.

  19. من الان یک سایت فروشگاهی html رو دارم میزنم، اون فروشگاه سایت فعلیش وردپرسیه و رتبه گوگل بالایی داره. الان میخام بدونم بعد از تکمیل سایت چطور میشه اون رتبه قبلی رو به این سایت جدید اختصاص داد، یعنی بک اند کار این کارو انجام میده؟؟

    • سلام، تا اونجا که میتونید باید سعی کنید که ساختار سایت، محتوا و URL ها رو حفظ کنید، مگر اینکه چیز بهتری برای عرضه دارید.. در صورت تغییر در URL ها، اونها رو ریدایرکت 301 کنید.
      هم فرانت و هم بک اند دخیل هستند در این کار. در کل کار حساسیه و باید به دقت انجام بشه. سایت های زیادی دیده شده اند که پس از همچین تغییراتی، به علت عدم عدم مهارت و تخصص دچار افت رتبه بسیار شدیدی شدند.

    • منظور از نتایج ارگانیک در گوگل، به طور ساده نتایجی هستند که از طریق سئو به دست میاند، نه گوگل ادوردز.

  20. میخواستم نظر کاربران رو در رابطه با استفاده از سایت سازها برای فروشگاه اینترنتی بدونم.

    • متاسفانه سایت ساز ها مشکلات زیادی در زمینه سئو دارند و متناسب با بروزرسانی های گوگل هم آپدیت نمیشن. نباید گول سادگی یا هزینه کمشونو خورد، چرا که هیچ نتیجه ای نمیشه ازشون گرفت. متاسفانه به شکل سفارشی هم بروز نمیکنن سایتو. چون که اگه برای شما چیزی رو عوض کنن، این تغییر در تمام سایت هاشون اعمال میشه و این از نظر اونها چیز خوبی نیست.

  21. سلام
    خیلی ممنون مطلب مفیدی بود ولی خیلی از اصطلاحات و ابزارهاش دیگه کار نمیکنه و قدیمی و منسوخ شده
    کاش مطلب را بروز می کردید و الگوریتم های جدید را هم بهش اضافه می کردید

    • با سلام، اصطلاحات چیزی نیستند که از بین بروند. در مورد ابزارها هم صرفا ابزار گوگل وبمستر تولز به گوگل سرچ کنسول تغییر نام داده شده. اگر مورد دیگه ای مد نظرتون بود، اشاره بفرمایید.

  22. سلام وقت بخیر به تیم عالی رادزاد
    به یه مشکل خوردیم به یه مشاوره واقعا نیاز داریم ولی خب هزینه مشاوره رو نداریم.
    یه سوال کوتاه داشتم، بنده یه اسم دامنه انتخاب کرده بودم که الان دقیقا همون اسم به نام یه شرکت ثبت شده ولی اون حوزه کاریش کشاورزیه، بنده حوزه کاریم نقد بررسی گوشی موبایل و الان به یه دو راهی خوردم. چون لوگو و اینا و استودیو همه با همون دامنه ساختیم. نظرتون اینه که یه حرف به دامنه اضافه کنیم یا کلا از اول یه اسم انتخاب کنیم و دوباره لوگو سازی و اینا.
    اگه پاسخ بدین خیلی ممنونتون میشم، اخه صفر صفریم و خیلی مشکلات داریم. لطفا همین جا بگید که چکار انجام بدیم.

    • سلام. اگر درست متوجه منظورتون شده باشم، شما قبل از خرید دامنه اقدام به طراحی لوگو و غیره کردین که خب تصمیمتون اشتباه بوده. پیشنهاد میکنم تجدید نظر کنید و مسیر برندینگ و دیجیتال مارکتینگ رو از ابتدا با گام های درست بردارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *