تاثیر هاست در سئو

سئو یا همان بهینه سازی برای موتورهای جستجو یک اصطلاح جامع برای اقداماتیست که می توانید در جهت بهبود رتبه وب سایت خود در موتورهای جستجو انجام دهید. معمولا بیشتر ترافیک وب سایت شما از جستجوهای انجام شده در موتورهای جستجو مانند گوگل به دست می آید.وقتی وب سایت شما در نتایج جستجوی محصولات و خدماتتان بالاتر از رقبا ظاهر می شود، آن زمان می توانید بر بازار تسلط داشته باشید. هاست (میزبانی وب) خوب تاثیر زیادی در سئو سایت و رتبه آن دارد.

صاحبان وب سایت ها، زمان و هزینه زیادی را صرف انجام سئو در وب سایت خود می کنند. این اقدامات می تواند شامل ایجاد محتوای مرتبط با کسب و کار، بهینه سازی صفحات، کمک به درک بهتر محتوا برای موتورهای جستجو و گرفتن بک لینک از وب سایت های معتبر باشد. همه این اقدامات در نهایت باعث می شود که گوگل وب سایت شما را در رتبه های بالاتر نتایج موتورهای جستجو قرار دهد و کاربران برای دریافت پاسخ سوال های خود بر روی وب سایت شما کلیک کنند.

اکثر متخصصان سئو بر این باورند که گوگل بیش از 200 فاکتور را برای رتبه بندی وب سایت ها در نتایج جستجو در نظر می گیرد. هاست مورد استفاده شما قطعا یکی از این عوامل است و متاسفانه اغلب نادیده گرفته می شود. در این مقاله، فاکتورهایی را مورد بحث قرار می‌دهیم که چگونه انتخاب نامناسب یک شرکت هاستینگ می‌تواند بر رتبه سایت تأثیر منفی بگذارد.

چرا هاست در سئو مهم است؟

هنگامی که تصمیم به ایجاد یک وب سایت گرفتید، باید شرکتی را انتخاب کنید که میزبان آن باشد. این انتخاب در درجه اول به شما کمک می کند تا رتبه سایت خود را افزایش دهید و با استفاده از سئو به مخاطب هدف وسیعی دست یابید. اگر می‌خواهید در رقابت شدیدی که بین وب‌سایت‌های مشابه وجود دارد متمایز شوید و نظر گوگل را به سمت خود جلب کنید، هاست یا میزبانی وب آیتمی است که باید به آن توجه داشته باشید.

وب هاستینگ چگونه کار می کند؟

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که وقتی وب سایتی در مرورگر خود باز می کنید، چه اتفاقاتی در پس ماجرا می افتد؟

هنگامی که از وب سایتی مانند radzad.com بازدید می کنید، درخواستی از طرف رایانه شما بر بستر اینترنت ارسال می شود. در ادامه این درخواست به وب سروری که radzad.com در آن میزبانی می شود ارسال می گردد.

در پاسخ به درخواست شما، سرور با داده های متناسب با درخواست شما به کاربر پاسخ می دهد و در نتیجه آن وب سایت در رایانه شما نمایش داده می شود. در حقیقت به کمک اینترنت، شما برای دریافت اطلاعات مورد نظرتان با وب سرور در تعامل خواهید بود. برای هر اقدامی که توسط شما در وب سایت انجام می شود، داده ها از سرور میزبان دریافت شده و در مرورگر شما نمایش داده می شود.

اگر سرور کند بوده و پاسخگویی به درخواست های شما کمی طول بکشد، وب سایت شما هم در نتیجه بسیار کند بارگذاری می شود. بهترین کار این است که نوع سرور را بر اساس میزان ترافیکی که وارد وب سایت شما می شود، انتخاب کنید. خلاصه اینکه سرعت پاسخ دهی سرور به درخواست ها، تعیین کننده سرعت بارگذاری وب سایت در مروگر کاربر است.

انواع هاست کدامند؟

انواع مختلفی از وب هاستینگ وجود دارد. انتخاب بهترین نوع بستگی به نوع کسب و کار شما یا وب سایتی دارد که می خواهید بسازید. مهمترین انواع هاست عبارتند از: هاست اشتراکی، VPS، هاست ابری و سرورهای اختصاصی.

1. هاست اشتراکی

هاست اشتراکی محبوب ترین شکل میزبانی وب و روشی است که اکثر افراد هنگام راه اندازی یک وب سایت از آن استفاده می کنند. همانطور که از نام آن پیداست، این روش شامل به اشتراک گذاری منابعی مانند RAM و CPU بین چندین سایت در یک سرور است. بسته به پیکربندی، انواع مختلفی از سرویس ها در هاست اشتراکی وجود دارد.

هاست های اشتراکی با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. برخی از آنها قابل اعتمادتر از دیگران هستند.

2. VPS

VPS مخفف “سرور خصوصی مجازی” یا یه صورت عامیانه تر “سرور مجازی” است. مانند هاست اشتراکی، سایت هایی که در VPS میزبانی می شوند، به صورت اشتراکی از یک سرور استفاده می کنند. با این حال، منابع سرور به اشتراک گذاشته نمی شود. قضیه بدین شکل است که سرور فیزیکی با استفاده از مجازی‌سازی به بخش‌هایی تقسیم می‌شود که هر کدام دارای منابع تعیین‌شده خود هستند.

RAM، CPU، میزان فضا و ترافیک، همگی در VPS تضمین شده است.

3. هاست ابری

میزبانی ابری شکل جدیدی از میزبانی وب بوده که از چندین سرور تشکیل شده است و به جای فعالیت مجزا، در کنار هم کار می کنند. شبکه های ابری تضمین می کنند که اگر یک سرور از کار بیفتد، سرور دیگری وب سایت شما را فعال نگه می دارد. هر چه تعداد سرورها در شبکه ابری بیشتر باشد، منابع بیشتری در فضای ابری وجود خواهد داشت.

4. سرور اختصاصی

سرور اختصاصی نوعی از میزبانی وب است که در آن کل سرور و منابع آن به یک مشتری اختصاص داده می شود. از آنجایی که سرور با هیچ کاربر دیگری به اشتراک گذاشته نمی شود، تمام منابع سرور تضمین شده است و در اختیار کاربر می باشد.

سرور اختصاصی

بهترین نوع هاست کدام است؟

خوب، همانطور که هر سئوکار می گوید … بستگی دارد! مناسب ترین هاست به نوع وب سایتی که دارید یا می خواهید بسازید بستگی دارد. میزان ترافیکی که در حال حاضر دارید یا تخمین می زنید داشته باشید را در نظر بگیرید، زیرا هاست شما بر عملکرد و مقیاس پذیری وب سایت شما تأثیر می گذارد.

هاست اشتراکی:

بهترین برای: وب سایت های کوچک.

مزایا: ارزان ترین گزینه است و نیاز به دانش فنی زیادی برای راه اندازی ندارد.

معایب: منابع وب سایت شما با وب سایت های دیگری به اشتراک گذاشته می شود، به این معنی که ممکن است مشکلات عملکرد و زمان بارگذاری بیشتری داشته باشید. به علاوه، اگر سایتی در سرور شما به‌عنوان اسپم علامت‌گذاری شود، آدرس IP سرور شما در لیست سیاه قرار می‌گیرد. این نوع هاست ها مقیاس پذیر نیستند.

:VPS

بهترین برای: کسب‌وکارهای کوچک یا متوسط ​​که نمی‌توانند از پس هزینه‌های سرور اختصاصی برآیند یا منابع مصرفی آنها از یک هاست اشتراکی بیشتر شده است.

مزایا: اگر دانش فنی دارید، VPS امکان پیکربندی سفارشی را برای شما فراهم می کند. همچنین سرعت بارگذاری وب سایت در آن سریعتر بوده و آپتایم (درصد زمانی که سایت شما آنلاین است) بیشتری دارد. هزینه آن کمتر از یک سرور اختصاصی است که آن را برای مشاغل کوچک و در حال رشد، مقرون به صرفه‌تر می‌کند و راه‌اندازی آن تقریبا به آسانی هاست اشتراکی است.

معایب: شما هنوز یک سرور اصلی را با سایر وب سایت ها به اشتراک گذاشته اید. همچنین چیزهایی وجود دارد که نمی توانید در تنظیمات سرور خود کنترل کنید.

هاست ابری:

بهترین برای: کسب و کارهای رو به رشد، به دلیل مقیاس پذیری و انعطاف پذیری آن.

مزایا: شبکه های ابری فضای ذخیره سازی بیشتری نسبت به هاست اشتراکی ارائه می دهند. به راحتی می توان با توجه به نیازهای کسب و کارتان، فضای مورد استفاده را کوچک یا بزرگ کرد. همچنین زمان بارگذاری سریعتر ارائه شده توسط هاست های ابری به بهبود دیده شدن توسط موتورهای جستجو کمک می کند.

معایب: هاست ابری به طور کلی گران تر از هاست اشتراکی است. همچنین خطر سرقت داده ها نیز افزایش می یابد، بنابراین باید مطمئن شوید که شرکت ارائه دهنده میزبانی وب شما قابل اعتماد است.

هاست ابری

سرور اختصاصی:

بهترین برای: سازمان ها و شرکت های بزرگ با هزاران بازدید کننده در روز.

مزایا: کنترل کاملی روی پیکربندی سرور دارید و از امنیت بیشتری بهره مند می شوید. سرور اختصاصی همانطور که از نام آن پیداست با منابع اختصاصی ارائه می شود، بنابراین منابع سرور با سایت دیگری به اشتراک گذاشته نمی شود. در نتیجه عملکرد و زمان آپتایم تضمین می شود.

معایب: گران است و برای پیکربندی و نگهداری به مهارت های فنی نیاز دارد.

فاکتورهای تاثیرگذار هاست در سئو

1. آپتایم/ داون تایم (Uptime/Downtime)

شرکت هایی که در زمینه ارئه خدمات هاستینگ معروف ترند، میزبانی قابل اعتمادی دارند. فاکتور ثبات در بحث هاست موضوعی مهم است.

انتخاب نوع میزبانی که متناسب با وب سایت باشد، شما امری ضروری است، زیرا این انتخاب شما در نهایت بر پارامترهای uptime/downtime تأثیر زیادی دارد. پایشگرهای موتورهای جستجو یا «خزنده‌ها» احتمالاً در طول روز چندین بار از سایت شما بازدید می‌کنند و عدم دسترسی به سایت از دید آنها یک امتیاز منفی برای سایت شما محسوب می شود. گزارش‌های مکرر قطعی سایت از دید گوگل، یک فاکتور منفی است و بر رتبه صفحات سایت تأثیر منفی می گذارد.

اگر سایت شما حتی برای 1 درصد از مواقع از کار بیفتد، این معادل 7 ساعت در طول یک ماه است. این موضوع می تواند پیامدهای جدی برای یک کسب و کار داشته باشد، به خصوص اگر شما یک فروشگاه آنلاین داشته باشید که برای درآمد زایی به آپتایم بالا نیاز داشته باشد.

با این حال، شایان ذکر است که زمانی که شرکت هاستینگ دست به تعمیرات اساسی میزند، طبیعتا هاست مدتی از کار می افتد. قبل از انتخاب هاست می‌توانید از آنها بپرسید که هر چند وقت یکبار ممکن است این اتفاق بیفتد و این موضوع را در فرآیند تصمیم‌گیری خود لحاظ کنید. برخی از هاست ها ممکن است تعمیر و نگهداری بیشتری نسبت به بقیه انجام دهند.

سایر مسائلی که می‌توانند بر روی قطعی هاست تاثیر بگذارند شامل SPOF و مسائل امنیتی هستند. ارائه دهنده هاست شما باید دارای افزونه های امنیتی باشد که بتواند به جلوگیری از حملات DDoS، بدافزارها و غیره کمک کند.

2. سرعت

زمان استاندارد بارگذاری وب سایت در حدود 3 ثانیه است و تحقیقات نشان می دهد که 40٪ از مردم اگر بیش از 3 ثانیه برای بارگذاری سایت شما معطل بمانند، به طور کامل سایت شما را ترک می کنند و این موضوع می تواند تأثیرات زیادی بر ترافیک سایت شما داشته باشد.

گوگل موضوع سرعت وب سایت را در الگوریتم های خود در نظر می گیرد. به عبارت دیگر مسئله سرعت بارگذاری سایت به طور مستقیم بر سئو تاثیر گذار است.

در سال 2010 بود که گوگل تصمیم گرفت فاکتور زمان بارگذاری سایت را در الگوریتم های رتبه بندی خود لحاظ کند. دلیل این امر افزایش نارضایتی کاربران ار کندی سایت های نمایش داده شده در نتایج گوگل بود. این موضوع باعث شده بود درامد گوگل کاهش زیادی را تجربه کند، چرا که نرخ استفاده از گوگل کمتر شده بود و در نتیجه کاربران کمتری بر روی تبلیغات کلیک می کردند.

سرعت سایت بر حس افراد نسبت به کسب و کار آنلاین شما و میزان اعتماد آنها به شما، بسیار تاثیر گذار است. زمان بارگذاری بالا و عدم پاسخگویی وب سایت، حس اعتمادی را در مشتریان یا بازدیدکنندگان القا نمی‌کند.

شرکت های هاستینگی که هاست رایگان یا بسیار ارزان ارائه می دهند اغلب در زمینه سرعت و عملکرد سرورهای خود حرفی برای گفتن ندارند. وجود بار زیاد بر روی سرور همراه با زیرساخت های محدود می تواند منجر به بارگذاری کندتر وب سایت شما شود. این موضوع از دو جهت به عملکرد وب سایت شما آسیب می رساند. سایت‌های کند کاربران را آزار می‌دهند و اغلب آنها در چنین شرایطی بر روی دکمه بازگشت کلیک می‌کنند یا حتی مستقیماً سایت سما در مرورگر خود میبندند. ثانیا، گوگل علاقه مند نیست که خیلی منتظر بماند تا به محتوای یک صفحه پی ببرد.

کاربران هاست اشتراکی بیشتر، اثرات کندی وب سایت را احساس کنند، زیرا منابع در دسترس آنها به صورت اشتراکی بین چندین وب سایت به اشتراک گذاشته شده است.

هنگام انتخاب ارائه دهنده هاست و پلن مورد نظر خود، باید میزان ترافیک، فضای ذخیره سازی و منابع مورد نیاز خود را در نظر داشته باشید. VPS و سرورهای اختصاصی بهترین گزینه‌ها برای دست یابی به سرعت و عملکرد بهتر هستند، زیرا رم و پهنای باند مقیاس‌پذیر دارند. شرکت هاستینگ شما همچنین بهتر است CDN (شبکه تحویل محتوا) را هم در پلن خود ارائه دهد تا تاخیر در بارگذاری محتوای صفحات به حداقل برسد. در این راستا می توانید از Cloudflare برای دستیابی به CDN استفاده کنید. می توانید تنظیمات CDN را از طریق cPanel مدیریت کنید، اما اگر از وب سایت رسمی Cloudflare استفاده کنید، به تنظیمات بیشتری دسترسی خواهید داشت.

برای بررسی عملکرد صفحات وب سایت خود، می توانید از ابزارهایی مانند Pingdom، GTMetrix و Google’s PageSpeed ​​Insights استفاده کنید. این ابزارها گزارش هایی از عملکرد یک صفحه در دستگاه های تلفن همراه و دسکتاپ ارائه می دهند. همچنین پیشنهاداتی نیز در مورد چگونگی بهبود برخی پارامترهای مرتبط با سرعت سایت، به شما ارائه می شود.

3. امنیت

انتخاب یک شرکت هاستینگ دارای ماژول های امنیتی یکی از بهترین راه های افزایش سطح امنیت سایت است. معمولاً مشتریان کسب و کارهای کوچک، میزبانی از وب سایت سایت خود را به شرکتی که آن را ساخته است می سپارند. از آنجایی که هاستینگ، فعالیت اصلی این شرکت های طراحی سایت نیست، معمولا آنها توجه کافی به مسئله امنیت ندارند. در نتیجه ارتقا سرور به کندی انجام می شود یا اصلا انجام نمی شود و همچنین امکان فعالیت های مخرب توسط اسکریپت ها هم وجود دارد. چنین سایت هایی به دلیل کار فعالیت اسکریپت هایی که توسط هکرها پیاده سازی شده اند، بسیار کند هستند. چنین وضعیتی نمی تواند منجر به کسب نتایج خوبی در موتورهای جستجو شود. بنابراین، از پلن های هاستینگ های غیرحرفه ای استفاده نکنید، زیرا صرفه جویی در مقداری پول در این وضعیت اصلا ارزشش را ندارد.

استفاده از خدمات میزبانی وب قابل اعتماد، امروزه هزینه زیادی به دنبال ندارد. همکاری با یک شرکت هاستینگ معتبر و با سابقه برای اطمینان از امنیت وب سایتمان، بسیار مهم است.

4. مکان سرور

جایی که سایت شما میزبانی می شود نیز ممکن است بر سرعت و زمان بارگذاری تأثیر بگذارد. دور بودن مکان فیزیکی سرور به مخاطبین هدف شما، ممکن است بر سرعت بارگذاری سایت در مرورگر کاربران تأثیر بگذارد.

دور بودن مکان سرور به کاربران هدف شما می‌تواند از نظر الگوریتم‌های موتور جستجو مشکوک به نظر برسد و به سئو کمی آسیب برساند. در حالت ایده آل بهتر است که دیتا سنتر از نظر جغرافیایی نزدیک به اکثر بازدیدکنندگان سایت شما باشد. به عنوان مثال، اگر شخصی به دنبال یک کسب و کار یا وب سایت مستقر در بریتانیا باشد، معمولا آنهایی که دارای آدرس IP بریتانیا هستند در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهند داشت.

اینجاست که یک CDN می تواند وارد عمل شود. CDN یک شبکه توزیع شده از مراکز داده و سرورهای پروکسی است که به عنوان یک لایه در اکوسیستم اینترنت کار می کند. صاحبان سایت ها به اپراتورهای CDN برای ارائه محتوای خود از چندین نقطه از جهان مبلغی پرداخت می کنند و از آن طرف CDN ها هم به ISPها (ارائه دهنده خدمات اینترنت) برای میزبانی سرورهای خود در دیتاسنتر آنها پول می پردازند.

نتایج جستجوی گوگل به آدرس IP سرور بستگی دارد و نزدیک بودن مکان سرور به کاربران هدف، معمولا منجر به ترافیک بیشتر وب سایت می شود. در نهایت انتخاب یک هاست در کشورتان، هدف قرار دادن مخاطبان محلی را آسان تر می کند و در نهایت رتبه وب سایت شما در جستجوهای محلی را بهبود می بخشد.

5. هاست اشتراکی

بحث های زیادی در مورد تأثیر هاست اشتراکی بر سئو به خصوص در داشتن یک آدرس IP مشترک بین چندین سایت وجود داشته است. با کمی جستجو مشاهده می کنید که نظرات متفاوتی در مورد اینکه آیا یک IP اشتراکی تأثیر منفی بر سئو دارد یا خیر در انجمن ها و وبلاگ های مختلف درج شده است.

در حالی که برخی ادعا می‌کنند که برخی سایت‌ها بر بستر یک IP مشترک می توانند بر روی سایر سایت های روی همان IP تأثیر بگذارند، کارمندان گوگل این نظریه را رد کرده‌اند و گفته‌اند که این موضوع لزوماً صحیح نیست و ممکن است تنها زمانی این نظریه صحیح باشد که بسیاری از سایت‌های موجود بر روی یک IP اسپم به نظر برسند.

به نظر می رسد که واقعیت ها هنوز در مورد این موضوع مبهم هستند، بنابراین به جای تلاش برای رمزگشایی چیزی که حتی متخصصان سئو نیز نتوانسته اند روی آن توافق کنند، بیایید به فاکتورهایی توجه کنیم که هاست های اشتراکی به واسطه آنها در واقعیت می توانند تأثیر قابل توجهی بر سئو داشته باشند.

با گذشت زمان، نرخ پرش (بانس ریت) بالا می تواند به رتبه صفحات سایت شما آسیب برساند. هنگام استفاده از یک هاست اشتراکی، در نظر داشته باشید که ممکن است منابع سرور سایت شما در بین حداقل 100 وب سایت مختلف به اشتراک گذاشته شود. در واقع در کنار یک آدرس IP مشترک، پهنای باند و رم سرور را نیز به اشتراک گذاشته اید، بنابراین اگر یکی از آن سایت‌ها افزایش ترافیک ناگهانی زیادی داشته باشد، سایت شما نیز می‌تواند تحت تأثیر قرار گیرد.

برای بسیاری از مشاغل کوچک، هاست اشتراکی برای ایجاد یک حضور حداقلی با کمترین هزینه گزینه مناسبی است. با این حال، هنگامی که به صورت جدید وارد کسب و کار خود شدید، تعداد صفحات سایت، میزان ترافیک، و نیاز به منابع افزایش می یابد، در این شرایط است که احتمالاً به یک VPS که سرعت بیشتر و عملکرد بهتری ارائه می دهد، نیاز خواهید داشت. برای برآوردن نیازهایتان، شرکت هاستینگی را انتخاب کنید که بتواند در تمام طول مسیر موفقیت با شما همراه بوده و پلن های متنوعی داشته باشد. در کنار یک هاست خوب، سایت شما از این نظر چیزی کم نخواهد داشت و می توانید زمان، توجه و تلاش خود را به توسعه کسب و کار خود معطوف کنید.

6. محدودیت های هاستیگ

برخی از شرکت های هاستینگ محدودیت های عجیبی دارند. از طرف برخی کاربران گزارش شده است که روی پلتفرمی سایت خود را میزبانی کرده اند که به آنها امکان دسترسی به فایل‌های .htaccess خودشان را نمی‌داد. یا شرکت هاستینگ آنها محدودیت 1000 ریدایرکت را اعمال کرده بودند، در حالی که از نظر تئوری محدودیتی در تعداد ریدایرکت ها وجود ندارد.

این موضوع لزوماً بر روی سئو تأثیر نمی گذارد، اما بسته به کاری که می خواهید با وب سایت خود انجام دهید می تواند تاثیرگذار باشد. در نتیجه از قبل مطمئن شوید که هاست به شما اجازه می دهد تا تمام کارهای عادی و روزمره تان را در سایت خود انجام دهید.

یک ارائه دهنده خوب هاست همچنین می تواند به شما در موارد زیر کمک و راهنمایی کند:

7. پشتیبانی

آیا به هاست مدیریت شده نیاز دارید؟ آیا در بخش IT خود منابع انسانی دارید که به شما در مدیریت سرور و سیستم ها کمک کند؟ اغلب استفاده از یک بسته پشتیبانی همراه با هاست توصیه می شود، زیرا به همراه بسته پشتیبانی از امکانات ارائه شده، بهتر بهره مند خواهید شد.

8. گواهینامه امنیتی SSL

گواهینامه های SSL یک پروتکل در وب هستند که داده ها را در سراسر اینترنت احراز هویت و رمزنگاری می کنند. بسته به نیاز خود، می توانید از گواهی SSL پولی یا رایگان برای اطمینان از امنیت سایت خود استفاده کنید.

گوگل در الگوریتم های خود به وب سایت هایی که از گواهینامه های SSL استفاده می کنند، امتیاز بیشتری میدهد و در نتیجه سئو وب سایت در کنار گواهینامه SSL ارتقا خواهد یافت.

اگر چنین چیزی ندارید، سئوی وب سایت خود را به خطر می اندازید. امروزه گواهینامه امنیتی چیز خارج از انتظاری نیست.

9. کش سمت سرور

پیاده سازی کش مناسب در وب سایت شما بسیار بیشتر از آنچه فکر می کنید بر سئوی سایت شما تأثیر می گذارد! اغلب اوقات شما کارها را به درستی انجام می دهید (بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر، بهینه سازی اسکریپت ها، …)، اما باز هم میبیند که سایت شما مقداری کند است. این جاست که کش به کمک شما می آید. پیاده سازی کش در سمت سرور می تواند به طور شگفت انگیزی سرعت سایت را افزایش داده و سئو سایت را ارتقا دهد.

بسته به نوع سرور خود می توانید از انواع کش در سایت خود استفاده کنید. پیاده سازی کش سمت سرور در سرورهای اختصاصی کاملا در اختیار شماست، اما در سرورهای اشتراکی باید از قبل با پشتیبان هاست مشورت کنید. برخی از راهکارهای قابل ارائه در بحث کش عبارتند از Varnish، Redis و Memcached.

10. نام دامنه

نام دامنه یکی از ارکان شناخته شده برای یک وب سایت در بحث سئو است. در گذشته استفاده از دامنه های دارای کلمه کلیدی یک امر عادی بود. با این حال، زمانی که گوگل متوجه شد که افراد از این فاکتور رتبه‌بندی استفاده نادرست می‌کنند، گوگل شروع به تغییر اوضاع کرد. با شرایط فعلی، نام های دامنه ای که قابل برند شدن هستند، امن ترین راه حل هستند.

همه چیز در مورد ایجاد یک برند است که کاربران بتوانند به آن اعتماد کنند. تنها چیزی که نیاز دارید این است که مرجعی باشید برای کسب اطلاعات مرتبط و مفید.

روش استاندارد در بحث انتخاب نام دامنه، انتخاب دامنه‌های .com است. اگر مخاطبین خاصی از یک کشور را هدف قرار می دهید، استفاده از پسوند جغرافیایی مانند .ir یک جایگزین معقول برای .com است، زیرا این گونه گوگل وب سایت شما را در نتایج محلی بهتر نشان می دهد.

شما می توانید نام دامنه خود را نهایتا تا 10 سال تمدید کنید. بنابراین، زمانی که زمان تمدید یا تغییر فرا می رسد، مهم است که همچنان کنترل دامنه قدیمی را حفظ کنید. هنگام خرید یک دامنه جدید می توانید از ریدایرکت های 301 استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که ترافیک سایت شما دستخوش تغییر نشود. در این راستا پیشنهاد می کنم مطلب تاثیر ریدایرکت در سئو را مطالعه کنید.

جمع بندی

انجام درست سئو برای موفقیت کسب و کار آنلاین شما بسیار مهم است. با این حال، تأثیر هاستینگ بر رتبه سایت خود را نادیده نگیرید. یک وب‌سایت کند که به طور مکرر قطع می شود، نتایج خوبی برای شما به همراه نخواهد داشت. اگر سرور به طور مداوم قطع شود، وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو در رتبه پایین تری ظاهر می شود. برای انجام بهتر سئو کمی هزینه بیشتری کرده و از سرویس های معتبر هاستینگ استفاده کنید.

اگر در کسب و کار آنلاین خود کاملا جدی هستید، به اندازه کافی از بودجه خود را برای هاست اختصاص دهید. مطمئن باشید چندین برابر این هزینه به شما باز خواهد گشت.

4 دیدگاه

  1. 1 .می خواستم بدونم آیا انتقال وب سایت به هاست لوکال (سرور داخل شرکت) تاثیر بر روی سئو وب سایت می گذارد؟
    2. اگر سرعت لود برای ip های داخل ایران خوب بشه ولی برای خارج از ایران سرعت خیلی کاهش پیدا کنه (البته فعلا نیاز کاربر خارج از ایران نداریم) آیا تاثیری روی سئو سایت می گذارد؟ وقتی که 95 درصد کاربرای ما داخل ایران هستند و سایت با سرعت مناسب واسشون باز میشه. واسه گوگل سرعت سایت خارج از ایران هم به اندازه داخل مهمه؟؟

    • سلام.
      1. سرورها برای ارائه خدمات به شکل ایده ال نیاز به یک سری ملزوماتی دارند که معمولا پیاده سازی آنها در داخل شرکت از نظر اقتصادی منطقی نیست.
      2. حرف شما صحیحه، اما در نهایت یک طرف مهم ارزیابی سرعت سایت، گوگل هست و گوگل سروری در داخل ایران ندارد. هر چند خود گوگل اعلام کرده که کاربران رو در اولویت قرار بدید.

  2. سلام، وقت بخیر. می خواستم بدونم آیا انتقال وب سایت از هاست اشتراکی وردپرسی به سرور مجازی vps از نظر سئویی هم به وب سایت لطمه وارد می کند یا تاثیر زیادی نخواهد داشت. ممنون میشم پاسخ بدید.

    • با سلام، در موارد زیادی مشاهده شده که سرعت یک هاست اشتراکی از یک VPS هم بهتر بوده. به این دلیل که VPS خریداری شده کیفیت خوبی نداشته است. جدا از پارامترهایی که برای یک VPS روی کاغذ نوشته میشه، در نهایت باید سرویس مورد نظرتون رو تست کنید تا متوجه بهبود یا تنزل وضعیت بشید. حداقل در بین فروشنگان ایرانی شفافیت زیادی در ارائه سرویس های اشتراکی و VPS دیده نمیشه که بشه به راحتی اونها رو باهم مقایسه کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *